Mâncare delicioasă gourmet: pisica va fi mulțumită

Multe pisici sunt renumite pentru gustul lor rafinat în mâncare, deci este important să știți care este alimentul cel mai potrivit pentru animalul dvs. de companie. Conserve gastronomice pot fi considerate pe bună dreptate una dintre acestea. La urma urmei, nu numai că vor mulțumi chiar și cele mai răsfățate animale de companie, dar vor oferi, de asemenea, energie maximă, vitamine și nutrienți organismului. Și acest lucru este rar întâlnit oriunde. Prin urmare, mai jos ne vom familiariza cu această problemă în detaliu și vom studia recenziile medicilor veterinari.

Există mai multe tipuri principale de alimente:

 • pateu;
 • carne cu sos;
 • conserve cu sos;
 • fructe de mare cu sos.

Aruncând o privire mai atentă la pateu, aceasta este o opțiune excelentă pentru acele pisici care au un stil de viață activ, deoarece conține o mulțime de proteine ​​și proteine. Datorită lor animalul se va putea simți bine toată ziua. În plus, acest aliment ajută la îmbunătățirea stratului și a pielii. Ce spun majoritatea recenziilor de la proprietarii de animale.

Pentru pisicile mai puțin mobile, sosul este cea mai bună alegere, deoarece conține mai puține grăsimi și carbohidrați. Prin urmare, animalul de companie nu va câștiga excesul de greutate, chiar dacă va sta pe canapea toată ziua. Opțional, puteți alege o compoziție cu carne sau pește. Și, în plus, rețineți că cel mai adesea două tipuri de delicatese din carne sunt utilizate într-o porție de conserve. Prin urmare, nu este nevoie să măriți porția de pisică..

Dar conservele cu sos sunt încă considerate delicatețea preferată a pisicilor. La urma urmei, acesta nu este doar un fel de mâncare delicios, ci și o sursă de o cantitate mare de vitamine. Și datorită conținutului scăzut de grăsimi al produsului, puteți uita de problemele legate de kilogramele în plus ale pisicii dvs. De asemenea, acest fel de mâncare este perfect pentru pisicuțele mici cărora le este greu să mestece mâncare solidă.

Apropo, despre fructele de mare cu sos, specialiștii companiei Gurmet au abordat dezvoltarea lor nu mai puțin atent și s-au asigurat că pisicuța dvs. a reușit să obțină sursa necesară de energie și oligoelemente pentru ziua respectivă. Deși acest tip de mâncare este mai dietetică și este mai potrivit pentru animalele adulte, după cum mărturisesc recenziile clienților.

Trebuie remarcat faptul că această hrană conține o cantitate mare de umiditate, aproximativ 70%, prin urmare, absorbția de către stomacul animalului este mult mai rapidă și mai puțin problematică. Această proprietate este, de asemenea, bună pentru a mânca alimente uscate sau pentru a crește atractivitatea conservelor umede..

Firma Gurmet selectează fiecare rețetă nouă numai după cercetări îndelungate și ținând cont de dorințele tuturor clienților săi. Doar ingrediente naturale și de înaltă calitate sunt folosite pentru furaje. Deși pot fi date numai acelor animale care au împlinit vârsta de un an.

Puteți cumpăra alimente și conserve nu numai în pungi moi, ci și în cutii, ceea ce va crește ușor durata scurtă de valabilitate a produsului.

Următorul sortiment poate fi considerat ca aromă principală a produsului:

 • pateu de pui fraged;
 • pate cu peste sau curcan;
 • Bucăți mici de pui, iepure sau rață cu sos de ficat
 • souffle de ton;
 • suflat de pui.

Structura

 1. Proteine ​​aproximativ 10%, care nu numai că contribuie la dezvoltarea pisicii, dar menține și greutatea optimă a animalului.
 2. Grăsimi de până la 7%. Acesta este considerat cel mai bun indicator pentru saturarea corpului fără a câștiga kilograme în plus..
 3. Mineralele și oligoelementele diferitelor grupuri ajută la întărirea gingiilor, a dinților și a oaselor;
 4. Fibră, care îmbunătățește digestia.
 5. Un complex de vitamine din grupele B, A, E, care cresc imunitatea și cresc rezistența pisicii la diferite boli infecțioase.
 6. Carne și fructe de mare până la 8%, deși nu veți găsi mai mult de 4% în hrana și conservele altor companii. Prin urmare, acest fapt poate fi considerat un mare plus al acestei nutriții..
 7. Cereale.
 8. Uleiuri și grăsimi animale.

Avantajele și dezavantajele alimentării

La fel ca orice alt produs, conservele Gurmet au o serie de avantaje și dezavantaje care trebuie comparate pentru a înțelege dacă acest aliment este potrivit pentru pisica ta..

Avantaje ale hranei pentru animale:

 • poate fi folosit constant;
 • compoziția este concepută ținând seama de toate nevoile și caracteristicile animalului;
 • conservele nu necesită acțiuni suplimentare cu ele, adică nu va trebui să le încălziți, să le prăjiți, să le fierbeți;
 • nu puteți adăuga apă;
 • conținut crescut de calorii fără a afecta corpul pisicii;
 • pret acceptabil;
 • o gamă largă de gusturi, proiectate individual pentru fiecare animal de companie.

