Primordial - hrană pentru pisici

Mâncarea primordială pentru pisici aparține clasei holistice - hrană de înaltă calitate folosind ingrediente naturale. Dietele includ cantitatea optimă de componente, fără bibelouri, care asigură funcționarea normală a corpului animalului de companie. Primordialul este comercializat ca un aliment fără cereale special formulat pentru animalele domestice care aparțin ordinii prădătorilor. Conține raportul optim de proteine, grăsimi și carbohidrați pentru a satisface nevoile energetice ale animalului de companie..

În activitatea sa, compania acordă o mare atenție calității produsului. Controlul se efectuează în toate etapele ciclului de producție. Ingredientele sunt achiziționate de la furnizori certificați și fiecare lot este testat temeinic. Pentru fabricarea furajelor, se utilizează tehnologii moderne cu utilizarea procesării cu abur a produselor pentru a păstra cantitatea maximă de nutrienți din ele. Produsele finite sunt conforme cu certificatele europene de calitate și siguranță alimentară CSQA și IFS Food.

Dietele se bazează pe date de cercetare de la nutriționiști veterinari de renume și universități specializate. Astfel, se creează cea mai optimă formulă pentru hrănirea zilnică a animalelor de companie. Mâncarea primordială este larg distribuită și foarte populară în Europa. Acest produs a apărut pe piața rusă relativ recent și a câștigat deja numeroase recenzii pozitive..

Primordial - hrană pentru pisici

Structura

Alimentele uscate primordiale nu conțin cereale care deseori provoacă reacții alergice și probleme digestive la pisici (în special grâu și porumb). Se compune din 70% carne și produse din carne, ceea ce satisface pe deplin nevoia animalului de companie de proteine ​​animale. Și 30% din ingredientele din plante necesare funcționării normale a tractului gastro-intestinal și a altor sisteme ale corpului.

Producătorul oferă mai multe opțiuni pentru furaje, care vor diferi în principalele componente ale cărnii. Compoziția lor este după cum urmează:

 • Proteine. În funcție de tipul dietei, se folosește carne proaspătă și deshidratată (uscată) de rață, curcan, pui, somon, ton sau hering. În descrierea de pe ambalajul oricărui aliment Primordial, ingredientele din carne sunt în primul rând, în timp ce producătorul indică exact ce procent dintr-o anumită carne se adaugă la dieta dată. De asemenea, proteinele animale se găsesc în făina de pește (3% din compoziția totală). O altă sursă de proteine, dar deja de origine vegetală, sunt fasolea obișnuită. Cu toate acestea, numărul lor nu a fost specificat. În analiza analitică, proteina brută este de 32%, ceea ce indică calitatea înaltă a acestui aliment și conținutul în acesta al unei cantități suficiente de proteine ​​care sunt foarte importante pentru corpul pisicii..
 • Grăsimi. Sursa grăsimilor esențiale implicate în procesele energetice este grăsimea de pasăre (pui și curcan). Conține o cantitate suficientă de acizi linoleici și arahidonici pentru a satisface nevoile zilnice ale organismului. Semințele de in asigură, de asemenea, niveluri ridicate de acizi grași polinesaturați omega-3 și omega-6..
 • Carbohidrați. Primordial se concentrează în principal pe crearea de alimente nutritive, sigure și bogate în proteine ​​pentru prădătorii domestici. Prin urmare, acestea nu includ în compoziție componente glucidice care pot dăuna animalului. Carbohidrații sunt la fel de importanți ca proteinele și grăsimile pentru funcționarea normală a corpului, dar trebuie selectați cu grijă pentru hrănirea pisicilor. Primordial folosește mazăre și cartofi pentru a oferi niveluri optime de energie fără a provoca reacții nedorite.
 • Ingrediente pe bază de plante. Ingredientele pe bază de plante ajută la îmbunătățirea digestiei alimentelor și la normalizarea funcției intestinului. Compoziția furajelor include următoarele plante: pulpă de sfeclă uscată (o sursă de fibre), făină de alge (bogată în iod și alte microelemente), Shidigera yucca (reduce mirosul neplăcut al fecalelor), concentrat Lespedeca capitate (un agent profilactic împotriva urolitiazei).
 • Vitamine și oligoelemente. Hrana este îmbogățită cu nivelul optim de vitamine A, D3, E, E4 sulfat de cupru pentahidrat, E1 carbonat de fier, E5 oxid de mangan, E6 sulfat de zinc monohidrat, E2 iodură de potasiu, E8 selenit de sodiu, taurină.
 • Substanțe suplimentare. Dietele conțin, de asemenea, următoarele componente benefice: hidrolizat de ficat (aromă naturală și sursă suplimentară de proteine), drojdie și produse din drojdie (probiotice), concentrat de afine și extract de rozmarin (conservanți naturali).

