Superpet - mâncare pentru pisici

Superpetul pentru pisici este un aliment super premium care conține ingrediente naturale din carne. Conține carne și organe crude, precum și complexe de vitamine care satisfac pe deplin nevoile nutriționale ale animalului. Mâncarea este similară cu mâncarea naturală de casă. Nu conține agenți potențiali sau conservanți. Livrat congelat.

Hrana pentru pisici Superpet

Dietele au fost dezvoltate în colaborare cu medici veterinari, zoologi și crescători cu experiență. Prin urmare, ingredientele satisfac cel mai bine nevoile animalului pentru grinzi, grăsimi, carbohidrați și alte oligoelemente. Superpet este potrivit pentru animalele de toate vârstele și rasele.

În timpul procesului de preparare, alimentele sunt imediat congelate și ambalate în pungi speciale de vid. Pentru ușurință de depozitare și utilizare, este ambalat în pachete de 100-150 g - în cantitate de porție simplă sau dublă. Pungile închise pot fi depozitate în congelator timp de o săptămână și un pachet deschis în frigider până la 48 de ore.

Producătorii încurajează proprietarii de pisici și câini să utilizeze alimente sănătoase și echilibrate în alimentele pentru animale de companie. Pentru a adapta animalele de companie la alimentația naturală, oferim un kit de început cu gusturi diferite și instrucțiuni detaliate despre cum să treceți de la mâncare uscată la mâncare naturală. În plus, locuitorilor din Moscova li se oferă livrare gratuită pentru comenzile de peste 2.500 RUB..

Pisica mănâncă mâncare naturală Superpet

Structura

Superpet conține în principal produse din carne - pulpă, inimă, rinichi, buric, etc. În plus, rațiile sunt îmbogățite cu complexe de vitamine și minerale folosind substanțe nutritive necesare funcționării normale a corpului pisicii.

 • Proteină. Linia de produse include mai multe rații care pot fi selectate în funcție de preferințele gustului animalului de companie. Dieta conține gălbenușuri de ou de pui. Astfel, numai hrana animalelor este utilizată pentru proteine, ceea ce corespunde hranei naturale a prădătorilor, care includ pisicile..
 • Grăsimi. Sursa de grăsime este principalele componente ale cărnii. În plus, uleiul de măsline (conține o cantitate mare de acizi grași mononesaturați) și uleiul de somon (o sursă de grăsimi polinesaturate Omega-3 și Omega-6) pot fi utilizate.
 • Glucidele. Cerealele (grâu, orez, porumb) nu sunt folosite pentru a produce alimente Superpet. Prin urmare, furajele pot fi utilizate pentru animalele cu digestie sensibilă și predispuse la alergii. Carbohidrații reprezintă aproximativ 2% din valoarea nutrițională totală. Sursa de carbohidrați este legumele și tărâțele, care sunt prezentate într-un complex de fibre vegetale și sunt necesare pentru digestia normală.
 • Vitamine si minerale. Dietele includ toate vitaminele și mineralele necesare funcționării corpului pisicii: taurină, vitamina E, vitamine B, calciu și fosfor.

Cum arată mâncarea pentru pisici Superpet

Gamă

Mâncarea superpet este disponibilă în două tipuri: carne tocată și carne tocată cu bucăți. Carnea tocată este recomandată pisoilor cu vârsta de până la 3 luni și animalelor slăbite. Carnea tocată este potrivită pentru hrănirea zilnică a pisicilor de diferite rase și vârste.

Compania producătoare oferă mai multe opțiuni pentru hrana animalelor de companie:

 • pui;
 • din carne de vită;
 • Curcan;
 • de la un iepure;
 • rață.

Sortiment de alimente pentru pisici Superpet

În dieta puiului, 93,5% este sânul, inima, ficatul, stomacul și gâtul puiului. La carnea de vită - 95,3% sunt carne, inimă și ficat de vaci domestice și gâturi de pui.

