Obiecte interesante și neobișnuite pentru pisici și proprietarii lor

Pisicile au încetat de mult să fie doar un mijloc de a ucide șoarecii, astăzi au devenit membri cu drepturi depline ai familiei, pe care proprietarii îi încântă și îi mulțumesc în toate privințele, iar pe piață există multe modalități pentru fiecare gust și culoare felină. Deși, trebuie spus că nu toate accesoriile originale sunt concepute pentru pisici, cele mai practice și interesante au fost create pentru confortul proprietarilor lor..


Guler cu GPS
Dependența pisicilor de a dispărea uneori la infinit este cunoscută de mulți proprietari, ale căror animale de companie au acces gratuit la stradă. Bineînțeles, acest lucru nu poate decât să provoace îngrijorare pentru viața și sănătatea lor. Și aici, la fel de oportun, veți avea nevoie de un guler modern cu un navigator. Semnificația funcționării sale este simplă, un far GPS este implantat într-un guler obișnuit, care transmite un semnal către dispozitivul receptor, un afișaj mic și capacitatea de a transmite sunet, dacă este prevăzută o astfel de funcție, permite proprietarului să audă tot ce se întâmplă în jurul pisicii.

Guler GPS pentru pisici

Sistem de antrenament pentru toaletă
Cine a visat să-și învețe animalul de companie cum să folosească toaleta și să-și ia rămas bun de la tăvi și așternuturi? Și acum, potrivit producătorilor dispozitivului unic, a devenit destul de posibil. Sistemul de dispozitive este un fel de scaun de toaletă cu diametre de deschidere diferite. În primul rând, pe jantă este instalată o tavă solidă și se toarnă în ea umplutura obișnuită, animalul de companie are timp să se obișnuiască cu ea. Pe măsură ce te obișnuiești, pune la rândul tăvi cu o gaură mare. Și așa mai departe, până când pisica rămâne singură cu marginea toaletei..

Traducător de pisici
La prima vedere, poate părea că acesta este un joc obișnuit, odată popular, Tamagotchi, dar de fapt acest gadget japonez este conceput pentru a sparge pentru totdeauna bariera lingvistică dintre o pisică și proprietarul ei. Un dispozitiv neobișnuit recunoaște miaunatul și îl transformă într-o vorbire semnificativă.

Păcat că, în timp ce dispozitivul traduce cererea pisicii doar în japoneză.

Alimentatoare automate și băuturi pentru pisici
Astfel de dispozitive vor oferi un ajutor de neprețuit persoanelor care, datorită angajării, nu pot oferi unui animal de companie o dietă normală. Există multe alimentatoare automate, dar toate sunt concepute pentru a rezolva o problemă - să distribuie furaje conform unui program. Unele modele sunt concepute doar pentru hrană uscată, în timp ce altele pot fi încărcate cu conserve de carne pentru pisici într-un recipient special, nu uitați doar că un astfel de produs este perisabil. Un dispozitiv la fel de interesant și convenabil este o fântână sau un băutor automat pentru pisici, care, cu intervenția minimă a proprietarului, va furniza animalului de companie apă proaspătă..

Băuturi automate pentru pisici

Bule pentru pisici
Bule de săpun fanteziste pentru pisici, cea mai recentă dezvoltare a unei companii britanice, au ieșit recent la vânzare. Particularitatea lor este că esența catnipului, cunoscută sub numele de catnip, este adăugată la lichidul de săpun; ea, ca și valeriana, pur și simplu o înnebunește pe baleen. Bulele neobișnuite sunt absolut netoxice și chiar dacă animalul de companie le înghite, nu trebuie să vă faceți griji.

Carucioare pentru pisici


În ciuda faptului că coșurile și gențile pentru pisici sunt prezentate pe piață într-o gamă destul de largă, producătorii nu încetează să le îmbunătățească și să caute noi forme. Una dintre ultimele și destul de practice soluții a fost un cărucior, unul real, doar pentru o pisică. Se diferențiază de creșă doar prin dimensiune și prin prezența unei rețele, care limitează mișcarea animalului de companie. Compartimentele suplimentare pentru boluri, tavă, sticle de apă și tăvi pentru alimente pot fi prevăzute în designul căruciorului.

Cărucior pentru pisici

Scăldatul pisicilor a devenit mai ușor
Toată lumea știe cât de dificil este să speli o pisică, în special una suficient de mare și singură, pentru că nu toți așteaptă cu umilință sfârșitul procedurilor de apă. O soluție excelentă ar fi un ham de cauciuc cu un carabinier pe o ventuză puternică, care este atașată la baie. Lesa din cauciuc flexibil este fixată ferm de guler, care are un tampon moale care nu rănește gâtul animalului. Inițial, dispozitivul a fost utilizat exclusiv pentru câini, dar în curând iubitorii de pisici au apreciat avantajele unei astfel de fixări fiabile. Probabil că el nu a fost suficient pentru binecunoscutul erou al videoclipului publicitar Yandex.

Lac de unghii
Lacul pentru animale a fost dezvoltat în Germania și în procesul de creare a unui produs neobișnuit, experții au reușit să demonstreze că o schimbare a culorii ghearelor nu implică tulburări psihologice. Când au fost întrebați despre necesitatea utilizării lacului, dezvoltatorii au răspuns că acum femeile au ocazia să-și vopsească unghiile și ghearele pisicii iubite în aceeași culoare..

Gheare moi
Pisicile rămân deseori indiferente față de o mare varietate de gheare. Și acest lucru i-a obligat pe specialiști să găsească o abordare diferită a problemei. Capacele speciale, sau așa-numitele, sunt considerate cel mai sigur și mai uman mod de a vă proteja pe dvs., copiii și bunurile de la zgârieturi. Accesoriile din silicon sunt împrăștiate cu clei și puse pe fiecare gheară. Experiența arată că pisicile tolerează o astfel de manichiură deasupra capului destul de calm și se obișnuiesc cu ea în doar câteva zile..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Obiecte interesante și neobișnuite pentru pisici și proprietarii lor