Avatar, pixel și dragă: alegerea denumirilor originale pentru pisici

Deci ai un animal de companie cu patru picioare. Felicitări pentru adăugarea ta! Acum problema este mică. Rămâne doar să veniți cu un nume pentru noul membru al familiei. S-ar părea că este atât de dificil? Spune-i cum vrei. Nu Nu! Aceasta este o problemă delicată și dificilă. Poreclele pentru pisici sunt ca numele oamenilor, caracterul și soarta animalului de companie pot depinde de ele.

Uneori, o singură privire asupra unei creaturi mici și pufoase este suficientă pentru a înțelege cine este - Baron sau Sonya, Sherkhan sau Mussechka. Dar, în majoritatea cazurilor, proprietarii trebuie să se gândească serios. Dupa toate acestea numele pisicii ar trebui să fie interesant, să reflecte aspectul și caracteristicile temperamentului.

Proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de faptul că numele pisicilor au unele caracteristici specifice legate de percepția sunetului. O persoană aude o gamă de la 16 la 20.000 Hz, frații noștri mai mici până la 65.000 Hz. Prin urmare, poreclele animalelor de companie ar trebui să fie nu numai cool și populare, ci și eufonice..

Concentrându-se pe sunetele „corecte”

Experții recomandă includerea sunetelor „З”, „С”, „Ц” în nume. Frații noștri cu patru picioare îi percep pozitiv datorită faptului că diferite combinații ale acestor scrisori sunt publicate în natură de rozătoare. În consecință, instinctul determinat genetic al pisicii îl face să fie extrem de alert și să fie deosebit de atent. Apropo, tocmai din acest motiv cuvintele cu care numim pisici conțin fonemele listate. De exemplu, familiarul „pisoi - pisoi” din Marea Britanie este cunoscut sub numele de „puroi - puroi”, în Germania - „mitz - mitz”, în țările baltice „mitz - mitsi” etc..

„Corect” din punctul de vedere al numirii pisicilor sunt nume care includ literele „M” și „P”. Evident, ai ghicit deja de ce. Acestea sunt sunetele pe care le fac pisicile, arătând proprietarului o bună dispoziție..

Gândindu-ne la întrebarea cum să numiți o pisică, cu siguranță ar trebui să țineți cont de percepția negativă a unor litere. „Ж”, „Ш”, „Щ” este un semnal de alarmă pentru animale. Desigur, în timp, animalul de companie se va obișnui cu porecla care conține fonemele enumerate. Cu toate acestea, va rămâne inconfortabil pentru animal..

Și acum câteva idei originale despre cum să numiți pisoiul unui băiat. Puteți folosi opțiunile vechi bune, testate în timp, de exemplu, Murzik, Vaska, Kuzya. Acum, când toată lumea urmărește nume populare precum Hub, Cash sau Elton, porecla tradițională va suna nobil - sfidător.

În funcție de rasă

Punctul de plecare în rezolvarea problemei poate fi rasa. Numele minunate pentru băieții de rasă americană se bazează pe argou de cowboy. Pisicilor siameze, thailandeze, faraonului sau abisinian li se pot da porecle exotice în stilul colecției de basme „Mii și una de nopți”. Și locuitorul britanic cu părul scurt al casei tale va avea, fără îndoială, porecle aristocratice.

Numele frumoase pentru pisici pot fi obținute ținând cont de țara de origine. Același animal de companie siamez sau thailandez va dori Kassem, Boon (Mi) sau variantele lor „rusificate”. Pisica siberiană este impresionată de poreclele slave. Un american poate fi poreclit John, Bob, Jackson. Nu este o idee rea să folosești numele eroilor naționali, regilor sau prinților..

