Beafar - guler pentru pisici și pisici

Beafar oferă o gamă largă de produse insecticide pentru pisici și câini, care vă permit să scăpați rapid și în siguranță de dăunătorii care parazitează corpul animalului (purici, căpușe, țânțari și păduchi). Gulerul este un produs de protecție complex în a doua etapă, împreună cu șampoane și spray-uri. Ajută la eliminarea animalului de paraziții existenți și protejează în mod fiabil împotriva reinfecției. Produsul este convenabil de utilizat și poate fi utilizat atât pentru adulți, cât și pentru pisoi.

Pisicuța poartă un guler Beafar

Beaphar propune utilizarea unui sistem de apărare în trei etape în lupta împotriva ectoparaziților:

 1. Șampoane sau spray-uri: pentru distrugerea dăunătorilor cu infecție puternică.
 2. Guler sau picături: pentru distrugerea dăunătorilor cu infestări minore și ca agent profilactic pentru a preveni reatașarea insectelor.
 3. Spray-uri: pentru mobilier și pardoseală.

Gulerul este un agent insecticid care oferă o protecție fiabilă împotriva ectoparaziților timp de până la 6 luni cu utilizare continuă. Poate fi folosit pentru toate rasele. Este o bandă din PVC impregnată cu o substanță antiparazitară. Banda are o lungime de 35 cm și poate fi ajustată cu ușurință la dimensiunile individuale ale animalelor de companie. Fixarea se face cu o clemă de plastic.

Gulerele Beaphar sunt echipate cu sistem de siguranță. Presupune prezența serifelor speciale pe bandă, care asigură eliberarea instantanee a animalului. Dacă pisica se prinde de ceva, produsul se va întinde sau rupe. Acest lucru evită rănirea și sufocarea..

Pisica la plimbare

Insecticidul este produs în pungi de plastic sigilate plasate într-o cutie de carton. Perioada de valabilitate la închidere - până la 5 ani.

Structura

Gulerele Beafar pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor diferă în funcție de ingredientul activ antiparazitar utilizat. Compania oferă trei tipuri principale de componente insecticide:

 • tetraclorvinfos (S.O.S. Flea & Guler de bifare);
 • diazinon (Flea & Guler de căpușe pentru Cat);
 • extract de margose (VETO Shield Bio Band).

Gulere S.O.S. Purice & Bifați cu tetraclorvinfos poate fi utilizat pentru pisici și pisici adulte de la vârsta de două luni (gradarea vârstei este indicată pe pachet). Ingredientul activ este o pulbere albă care se răspândește în timp pe toată pielea și părul. Nu pătrunde în sânge. Tetrachlorvinphos acoperă banda pe ambele părți, crescând eficacitatea agentului antiparazitar. Oferă protecție împotriva puricilor timp de până la 8 luni cu utilizarea continuă și până la 4 luni împotriva căpușelor.

Guler pentru pisici Beafar

La începutul S.O.S. Purice & Pudra de căpușe se poate remarca puternic de la suprafața benzii și se poate împrăștia pe suprafață. Ar trebui să se oprească în 2-3 zile..

Purice & Gulerul pentru căpușe cu pisică cu diazinon este destinat pisicilor și pisicilor de la vârsta de șase luni. Diazinon este un insecticid de contact și intestinal. Acesta încetinește evoluția reacțiilor fizico-chimice cu participarea acetilcolinesterazei, o enzimă care este conținută în sinapse și este necesară pentru hidroliza neurotransmițătorilor din corpul paraziților. Drept urmare, ei dezvoltă paralizie, ceea ce duce la moarte. Benzile Diazinon sunt eficiente împotriva puricilor și căpușelor timp de 6 luni.

VETO Shield Bio Band este un guler bio cu ingrediente naturale. Principalul ingredient activ este extractul de margose (extract din arborele neem) are un efect de respingere naturală. Arborele crește în regiunile topice din India și Pakistan și a fost folosit din cele mai vechi timpuri ca ingredient principal în multe medicamente (inclusiv în tratamentul bolilor dermatologice). Ingrediente suplimentare sunt uleiurile naturale de lavandă, mentă, eucalipt, cedru, rue și citronella. Gulerul protejează împotriva diferiților paraziți (căpușe, purici, țânțari etc.) timp de 4 luni. Aprobat pentru utilizare la pisoi de la două luni.

