Pisica sălbatică - hrană pentru pisici și pisici

Marca alimentară Wildcat de la HealthFood24 oferă nutriție completă în diferite forme pentru pisici și pisici. Producția se află în Marea Britanie, iar rețetele sunt dezvoltate de nutriționiștii germani, ținând cont de nevoile naturale ale pisicilor. Apartenența declarată la clasa super-premium trebuie să garanteze componente de înaltă calitate și o compoziție echilibrată pentru a menține sănătatea animalelor în toate etapele vieții

 • Hrana uscată în pachete de 500 g și 3 kg.
 • Pungi în pachete moi de 100 g.
 • Conserve în cutii de fier, 200 g.

Ambalajul pentru „uscare” este echipat cu o supapă specială pentru îndepărtarea oxigenului, iar structura în trei straturi a pungii în sine asigură o protecție fiabilă împotriva umezelii și a soarelui pentru a păstra prospețimea furajelor chiar și în timpul depozitării prelungite.

Fiecare produs este o dietă echilibrată fără cereale, în principal pentru animalele de companie adulte (cu excepția unei opțiuni pentru pisoi). Formulele sunt construite din surse animale de proteine, care utilizează exclusiv carne și pește natural. În același timp, există soiuri de carne destul de rare. Ele pot fi adăugate la ingrediente mai tradiționale sau pot sta la baza furajului.

Pisică britanică lângă un castron cu mâncare uscată

Rațiile Wildcat sunt disponibile într-una dintre următoarele arome:

 • Hamra (prepeliță).
 • Etosha (pui și afine).
 • Tanganika (păstrăv și cartof dulce).
 • Serengeti (5 tipuri de carne).
 • Andhra (pește, dovleac).
 • Bhadra (carne de cal).
 • Rani (rață, fazan).
 • Ghepard (curcan, carne de vânat și somon).
 • Kitten Karoo (pui, iepure, curcan): pentru pisoi.

Separat, puteți evidenția așa-numitele gustări ale liniei Skipjack - o altă opțiune pentru mâncarea umedă. Sunt conserve cu un conținut ridicat de ton cu aditivi diferiți (cu fasole, măr, papaya, creveți, somon).

Analiza compoziției

Pentru o analiză detaliată a compoziției, să luăm în considerare hrana uscată Wildcat Bhadra cu carne de cal și cartofi dulci, care este atipică pentru hrana pentru pisici. Datorită utilizării unui singur tip de proteine ​​animale, aceasta poate fi atribuită produselor mono-proteice. Va fi deosebit de relevant pentru animalele de companie care sunt alergice nu numai la cereale, ci și la tipurile familiare de carne (de exemplu, pui).

Mâncare pentru pisici sălbatice

Formula include:

 1. Proteină. În primele două locuri din compoziție, carnea de cal (aparent proaspătă) și carnea de cal uscată sunt indicate în cantitate de 29,5%, respectiv 25,5%. Astfel, ele constituie baza hranei și oferă un conținut total ridicat de surse animale de proteine ​​(55%) Carnea de cal în sine este bogată în aminoacizi, acizi grași, fier, vitamine, minerale.
 2. Grăsimi. Grăsimea calului este utilizată ca sursă de grăsime, o componentă valoroasă, foarte rară la alți producători, care completează doar formula mono-proteică a produsului. O sursă suplimentară de acizi grași esențiali - semințele de in.
 3. Glucidele. Sursa lor este cartofii dulci (19%) - o legumă ușor digerabilă pe locul trei în compoziție, care, judecând după conținutul indicat, completează baza furajelor. Deși ambalajul este etichetat cu conținut scăzut de carbohidrați, producătorul nu indică conținutul total de carbohidrați din dietă..
 4. Suplimente vegetale, fructe de pădure și plante. Masa lor principală este dovleacul (7,3%) - o legumă cu conținut scăzut de calorii, care, datorită absenței fibrelor grosiere, este potrivită pentru animalele cu un sistem digestiv sensibil. Într-un fel sau altul, mărarul, spanacul, păstârnacul, pătrunjelul, murele, zmeura, coacăzele negre, bătrânii, ciocolata, sfecla etc. au un efect pozitiv asupra corpului animalului..
 5. Componente suplimentare. Aroma ciudată este catnip, care este probabil să înlocuiască potențialul de aromă mai familiar, hidrolizatele de proteine ​​animale. Concentratul de Tominambur (Immutop) este o sursă de inulină și prebiotice care au un efect benefic asupra funcționării sistemului digestiv, a inimii, a ficatului și a sănătății vasculare. Fructooligozaharidele și mannanoligozaharidele ajută la întărirea sistemului imunitar, la dezvoltarea microflorei benefice în intestin și la reducerea concentrației de microorganisme patogene.

