Cele mai mari pisici domestice - ce sunt acestea?

Oh, ronronele alea. Unele sunt destul de miniaturale, în timp ce altele au astfel de dimensiuni încât unii câini sunt chiar mai mici. Unii proprietari se laudă că animalul lor de companie este atât de bine lustruit, bine hrănit, mare. Cu toate acestea, după ce a văzut o fotografie a celei mai mari pisici domestice, își dă seama că pisica sa, în comparație cu deținătorul recordului, este doar un pisoi nou-născut, care încă trebuie să crească și să mănânce..

Deci, care este cea mai mare rasă de pisici? Credeți sau nu, există chiar și un vârf al marilor ronțăi pufoase. Atât mini-ghepardii, cât și mini-râșii și-au găsit un loc în el. În general, întâlnește-te!

Introduce

Mini leopard - ashera

De drept, primul loc este acordat acestei specii din familia pisicilor. În lungime, un astfel de animal de companie ajunge la un metru, greutatea sa corporală este de aproape 14 kilograme. Această rasă este rezultatul unei încrucișări hibride între o pisică domestică, un serval african și o pisicuță asiatică de leopard. Oh, acești oameni de știință. În 2006, experimentul lor a dat roade. Și acum, acum puteți cumpăra un pisoi de cea mai mare pisică la doar 22 de mii de dolari. Suma este considerabilă, dar nu vă vine să credeți, coada pentru un astfel de pisoi este programată cu un an în avans! Oamenii de știință cresc doar 100 de pisoi pe an. Deoarece acesta este un hibrid, nu va fi posibil să-l crești acasă..

Mergând cu o pisică Usher

Datorită faptului că pisica este destul de mare, este încă mai bine să-l plimbi cu lesa. Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie frică de aspectul său înspăimântător. Deși acesta este un mini-leopard, este foarte afectuos, se freacă și pe picioare, cere brațele și se joacă cu copii cu plăcere.

Savannah

Aici oamenii de știință „au ieșit” nu copilăresc, amestecând atâtea gene, combinându-le într-un singur pisoi. Acestea sunt Serval african, Bengal Shorthair, egiptean și siamez Mau, Oriental Shorthair și, desigur, pisica domestică. Drept urmare, oamenii de știință au reușit să crească un pisoi, căruia i s-a dat numele de Savannah.

Urechile sunt rotunde, iar fizicul este atletic, ca să spunem așa. Se poate observa că pisica are prădători reali în genul ei. Deși greutatea lor corporală ajunge la 15 kilograme, însă, „înălțimea” lor (mai exact, lungimea corpului) „nu au ieșit” în comparație cu primul loc - doar 60 cm. Dar dacă măsoară la greaban, atunci cifra te va surprinde. Poate ajunge la 45 de centimetri!

Savannah

Pisicuțele costă de la cinci la zece mii de dolari, dar femeile sunt considerate cele mai valoroase. La urma urmei, băieții sunt sterili (până la 4 generații, pisoi). Obținute în a 4-a generație, băieții pot participa la reproducere. Cu toate acestea, costul unui pisoi depinde nu numai de sex, ci și de cât de mult „sânge” este servalul în savană. Cu cât este mai mult, cu atât animalul de companie va fi mai scump.

Întreținerea apartamentelor nu este potrivită pentru ei. Vor o casă privată cu raza liberă. Și dacă există încă un mic iaz, atunci din emoția de a privi cum savurează savana, puteți izbucni în lacrimi. Pisicii îi place să se joace, să alerge, să alerge. Și iubește apa, spre deosebire de alte pisici.

Maine Coon

Maine Coon din Maine

Cu adevărat o pisică frumoasă. Este o încrucișare între un raton și un râs. Rasa Maine Coon, în comparație cu alți hibrizi, este destul de veche - mai bine de un secol. Pisicile frumoase, capabile să se reproducă acasă, ajung însă la vârsta fertilă numai după vârsta de 4 ani. Pisici foarte rezistente și afectuoase. Cântăresc aproximativ 15 kilograme, dar lungimea poate fi foarte diferită. Unii stăpâni au pisici care ating o lungime de 70 cm, dar există și coons care cresc până la un metru. Pisoii nu sunt ieftini. Costul unui astfel de bărbat frumos este de o mie sau doi de euro!

