Un nume rusesc potrivit pentru animalul dvs. De companie

Aveți acasă un pisoi de ghimbir sau ați achiziționat odată un bărbat frumos de rasă de peste mări, cu un nume lung și complicat în pașaportul său de club? Oricât de complex ar fi, acasă ei numesc pisoi porecle simple și sonore. Dacă tot felul de Archibalds și Rexes nu sunt pentru dvs., atunci în acest caz vă recomandăm să luați în considerare cele mai diferite porecle pentru pisici băieți

(ruși cool). Numele popular Vaska sau Andron non-standard - rămâne să decideți cum să numiți pisica drept proprietar.

Numele rusești pentru pisici și pisici sunt limitate nu numai la numele satelor, deoarece printre ele există multe nume frumoase, moderne, nobile. Marchiz, Orfeu, Agatha, Venus - toate aceste porecle sunt de origine rusă și pot deveni un nume demn pentru pisicile cu sânge albastru. De asemenea, puteți veni cu un nume interesant pentru pisoiul unui băiat, care este o traducere rusă a unui cuvânt străin.

Atunci când alegeți un nume pentru pisici și pisici, trebuie să vă ghidați după următoarele reguli:

  1. Silabe și vocale. Chiar dacă decideți să-l numiți cumva neobișnuit pe băiatul pisoi, încercați să alegeți o poreclă care constă din mai multe silabe și conține vocale. Vă va fi incomod să pronunțați nume complexe, dar animalul de companie își va pierde complet interesul pentru numele său.
  2. Șuierând. Este opțional să le utilizați, dar este foarte de dorit în numele pisicilor și pisicilor. Se crede că pisoii răspund mai bine și răspund mai repede la porecle cu sunete șuierătoare. De exemplu: Glasha, Kapitoshka, Tasha, Tisha, Yasha.
  3. Simplitate. Amintiți-vă că numele pisoiului va trebui repetat în mod constant. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fie enervant sau complicat. Desigur, puteți veni cu un nume original lung și frumos pentru pisoi, dar este mai bine să alegeți și o versiune prescurtată pentru acesta..
  4. Vârsta pisicii. De acord, o pisică solidă mare, a cărei poreclă este Fluff, Kid sau Sugar, va arăta destul de prost. Prin urmare, atunci când numiți pisicuțele, nu uitați că într-o zi vor fi pisici adulte..

Acestea nu sunt deloc reguli stricte pentru alegere, ci recomandări simple care vă vor permite să alegeți cea mai potrivită opțiune de poreclă..

De ce depinde numele unui pisoi??

Vă puteți gândi la mulți factori de care depind numele pisicilor și pisicilor. Iată câteva dintre ele:

  1. Aspectul pisoilor. Uneori trebuie doar să te uiți o dată la un animal, iar apoi îți apare gândul: „Vaska este acesta și nimic altceva!” Mai des acest lucru se întâmplă cu roșu, cenușat, pisici albe și negre băieți. Nu este de mirare că se numesc Smoky, Ryzhik, Squirrel și Blackies. Standard, dar sonor și ușor de reținut.
  2. Obiceiuri. Dacă un pisoi se distinge prin obiceiuri nobile încă din copilărie, aș dori să-l numesc în consecință: marchiz, Tihon, Platon ... Ei bine, pisicile de curte cu blană pătată pot fi numite Kopeyka, Murzik, Senya sau Bulka. Observați comportamentul noului dvs. animal de companie înainte de a lua o decizie..
  3. Dependențele Maestrului. Puii băieți pot fi numiți nume precum Mozart, Bilan, Timati sau un alt nume al unui compozitor, interpret sau actor popular..
  4. Data de nastere. De exemplu, un pisoi s-a născut într-o zi specială ca 1 mai. Deci poți numi pisica May. Dacă s-a născut de Ziua Îndrăgostiților, atunci așa puteți numi. În același timp, nu veți uita data nașterii sale.

Alegerea unui nume rus modern pentru un animal de companie

Proprietarii de pisici știu că cumpărarea unei tăvi, a mâncării și a unui post de zgâriere este o lovitură rapidă în comparație cu venirea cu o poreclă pentru pisoi băieți.

Uneori acest proces durează zile sau chiar săptămâni. Dar ce poți face pentru a nu calcula greșit și a alege numele cel mai potrivit pentru băiatul (sau fata) ta?

Aici, nu doar o abordare sobră și solidă este importantă, ci și un sentiment din inimă. Ascultă-te, poate o voce interioară șoptește deja un nume pentru pisoiul tău? Desigur, nu există timp pentru glume aici, chiar în ciuda faptului că porecla în sine poate suna foarte tare.