Mâncare pentru pisici sălbatice

Avantaje și dezavantaje

Printre beneficiile alimentelor Wildcat, trebuie evidențiate următoarele caracteristici:

 • conținut ridicat de componente naturale din carne;
 • indicarea procentului de componente care alcătuiesc baza furajului;
 • formula fara cereale;
 • compoziție echilibrată de vitamine și minerale;
 • suplimente pentru susținerea sistemului digestiv;
 • fără vitamine sintetice, arome, conservanți, uleiuri vegetale ieftine.

Nu există dezavantaje semnificative pentru feed. Printre acei factori care pot să nu se potrivească consumatorului: prețul ridicat (chiar ținând cont de apartenența la clasa super premium) și prevalența scăzută în magazinele de animale de companie, în special staționare.

Mâncare umedă pentru pisici sălbatice

Preț

Cel mai simplu mod de a cumpăra mâncare pentru pisici Wildcat este la magazinele de animale de companie de pe Internet. Prețuri estimate pentru diferite tipuri de rații:

 • „Uscare”: de la 740 de ruble. pentru 500 g sau de la 2200 ruble. pentru 3 kg;
 • pauchi: de la 108 ruble;
 • conserve: de la 220 de ruble;
 • Gustări Skipjack: de la 90 de ruble.

Recenzii

Svetlana:

„Când a apărut o a doua pisică în casă, ei nu l-au putut obișnui să se usuce mult timp, și-a întors nasul de la toate. Un consultant din magazin a sfătuit să ia Wildcat pentru o probă, a optat pentru versiunea cu o rață și un fazan. Se poate observa că pisica se strecoară pe porțiunea recomandată și apoi nu-i urmează călcâiele, cerșind mai mult. Pentru mine, acesta este un semn că compoziția este într-adevăr carne naturală, deci chiar și o porție mică este suficientă pentru saturație. ".

Rita:

„Am încercat să găsim mâncarea potrivită pentru pisica noastră alergică. Dar chiar și cele mai promovate alimente au cauzat doar o înrăutățire a stării. Veterinarul a sfătuit să sugereze tipul de proteine ​​pe care animalul de companie nu l-a mai încercat până acum. În urma căutărilor, am găsit un Bhadra Wildcat neobișnuit cu carne de cal. În cele din urmă, alergia a dispărut. Pisica mănâncă întotdeauna cu pofta de mâncare, haina este în stare excelentă, activitatea este și ea normală. Îl voi recomanda cu îndrăzneală prietenilor mei ".

Maria:

„La câteva săptămâni după ce a hrănit pisica sălbatică, scaunul pisicii s-a îmbunătățit, blana a încetat să urce, nuanța roșiatică a dispărut. Mâncarea în sine este un granulat maro închis destul de mare pe care pisica îl mestecă bine. La deschiderea ambalajului, puteți mirosi în mod clar mirosul cărnii naturale cu o aromă ușoară de ierburi. Prețul mușcă puțin. Și feedul trebuie comandat prin internet, în orașul nostru nu am întâlnit încă acest brand. Lu imediat un pachet mare, care este mai profitabil ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisica sălbatică - hrană pentru pisici și pisici