Printre dezavantajele furajului se numără următoarele:

 • nu trebuie administrat animalelor cu vârsta sub un an;
 • conține conservanți și aditivi care sunt permise în țările europene, dar nu sunt întotdeauna utile și potrivite pentru pisici;
 • după deschiderea cutiei sau a ambalajului, termenul de valabilitate al produsului devine foarte scurt.

Deși cele mai multe recenzii ale consumatorilor spun că dezavantajele nu contează împotriva argumentelor pro și contra.

Câtă conservă să dai?

O altă întrebare importantă de care sunt interesați toți proprietarii de pisici este servirea dozei. La urma urmei, este important nu numai să te hrănești, dar să nu supraalimentezi încă. Deoarece poate afecta negativ sănătatea pisicii..

Această problemă este rezolvată individual, deoarece fiecare pachet spune câtă cantitate de conserve se poate da, la ce greutate și vârstă și așa mai departe. Se iau în considerare factori importanți: stilul de viață al animalului, tipul acestuia, clima, vârsta, activitatea fizică, sexul. Deși este important să acordați atenție compoziției, deoarece alimentele mai energice sunt disponibile în pachete mai mici, cantitatea lor va fi suficientă pentru pisică. În timp ce hrana mai ieftină va trebui să fie dată în porțiuni mai mari. Prin urmare, economisirea nu este discutabilă aici..

Este mai bine să cumpărați un produs mai scump, dar sănătos și să utilizați un singur pachet la un moment dat decât să vă hrăniți animalul cu hrană mai ieftină, care va fi necesară de două ori mai mult. Și astfel trebuie să cheltuiți mai mult. Dar acest lucru poate afecta sănătatea..

De asemenea, este important să ne amintim că pisicile însărcinate sau castrate necesită o porție mai mare pentru a se recupera mai repede. Pentru a stabili dieta lor, ar trebui să vă adresați unui medic veterinar care vă va oferi instrucțiuni precise..

Această linie este cea mai potrivită pentru animalele care nu duc un stil de viață foarte activ, dar nu stau nemișcate tot timpul. Dacă greutatea pisicii nu depășește 5-6 kg, atunci vor fi suficiente pentru ea aproximativ 3 cutii sau pliculețe, pe care ar trebui să le împărțiți în mai multe porții și să le dați la intervale regulate.

Este acest aliment de la Gurmet potrivit pentru toate animalele??

Destul de ciudat, dar pisicile, ca multe persoane, pot avea alergii sau înstrăinarea anumitor alimente. Prin urmare, este important să știți dacă această linie de conserve este potrivită pentru pisica dvs. Dacă se constată unele simptome, este sigur să spuneți că acest fel de mâncare nu este pentru animalul dvs. de companie și trebuie să-i schimbați urgent dieta.

Aceste simptome sunt considerate a fi următoarele:

 • pisica a devenit mai puțin probabil să meargă la toaletă și, în același timp, suferă durere, disconfort;
 • mirosul de la toaletă după ce animalul s-a dus acolo a devenit neplăcut și dur;
 • gura pisicii a început să miroasă urât;
 • comportamentul animalului de companie s-a schimbat într-o direcție radical diferită;
 • haina a încetat să mai strălucească, să cadă și ochii au arătat o privire dureroasă.

Aceste cazuri indică faptul că mâncarea nu este cel puțin potrivită pentru pisică. Prin urmare, trebuie să încetați să o mai dați și este mai bine dacă solicitați suplimentar ajutor de la un medic pentru sfaturi și un control de sănătate al pisicii.

 Recenzii ale medicilor veterinari despre Gurmet

Dacă faceți referire la recenziile experților, atunci acestea sunt împărțite în opinie, dar majoritatea încă recomandă acest lucru Mâncare pentru pisici. Deși în compoziție puteți găsi subproduse și conservanți, acestea sunt totuși naturale. Nu trebuie să uităm de conținutul destul de ridicat de carne și pește natural. Această diferență este prezentă, deoarece Gourmet aparține liniei de conserve premium, care este produsă exclusiv de Franța. Producătorii din alte țări nu vă pot garanta aceeași calitate.

Conform recenziilor experților și crescătorilor, pisicile mănâncă această delicatesă cu plăcere și o asimilează cu ușurință. Nu puteți face o alegere fără echivoc până nu dați pisicii dvs. un gust de conserve și nu vedeți singur ce este acest produs..

Dacă vrei ca pisica ta să fie activă, sănătoasă și să mănânce doar cele mai bune, atunci mâncarea Gourmet este soluția perfectă pentru tine. Prin urmare, după ce ați studiat rigla, alegeți exact ce îi place. La urma urmei, dacă preferatul tău este fericit, atunci și tu ești.

Video „Opinia consumatorilor despre mâncăruri gourmet”

În videoclipul de mai jos puteți citi recenziile și o descriere mai detaliată a acestui produs de la proprietarul pisicii pentru care a fost cumpărată mâncarea.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare delicioasă gourmet: pisica va fi mulțumită