Superpetul poate fi achiziționat individual în pachete de 100 sau 150 g. De asemenea, puteți comanda seturi cu aromă specifică sau pachete asortate de 10, 15 și 30 pe cutie.

Prețul pentru un pachet de 100 g variază de la 89 (dieta pui) la 129 (dieta rață) ruble. Un set cu pui din 15 pachete va costa 1335 ruble, iar din 30 pachete - 2670 ruble.

Avantaje și dezavantaje

Principalele beneficii ale hranei pentru pisici Superpet sunt:

 • compoziție naturală
 • absența cerealelor, pe care producătorii le adaugă adesea la hrana de calitate scăzută pentru a reduce costul produselor lor;
 • Superpetul este optim pentru hrana pisicilor și este bine absorbit de corp.

Dezavantajele includ prevalența insuficientă a furajelor. Poate fi cumpărat numai în Moscova și regiunea Moscovei, comandând pe site-ul oficial cu livrare prin curier sau auto-ridicare. De asemenea, nu se aplică meselor bugetare. Pentru comparație, costul mediu al unui păianjen în 85 g de alimente umede populare este de 60 de ruble. Cu toate acestea, având în vedere ingredientele naturale ale Superpet, prețul său este destul de adecvat..

Pisica mănâncă alimente naturale

Recomandări de utilizare

Mâncarea trebuie decongelată la temperatura camerei înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, puneți o pungă închisă în apă caldă și așteptați 10-15 minute. Odată dezghețat, Superpet este gata de mâncare. Nu trebuie să fie fiert sau prelucrat termic în niciun alt mod.

Cea recomandată pentru o pisică care cântărește aproximativ 4 kg este de 100 g. Animalul de companie trebuie hrănit de aproximativ 2 ori pe zi, în funcție de nevoile sale..

Pentru trecerea de la alimentele uscate la cele naturale, Superpet trebuie amestecat treptat în crochete, de fiecare dată reducând numărul. Producătorul avertizează că la început animalul de companie poate fi suspect de noul produs, deoarece nu folosește potențiatori de aromă și arome artificiale..

Recenzii

Margarita K.:

„Folosesc mâncare pentru pisici Superpet de peste un an acum. Mâncarea este naturală și sănătoasă. Mult mai bine decât mâncarea uscată. Pisicii îi place, haina este strălucitoare, scaunul este regulat (fără miros puternic). Foarte ușor de utilizat: scoateți sacul din congelator și dezghețați-l în apă caldă ".

Larisa Mihailovna:

„Ideea nutriției naturale este bună, dar producătorul trebuie să îmbunătățească problema depozitării și transportului. Am comandat mâncare de 3 ori, iar două dintre ele am primit produse stricate, care aveau un miros strălucitor de carne stricată. Prima dată am comandat 6 pachete (kit de pornire). Mi-a plăcut foarte mult totul. Am comandat încă 10 bucăți, două deschise - s-au dovedit a fi întârziate. Totul a fost schimbat pentru mine. Și prima geantă din cea nouă avea și ea un miros foarte urât. Deși toate datele au corespuns cu datele de expirare ".

Lena S:

„Am trecut la hrana naturală, deoarece pisica a început să aibă probleme cu sistemul genito-urinar. Gătitul constant necesită mult timp, prin urmare, atunci când este multă muncă, comandăm Superpet. Calitatea furajelor este bună: bucățile de carne și legume sunt cu adevărat vizibile. Mirosul este normal, nu urât. Pisica mănâncă cu plăcere. Se consumă două pachete de 100 g pe zi. Livrarea nu este foarte convenabilă, dar acestea sunt probleme organizaționale. ".

I.K. Rumyantseva:

„Nu-l recomand. Am comandat o rație cu carne de vită. Geanta a ajuns cu un amestec de o calitate foarte suspectă, plină de oase tocate. Poate că erau gâturi de pui, care au fost declarate în compoziție, dar erau mult mai multe decât carne de vită (dacă era deloc acolo). Nu i-a dat pisicii, pentru că îi era teamă că se va sufoca "..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Superpet - mâncare pentru pisici