Caracteristici ale aplicației

Gulerul de căpușă Beafar pentru pisici este utilizat în conformitate cu regulile de igienă personală prevăzute pentru lucrul cu medicamente veterinare. În timpul procesării animalului, nu fumați, nu mâncați și nu beți. Pentru persoanele predispuse la alergii sau cu abraziuni sau tăieturi pe mâini, se recomandă mănuși de cauciuc. Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun după manipularea produselor insecticide..

Pisoii în gulere din purici Beafar

Nu spălați animalul timp de 2-3 zile înainte de utilizare. După deschiderea ambalajului, banda este derulată și ajustată la dimensiunea animalului de companie (o distanță de 1-1,5 cm ar trebui să rămână între gât și produs). Banda este fixată cu un dispozitiv de fixare din plastic, iar partea în exces este tăiată.

Gulerul se poartă fără îndepărtare. Este rezistent la apă, astfel încât să vă puteți scălda animalul de companie. Cu toate acestea, în timpul spălării până la uscarea stratului, eficacitatea acestuia este ușor redusă. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare atunci când se efectuează proceduri de apă la pisici obișnuite cu creșterea liberă.

Notă. Produsul tetraclorvinfos trebuie întins înainte de utilizare pentru ca ingredientul activ să aibă efect.

La începutul utilizării agentului antiparazitar Beafar, animalul poate fi infectat cu o cantitate mică de paraziți. După 2-3 zile, substanța activă se va răspândi pe piele și lână, iar insectele vor dispărea singure. În acest sens, este recomandat să purtați produsul cu câteva zile înainte de a merge pe pisică sau de a contacta alte animale..

Sortiment și preț

Beaphar oferă mai mult de 10 tipuri de gulere pentru pisici. Principalele lor diferențe sunt tipul de ingredient activ, precum și categoria de vârstă a animalului de companie. Produsele sunt prezentate într-o paletă mare de culori (alb, negru, roșu, galben, violet etc.), astfel încât să poată fi asortate cu culoarea blănii animalului sau folosite ca accesoriu elegant și luminos.

Pisică de ghimbir așezată pe un scaun

Prețurile produselor vor diferi în funcție de distribuitor. Site-ul oficial al companiei prezintă următoarele prețuri pentru cele mai populare produse:

 • O.S. Purice & Guler de bifă pentru pisoi - 537 ruble;
 • O.S. Purice & Bifați gulerul pentru pisici - 500 de ruble;
 • Purice & Guler de bifare pentru Cat - 344 ruble;
 • Bio-guler VETO Shield Bio Band - 363 ruble.

Contraindicații și efecte secundare

Gulerele Beafar pentru pisici sunt bine tolerate. Dacă se respectă toate recomandările specificate în instrucțiuni, acestea arată o eficiență ridicată și nu provoacă reacții adverse. O excepție poate fi intoleranța individuală la componentele medicamentului, care se exprimă în salivație crescută, reacții cutanate (roșeață, mâncărime), lacrimare. În acest caz, îndepărtați produsul și spălați animalul cu un șampon neutru cu clătire prelungită sub apă curentă..

Insecticidul nu este destinat pentru:

 • pisoi de până la 2 luni;
 • femelele în timpul sarcinii și alăptării;
 • animale de companie cu boli infecțioase sau în curs de recuperare.

Recenzii proprietarului

Ekaterina Lysenko:

„Locuim într-o casă privată, iar pisica este în permanență pe stradă - mergând singură. La sfatul vecinilor, i-au cumpărat un guler de purici Beaphar Flea & Bifează. Am ales o culoare albă - arată spectaculos pe o pisică neagră (o alta poate fi potrivită - paleta este destul de diversă). Este ușor de pus, banda nu interferează cu animalul. Încă din copilărie, era obișnuit cu astfel de remedii, deci nu a existat niciun disconfort. Îndeplinește bine funcția principală - insectele nu deranjează ".

Angela Fedorova:

„Folosim gulerul Beafar toată vara în timp ce trăim într-o casă la țară. Pisicii iubește să se plimbe pe teritoriu, așa că are nevoie doar de un mijloc de protecție. Beafar face față eficient paraziților: timp de trei luni, nu au fost observate nici căpușe, nici purici. În plus, și drăguț. Combinație excelentă de preț și calitate ".

Nadya Morgunova:

„Îl cunoaștem pe Beafar de mult timp - folosim activ nu numai agenți antiparazitari, ci și alte produse. Suntem foarte mulțumiți de calitate. Gulerul funcționează excelent - fără paraziți, deși pisica este în permanență pe stradă. La început, mirosul este puțin jenant, dar dispare repede ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Beafar - guler pentru pisici și pisici