Mâncare primordială pentru pisici

Sortiment și preț

Linia de produse alimentare Primordial vă permite să alegeți mâncare pentru pisici de toate vârstele, precum și luând în considerare caracteristicile fiziologice individuale și preferințele gustative. Mâncarea este potrivită pentru toate rasele. Producătorul oferă doar cinci diete, cu toate acestea, fiecare dintre ele satisface toate nevoile animalului în nutrienți, vitamine și oligoelemente:

 • pentru pisoi cu rață și curcan;
 • pentru adulți cu somon și ton;
 • pentru adulți cu rață și curcan;
 • pentru pisici sterilizate cu curcan și hering;
 • cu ICD, cu curcan și hering.

Puteți cumpăra produse în supermarketuri și magazine online pentru animale de companie. Costul alimentelor va depinde de politica financiară a unei anumite platforme de tranzacționare. În medie, prețul per pachet este:

 • 400 g - 450 ruble;
 • 2 kg - 1600 ruble;
 • 6 kg - 3750 ruble.

Holistic pentru pisici Primordial

Laturile pozitive și negative

Primordialul poate fi numit pe bună dreptate un aliment holistic datorită calității ridicate a ingredientelor. Beneficiile sale cele mai evidente sunt:

 • utilizarea cărnii în diete și nu subproduse, oase și alte componente din carne de calitate slabă;
 • o indicație a procentului de ingrediente principale (despre care mulți producători ignoră);
 • absența în dietă a componentelor care creează un sentiment fals de sațietate (inclusiv cereale);
 • fără arome și conservanți artificiali.

Printre aspectele negative, se poate evidenția un cost destul de ridicat în comparație cu alte fluxuri de clasă Super-premium. Și, de asemenea, prevalența sa insuficientă în lanțurile de supermarketuri și magazine de animale de companie. Adică, atunci când comandați prin Internet, va trebui să plătiți suplimentar pentru livrare, ceea ce crește și mai mult costul produselor.

Recenzii

Valentina Egorovna Zubina:

„De mult am vrut să transfer pisica la mâncare de înaltă calitate. După ce am analizat informațiile de pe forumuri și alte site-uri tematice, am decis să acord preferința Primordial. Mi-a plăcut compoziția și producătorul (compania europeană inspiră încredere). Am început cu o dietă cu somon și ton. A mâncat nu foarte activ, dar a depășit un pachet de 400 g. Apoi l-am cumpărat cu rață și curcan - mi-a plăcut mult mai mult. Acum îl mănâncă doar. Calitatea stratului s-a îmbunătățit semnificativ, digestia este normală, iar scaunul este regulat. ".

Liza Kamushkina:

„Pisica mea este alergică la majoritatea alimentelor, deoarece aproape toate folosesc fie grâu, fie porumb sau alte cereale. La un moment dat, ea gătea singură mâncarea, dar acest lucru este incomod și lung (plus se creează o curățare suplimentară, deoarece pisica împrăștie mâncarea pe podea). Din diverse fluxuri din clasa Super-premium, am decis să mă opresc la asta. Sunt foarte satisfacut. Nu există manifestări alergice (deoarece nu există alergen în sine în dietă). Pisica mănâncă cu pofta de mâncare, este activă ".

Larina Eremenko:

„Hrana pentru pisici primordială a fost cumpărată în legătură cu dezvoltarea ICD la pisică. Veterinarul a spus să selecteze cel puțin un aliment Super-premium, bogat în proteine, fără cereale. Alegerea a căzut pe Primordial pentru pisici pentru ICD cu curcan și hering. La început, pisica a mâncat-o fără prea multă plăcere, deoarece are un miros specific, diferit de mâncarea obișnuită. În timp, m-am obișnuit (literalmente, după 1-2 săptămâni). Acum mănâncă normal. După trecerea la acest aliment, haina arăta mult mai bine și mișcările intestinale au devenit regulate (au existat probleme înainte). Acum îl cumpărăm constant ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Primordial - hrană pentru pisici