Ashera - o pisică sau un mit?

O bucată de Africa la tine acasă! Afară - un adevărat leopard, grațios și periculos. În interior - un animal de companie afectuos, afectuos și ascultător. Rasa de pisici Usher este special creată pentru oamenii care s-au săturat de agitația orașului și doresc să atingă sălbăticia. Aceasta este cea mai tânără rasă de pisici, cea mai mare, cea mai reperată, cea mai exclusivă. Cel mai, cel mai, cel mai ...

Au început problemele Down and Out

În 2006, un mesaj vesel pentru iubitorii de animale de companie s-a răspândit în întreaga lume: „A fost crescută o nouă rasă de pisici, o copie exactă a prădătorului sălbatic al Africii, adaptată vieții alături de oameni. Pisica vă va încânta cu culoarea ei incredibilă și dimensiunile sale uriașe! " Și m-am bucurat: internetul a fost instantaneu inundat de articole detaliate despre meritele rasei tinere, fotografiile cu o descriere completă erau pline de pe paginile mass-media.
Au spus că pisicile au fost crescute traversând servalul și pisica comună de curte. Acest miracol s-a întâmplat într-un laborator super-modern deținut de Lifestyle Pets. Vorbind despre ideea sa, creatorul rasei Simon Brody s-a plâns doar că o astfel de împerechere nu a fost o chestiune ușoară și, prin urmare, portierele sunt vândute numai cu programare și nu sunt disponibile pentru toată lumea.

Pisică sălbatică, sălbatică

Și animalele chiar păreau incitante! Pisica este înaltă, cu picioarele lungi, musculoasă și subțire. Ochii unui prădător, o privire pătrunzătoare și tenace. Urechile sunt uriașe, lungi, erecte, cu uriașe semne albe pe spate. Greutate aproximativ 15 kg cu o înălțime de până la 50 cm! Iar haina de blană este un adevărat leopard, doar că în loc de rozete există pete solide.
„Cel mai ieftin” bebeluș a costat aproximativ 20.000 de dolari. Cel mai exclusiv pisoi - de culoare leopard - este aproape de două ori mai scump. Pe lângă pisoi, clientul a trebuit să achiziționeze un pachet de servicii la prețul de doar 1.500 USD: un manual pentru proprietarii începători, plata pentru livrare, un container special pentru transport. Toți pisoii au fost sterilizați înainte de a fi vânduți pe cheltuiala cumpărătorului.

Gulchitay, deschide-ți fața

La sfârșitul anului 2008, povestea a ajuns la concluzia sa logică. Chris Shirk, văzând din greșeală câteva fotografii ale „rasei designerului” pe net, a recunoscut pisoii de la pisica sa. Amintindu-și că, în urmă cu doi ani, un domn care arăta cu suspiciune ca Brody îi cumpărase de la el o pereche de pisici Savannah, crescătorul vigilent a mers în instanță. Rezultatele testelor ADN au fost previzibile: Ashera este de fapt un giulgiu F1, prima generație a unui Serval și a unei pisici din Bengal. În 2009, a fost deschis un dosar penal în baza mai multor articole, însă fraudatorul nu a putut fi adus în fața justiției: Simon s-a mutat din Statele Unite în Canada și și-a schimbat numele de familie din Brody în Carradan.
P.S. Cu încasările din vânzarea de pisoi "exclusivi", Simon Carradan a înființat o companie pentru producerea de schiuri și snowboarduri "exclusive" din, desigur, materiale "exclusive".
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ashera - o pisică sau un mit?