Bărbat chipeș

Pisica este mare, dar aproape invizibilă în apartament. Nu se va încurca sub picioarele tale. Dar nici el nu se va ascunde de tine. Va urca cu plăcere în brațele tale și va cânta un cântec plin de tandrețe și dragoste. Ronțăie tare. Iar vocea este unică pentru fiecare individ.

Chausi (chausie, casa)

Pentru o lungă perioadă de timp, predecesorul acestei rase a fost sălbatic, dar în 2003 a fost posibil nu numai să înveți acest pisoi de stuf, ci și să-l expui public. Chausi este o încrucișare între o pisică de junglă abisiniană și o sălbatică. În aparență, Chausi este foarte asemănător cu pisica abisiniană, dar mult mai mare. Reprezentantul din sălbăticie atinge o masă de 16 kilograme, dar „versiunea” domestică a pisicii junglei variază de la 6 la 12. Pisica iubește foarte mult afecțiunea și atenția față de persoana sa. Dacă nu oferiți toate acestea, atunci chausi va deveni trist și poate pierde complet interesul pentru viață..

Xfecb

În Rusia, nimeni nu reproduce încă această rasă, este o pisică foarte rară și scumpă. În plus, animalul de companie are nevoie nu numai de atenția ta, ci și de spațiu pentru joacă. În apartamente, aceste pisici sunt extrem de incomode și incomode. Dar o casă privată este ideală. Mai ales dacă există ocazia de a ieși pe site și de a juca în natură.

Pixie Bob

Poate că aceasta nu este cea mai mare pisică domestică din lume, dar este departe de a fi de dimensiuni medii. Cel mai recent, această rasă a fost crescută. Și a venit de la pisici sălbatice și râși care trăiesc în Canada și Statele Unite. Pisica este foarte asemănătoare cu un râs, aceleași ochi triunghiulari încastrate în bot, același fizic, urechile sunt foarte asemănătoare. Și dacă vă amintiți coada linxului, atunci este imediat clar de unde bobul pixie a primit un astfel de nume..

Coadă de cal chel

Dacă traduceți numele rasei, veți obține ceva de genul unui elf cu coadă scurtă. Băieții ating o masă de 10 kilograme, dar femelele sunt de două ori mai ușoare.

Animale de companie foarte afectuoase și blânde, adoră jocurile cu copiii. Ei găsesc rapid un limbaj comun cu alte animale de companie, sunt absolut fără conflicte. Costul unui pisoi variază de la unu la cinci mii de dolari.

Britanic cu păr scurt

Britanicul completează topul celor mai mari pisici domestice din lume. Femelele nu sunt atât de mari. Greutatea lor corporală este de obicei de aproximativ trei kilograme, dar masculii ... Uneori cifra de pe cântare devine 12. Prin urmare, aceasta este cea mai mare rasă de pisici din lume. Mai mult, britanicii au devenit foarte populari. Creșele lor devin din ce în ce mai multe. Pisicuțele britanice nu mai sunt o raritate pe piața noastră de animale. Dacă pixie bob, savana sau chausi sunt aproape exotice pentru locurile noastre, atunci un britanic nu va surprinde pe nimeni.

Bărbat chipeș

În ciuda masivității lor, aceste pisici sunt foarte agile. Arată ca niște urși de pluș, atât de moi, de pluș, pe care nu vrei să-i dai drumul. Vreau să apăs constant și să mă îmbrățișez. În plus, culorile lor sunt foarte diverse. Depinde mult de părinți. Și ce fel de ochi au, ochi. Imens, cald, te poți îneca în ele.

cea mai populară pisică domestică mare din Rusia

Britanicii se simt confortabil cu singurătatea. Prin urmare, pot fi începute de cei care petrec mult timp la serviciu, dar vor să vină acasă pentru a se simți iubiți și necesari.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai mari pisici domestice - ce sunt acestea?