Pedigree pentru a ajuta

Pedigree-ul animalului va servi, de asemenea, ca un excelent punct de plecare în alegerea unei porecle interesante. Conform regulilor, pisicile din aceeași așternut sunt numite cu aceeași literă. În cluburile cu o singură înregistrare, administrația îi va spune crescătorului, în altele, fiecare proprietar are „alfabetul” său. Tetrapodele pur-rase sunt de obicei numite solid, de exemplu, Archibald Benjamin de Lacroix. Ar fi curios să auzi cum astfel de pisici sunt invitate să guste whiskas. În practică, numele venerabililor membri ai familiei sunt reduse democratic la Archie, Beni sau Lucky..

Dacă nu îți plac opțiunile anterioare, încearcă să folosești un nume care să se potrivească cu data nașterii. Printre iubitorii de pisici, există opinia că animalele de companie născute în timpul iernii au un caracter dur, iar cele de vară sunt mult mai blânde. În consecință, pentru prima, porecle precum Gavroche, Dynamite, Zet, Tank sunt potrivite. Pentru al doilea - Tommy, Barry, Jean.

Personajul joacă și el un rol

Nu uitați de aspect și caracter, care uneori joacă un rol decisiv. De exemplu, moștenitorul decorului britanic Shorthair poate fi un fars uimitor cu o dispoziție jucăușă, neliniștită. Gândiți-vă doar ce greșeală de neiertat ar fi numele lui Homer, Cruton, Wilhelm sau Joseph..

Poreclele amuzante sună grozav, de la Confucius la Zucchini. Dacă soarta ți-a acordat cea mai blândă creatură din lumea pisicilor, o soluție excelentă ar fi Marshmallow, Fluff sau Muffin.

După culoare

  1. Culoarea neagră poate fi un motiv pentru a vă numi animalul Dior, Balthazar, Othello sau Versace.
  2. Poreclele Artik, Casper, Rice sunt potrivite pentru tetrapode albe..
  3. Proprietarii fericiți de blană albastră își pot accentua originalitatea cu poreclele Ash, Grey, Smoke, Wolf.
  4. Ciupercile pozitive răspund remarcabil la piersici, cupcakes, Medkov sau castane. Și dacă bătăușul tău este și carismatic, Rusty este o poreclă pentru el.

Ești în muzică? De ce să nu reflectăm acest lucru în numele locuitorului cu coadă al apartamentului. Cum îți plac Mozart, Beethoven sau poate Presley? Puteți face același lucru cu numele actorilor preferați sau politicienilor celebri. Este puțin probabil să fie jigniți.

O altă idee populară este de a folosi sărbătorile sau evenimentele memorabile asociate cu nașterea unei pisici. De exemplu, Millennium, Valentine, Holly.

Sau poate vă amintiți de vechile personaje de desene animate bune: Matroskin, Tom, Simba? De fapt, există multe opțiuni. Totul depinde de imaginația ta.

Lista de nume

Puteți găsi o varietate incredibilă de opțiuni pe web. Este destul de dificil să alegeți ceva care merită din enciclopedii de mai mulți kilometri cu nume monotone. Prin urmare, vă oferim cele mai bune nume originale de pisici, fiecare dintre ele fiind un fel de capodoperă în domeniul denumirii. Așezați-vă cu ronronatul tău și alegeți.

