Mancare pentru pisici mauricio

Recent, în magazinele Dixy a apărut o nouă hrană pentru pisici din Cehia, Mauricio. Felii întregi în sos sau jeleu sunt disponibile în păianjeni sterilizați în ambalaje de 85 g și 100 g și în cutii cu greutatea de 415 g. Există, de asemenea, alimente uscate sub formă de granule, ambalate în pungi. Produsele sunt vândute separat și în seturi și sunt, de asemenea, distribuite pe scară largă prin promoții. Pachetul de 100 de grame este deosebit de economic.

Mancare pentru pisici Mauricio

Produsul are diverse arome:

 • vită;
 • iepure;
 • o găină;
 • somon.

În plus față de produsele pentru pisici adulte, linia include alimente sterilizate Mauricio pentru animale sterilizate.

Mancare pentru pisici Maurizio

În funcție de greutatea pachetului, prețul unei pungi mici cu alimente Maurizio variază de la 12 ruble. până la 25 de ruble. Păianjenii pot fi păstrați în frigider sau la temperatura camerei. După cum a indicat producătorul, produsul nu se va deteriora nici măcar la o temperatură de + 35 ° C. Perioada de valabilitate este de 2 ani. Deși produsul este poziționat ca fabricat în Republica Cehă, pachetele poartă un cod de bare rusesc. Poate că furajul a fost preambalat și ambalat în Rusia.

Structura

Pe ambalaj se spune că hrana pentru pisici Mauricio constă din ingrediente selectate, nu conține conservanți și soia și întărește sistemul imunitar. Compoziția sa:

 • apă;
 • carne și măruntaie;
 • garnituri de pește și produse din pește;
 • cereale;
 • zahăr;
 • vitamine (D3, E);
 • oligoelemente (zinc, mangan, cupru, iod);
 • taurină;
 • biotină;
 • ingrediente pe bază de plante;
 • extracte de proteine ​​vegetale.

În ceea ce privește procentul de substanțe, în conserve, raportul la 100 g de produs este după cum urmează:

 • 82% umiditate;
 • 8% proteine ​​brute;
 • 4,5% grăsime;
 • 2% cenușă brută;
 • 0,3% fibre brute.

Pisica își linge buzele

S-ar părea că acest aliment conține toate ingredientele necesare pentru sănătatea unei pisici: haina lucioasă, pielea netedă, ochii ascuțiți. În special, o cantitate mică de proteine ​​este mai mult un factor pozitiv decât negativ, deoarece un exces al acestei componente provoacă probleme la rinichi la pisici. Dar multe întrebări sunt ridicate de carnea de organe, cerealele și zahărul..

În ceea ce privește prima, de obicei această formulare vorbește despre materii prime de o calitate nu foarte bună. Dacă luați pachete de carne de vită, atunci direct carne de vită conțin doar 4%. De obicei nu este carne, ci plămâni, oase și alte organe.

Alimentele de înaltă calitate pentru animale de companie, de regulă, nu conțin cereale, deoarece sunt alergeni puternici și, prin urmare, nu sunt percepute de toate animalele de companie cu patru picioare. Și zahărul este, în general, dăunător pentru pisici. De asemenea, nu este necesar ca agent aromatizant, deoarece pisicile nu percep lucrurile dulci. De asemenea, acest produs conține foarte puține minerale..

Astfel, putem concluziona că Maurizio nu este mâncare premium, ci clasă economică. De fapt, acest lucru este confirmat de costul său. Și ambalajul în sine nu pare premium, deoarece este realizat destul de neglijent: inscripțiile sunt răsturnate, unele dintre ele sunt șterse, ceea ce face imposibilă citirea completă a informațiilor. Spre deosebire de pachetele cu alimente scumpe, nu există o compoziție duplicat pe spatele plicurilor Mauricio
Mancare pentru pisici Mauricio

Recenzii ale consumatorilor

Unelor pisici le place mâncarea lui Mauricio. Acest lucru se aplică în principal acelor animale obișnuite să mănânce Wiskas și Kiteket. Ei mănâncă cu bucurie porția. Alții, potrivit proprietarilor, sunt suspicioși față de el, totuși, le place totul nou. Alții încă, obișnuiți cu furaje mai scumpe, pur și simplu îl refuză..

Elena, amanta unei pisici jumătate

„L-am văzut pe Dixie în magazin și am decis să cumpăr animalului meu de companie o mâncare nouă Mauricio în păianjeni. Am ales gustul cu carne de vită. Pisicii mele i-a plăcut. A mâncat de toate și a lins bolul. Vreau să încerc să-i ofer pachete cu arome diferite. ".

Andrey, proprietarul a două pisici siameze

„Animalele mele sunt destul de pretențioase în ceea ce privește mâncarea. Am decis să-i răsfăț cu ceva nou și am cumpărat mâncare Maurizio la magazinul Dixie. Am fost condus să cred că acesta este un produs ceh și compoziția pare a fi destul de bună. El a dat mâncare pisoilor săi, dar ei nu au mâncat. A trebuit să hrănesc totul pisicilor din curte. Au mâncat cu plăcere ".

Anna, amanta pisicii sterilizate

„Recent am întâlnit mâncare umedă pentru pisici castrate. Maurisio. Nu l-am cumpărat niciodată, așa că am studiat mai întâi compoziția. Mi s-a părut că nu corespunde clasei premium, deoarece conține puține proteine. Pe propriul risc și pericol, mi-am hrănit animalul de companie cu acest aliment. A dat puțin, a mâncat de toate. O voi da ocazional, pentru o schimbare. În ciuda prețului rezonabil, nu voi risca să transfer pisica complet la acest aliment ".

Mancare pentru pisici Mauricio

Deoarece hrana pentru pisici Mauricio nu este disponibilă pe scară largă, nu toți medicii veterinari au întâlnit-o. Și cei care știu despre asta, de asemenea, nu pot oferi feedback fără echivoc pozitiv și negativ cu privire la modul în care acest aliment afectează sănătatea animalelor de companie..

Cu toate acestea, experții nu recomandă utilizarea acestuia ca dietă principală. Hrană uscată sau conservată pentru pisici Mauricio poate fi administrată ocazional animalului dvs. de companie, atunci când doriți să diversificați masa pisicii..

Nikolay, medicul clinicii veterinare:

„Nu pot oferi un răspuns neechivoc la întrebările clienților despre feedul Mauricio, deoarece acesta a apărut recent pe piața noastră și nu există date despre utilizarea sa constantă. Dar, judecând după compoziție, pot spune că nu obține o primă. Nu aș recomanda utilizarea acestuia pentru hrănirea regulată. ".

Tatiana, medic veterinar cu 5 ani de experiență:

"A hrani Mauricio compoziția nu este premium. De asemenea, nu pot spune că este echilibrat. În această privință, nu recomand să transferați complet pisici la ea. Dacă animalelor de companie le place, poate fi administrat ocazional dacă nu sunt alergice la boabele pe care le conține. ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mancare pentru pisici mauricio