Deci, luați în considerare câteva nume de pisici (băieți) cu origine rusă (populare și nu atât de populare), printre care puteți alege un nume pentru animalul dvs. de companie:

ACaise, Agate, Adon, Emoție, Aizik, Scarlet, Cupidon, Atlas, Aton, Athos, Ahile, Ayans
BBaguette, Baikal, Boris, Baron, Baruri, Bimol, Bingo, Brandy, Butuz, Best
ÎNKnave, Walter, Vampire, Vatan, Wah, Willie, Vinnie, Whisky, Cavaler, Lider, Vulcan, Lup
DHamlet, Hermes, Pitic, Goliat, Gosha
DDanko, Dantes, Demon, Gene, Jeep, Dixie, Dinar, Danube
EYeneas, Elisha, Erofei, Eroshka
FJacques, Jean, Zhenya, Zhora, Beetle
ZZeus, Zenit, Zefir
ȘIIcar, Ilan, Indigo, Inter
LAKagor, Kazan, Kazbek, Cowboy, Kontik, Korzhik, Kubik, Kulik
LLangouste, Goblin, Locke, Lotus, Lux, Fierce
MMoor, Madli, May, Kid, Marcus, Matvey, Minor, Mikado, Mickey, Michelle, Muscat, Musket
HFrumos, Narcis, Nathan, Nikita, Nord, Newton
DESPREScânteie, Odiseu, Omar, Oscar
PPegasus, Pers, Pirate, Punch, Pupsik
RJaful, Raliul, Romka, Rubin, Ruslan, Ryzhok
DINȘoimul Peregrin, Semur, Skif, Sable, Stark, Stone, Sultan
TTiger, Tim, Tom, Mist
AveaGloom, Umka, Ursik
FFagot, Fantik, Faraon, Fafik, Flint, Pound
XHasan, Khingay, Hip
CȚar, Cezar, Ciclon
HChap, Chase, Chessie, Chester, Chop, Chumak
SHShabo, Shandy, Sheriff, Sherlock, Sherkhan, Chef, Shimmy, Bumblebee, Shoti
EAegeus, Edmond, Alice, Andy, Aeneas, Eros
YUEugene, Yukchi, Jung, Yust, Utik, Yushan
EuJaguar, Jason, Janson, Jaffy

De asemenea, puteți veni cu un nume complet unic pentru animalul dvs. de companie. De exemplu, dacă o pisică are o pată în jurul unui ochi, atunci îl poți numi Pirat sau Bandit. Numele Baton este potrivit pentru o pisică cu un corp alungit și picioare scurte. Un pisoi complet alb (și pisici adulte) se numește Veveriță. O bucată pufoasă cu părul roșu poate fi numită Peach și așa mai departe..

Semnificația numelui pentru o pisică

Atât numele oamenilor, cât și numele pisicilor au propriul lor înțeles și afectează într-o oarecare măsură soarta..

De exemplu, Veselina înseamnă o dispoziție veselă, veselă, în timp ce Elisei este adesea lentă și impunătoare. Zephyr este asociat cu dulceața și ușurința, Kim și Kuzey sunt adesea numite pisici cu un caracter simplu. Myron este considerat un muncitor, el este mereu interesat de ceea ce este în cutie și pe dulap.

Când alegeți un nume pentru pisica dvs., nu este deloc necesar să „ridicați” întreaga istorie a originii diferitelor nume. Este suficient să vă gândiți dacă această sau acea poreclă se potrivește pisicii dvs. Multe nume populare se aplică aproape tuturor pisicilor. Acestea sunt nume precum Kuzya, Murzik, Vasya, Murka, Alisa și așa mai departe..


Un alt sfat important: dacă brusc descrierea unui nume pe care îl găsiți în orice sursă de informații nu se potrivește cu caracterul animalului dvs. de companie, nu vă grăbiți să îl refuzați. Semnificația numelui nu este principalul indicator, deși joacă un rol important. Cine știe, poate pisoiul tău dintr-o creatură care aleargă infantil se va transforma într-o pisică leneșă și calmă? Prin urmare, nu vă grăbiți să-l numiți Fluff sau Light (care înseamnă „lumină” în traducere).

Încă aveți dubii cu privire la ce să numiți animalul dvs. de companie? Atunci nu vă grăbiți să veniți cu o poreclă pentru el. Mai bine să lăsați pisica să rămână fără nume pentru o vreme, decât să o sunați oricum. Vedeți singuri că nu va dura mult până când o opțiune potrivită să vă apară în cap de la sine. Pisoiul însuși vă poate spune modul corect cu comportamentul și obiceiurile sale.

Videoclip „Porecle pentru pisici”

Acest videoclip povestește mini povești despre pisici de rasă din pisici din gura proprietarilor lor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Un nume rusesc potrivit pentru animalul dvs. De companie