AAvalon
Avast
Adonis
Alcatrass
Alf
Anșoa
Aristotel
Armstrong
Arnie
Artik
Acid acetilsalicilic
Athos
Introduce
BBusuioc
Baysik
Rezervor
Buni
Bara de protecție
Bart
Baston
Baston
Acordeon
hipopotam
Belyash
Bert
Big Mac
Fasole
Biscuit
Negru
Bluetooth
Bobby
Bărbos
Bruno
Bruce
Bouillon
ÎNWaity
Wifi
Valenok
Wasabi
Wafer
Wade
Vader
Catifea
Willis
Winky
Winston
Grunt
Wolfe
Worcester
Bouncer
DGarfy
Garfield
Hercule
Hercule
Gigabyte
Gizzy
Eroare
Elf
Godzilla
aurit
Gollum
Homer
Gris
Gryzik
gri
Google
Bip
Gucci
DLance
J-Lo
Jack
Jackie
Jackson
Gem
Joe
Joker
Ioan
Dorian
Doodle
Fum
FZhorik
gândac
Julienne
ZZeus
Bezea
Zorro
Y, YGhimbir
Incașii
Yoshi
Irwin
Irsen
Yeti
LADovlecel
Kaiser
Carbon
Cardan
Casper
Skittle
kiwi
Șprot
Nor
Blot
Kobe
Nucă de cocos
Komarro
Confucius
Scorţişoară
Cutletos
Coșmar
Cruton
LUșoară
Fidea
Locke
Lysik
Lustrik
Lamour
MMango
Decoys
Marcello
Șoarece
Brioşă
Meji
Nectar
Fleac
Moers
Messi
Mickey
Mityai
Michelle
Morkovkin
Morfeu
Murcello
Mosc
Zidar
HNafanya
Norchik
DESPREOsiris
Onix
Oscar
Ohr
PPaprik
Pateu
Găluşcă
Frasin
Piersică
Bere
De porc
Pikachu
Pixel
Pinto
Pipo
Pete
Telecomanda
Puf
Puf
Pierre
Piure
Speck
ROrez
Richia
Ginger Wonder From The Forest
DINArgint
Skype
Scott
zgârcit
Scooby
Smokey
Solik
Cârnat
Spam
Stevie
Furtună
Amurg
TRezervor
Petrolier
Gras
Tom
Thomas
Frână
troian
AveaCărbune
Ulise
Uncas
Ushan
FFagot
Felix
Fiji
Freud
Frey
XHacker
Hulk
Vânător
Crom
HChaplin
Şambelan
Blackie
Cheeseburger
Chile
Chip
Choco
Chomrik
Chubais
Chudik
Chewie
SHSharkey
Şofran
Shvonder
Schimb
Schnapps
Dantelă
Schumacher
Şurubelniţă
EElvis
Ashton
Yu, euUtilizator
Yandex

Sfaturi pentru crescător

Toată lumea știe că „orice ai numi iaht, deci va pluti ...” Prin urmare, tratează procesul cu atenția cuvenită. „Iubitorii de pisici” cu experiență recomandă să permiteți unui nou membru al familiei să meargă „fără nume” timp de câteva zile. În acest timp veți înțelege particularitățile temperamentului „fericirii pufoase” și veți face o alegere complet conștientă a numelui.

Cere sfaturi familiei și prietenilor, precum și în cluburi. Vor sugera cu plăcere idei care merită. Mai mult, în pragul nașterii unei noi porecle pentru propriul animal, apar de obicei mai multe opțiuni demne.

Și, în cele din urmă, poate veți fi curioși să știți cum au făcut față vedetelor interne și străine sarcina dificilă. Preferatul lui Winston Churchill a fost Fuzzy Jock, Clintons - Sox, Dmitry Medvedev - Dorofey. John Travolta, fără alte întrebări, la numit pe prietenul lui Barry, Drew Barrymore Frank, Natalya Senchukova Donut, Valeria Novodvorskaya Kastryulechka, Anastasia Volochkova Murysik.

Celebrul scriitor Mark Twain l-a păstrat pe Bambino alături de Abner, Natalya Varley - trei pisici: Bursă, salariu și pensie. Yana Klochkova a numit pisica Beijing după orașul care i-a adus faima. Ce ai ales? Încearcă să chemi pisica. Dacă răspunde, atunci este complet de acord cu decizia ta.!

Video „Numele pisicilor”

Oferă informații interesante și sfaturi utile atât din partea amatorilor, cât și a crescătorilor profesioniști despre numele animalelor de companie. Sunt oferite opțiuni pentru diferite rase.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Avatar, pixel și dragă: alegerea denumirilor originale pentru pisici