Guler cu gps pentru pisici: evaluarea celor mai bune, recenzii

Dacă trebuie să urmăriți locul unde se află animalul dvs. de companie, nu există o soluție mai bună decât utilizarea unui guler GPS pentru pisici. Evaluarea celor mai bune dispozitive și recenziile proprietarilor care au testat acest gadget vă vor ajuta să alegeți cea mai optimă opțiune în ceea ce privește caracteristicile și prețul..

Guler cu GPS pentru pisici

În plus față de urmărirea standard a locației, producătorii oferă o serie de caracteristici suplimentare:

 • carcasă rezistentă la șocuri și / sau la umiditate;
 • microfon încorporat pentru ascultarea mediului în care se află animalul de companie;
 • restricționarea teritoriului pentru pisică, la părăsirea căreia proprietarul este notificat;
 • urmărire în timp real etc..

Ce să cauți atunci când alegi

Gulerele pentru pisici cu navigator GPS diferă în funcție de producător, preț, dimensiune și funcționalitate. Înainte de a cumpăra acest atașament pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să evaluați:

 • Durata de viata a bateriei. Cu cât este mai mare capacitatea bateriei dispozitivului, cu atât mai bine.
 • Rezistența structurală și rezistența la apă (vor contribui la o durată de viață mai lungă).
 • Calitate de fixare. Cu un far și o clemă atașate în siguranță, este mai probabil ca trackerul să nu se piardă în viitorul apropiat.
 • Marimea. Majoritatea modelelor au o lungime reglabilă care poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi pisicii tale. Dar, înainte de cumpărare, este mai bine să-i măsori circumferința gâtului cu o bandă de măsurare și să adaugi 2 cm la valoarea rezultată pentru a afla lungimea optimă. Când vă puneți între guler și gât, ar trebui să existe un spațiu al unui deget, cu o distanță mai mare, poate apărea distorsiunea semnalului.
 • Calitatea comunicării cu satelitul (o bună comunicare vă va permite să urmăriți locația animalului de companie chiar și în zone îndepărtate) și compatibilitatea cu un operator celular.
 • Disponibilitatea funcțiilor suplimentare (dacă este necesar).

Pisica cu guler GPS

Clasarea celor mai bune coliere cu navigare GPS

Oferim o selecție a celor mai bune gulere GPS pentru pisici din diferite categorii de prețuri care au câștigat încrederea proprietarilor de animale de companie.

Găsire reală V-30

Cost de la 2700 de ruble. Dispozitivul este un tracker activat WiFi care poate fi atașat cu o buclă de plastic la orice guler. Transmite un semnal de la un satelit cu o eroare de 5-15 m, puteți urmări toate mișcările într-o aplicație gratuită rusificată. Iluminarea nocturnă vă va permite să vă găsiți animalul de companie mai repede în întuneric. Protecția IP66 previne pătrunderea umezelii și a prafului care ar putea perturba funcționarea dispozitivelor. Greutate tracker 40 g.

Guler cu GPS pentru pisici Real Find V-30

FutureWay PetTracker

Preț - 3680 ruble. Kitul include: un guler cu baliză suspendată, un cablu de încărcare, un capac pentru protecție suplimentară împotriva murdăriei, instrucțiuni. Comunicarea este stabilită prin intermediul unei cartele micro SIM (este recomandabil să alegeți un operator cu acoperire maximă în regiunea dvs.) și o aplicație specială pentru un smartphone. Caracteristici FutureWay PetTracker:

 • urmăriți locația animalului cu o precizie de 5 m;
 • setați limitele de acces pentru pisică, la ieșirea din care este trimisă o notificare corespunzătoare la telefon;
 • urmăriți traiectoria mișcărilor și salvați-o pe hartă;
 • vezi statistici despre lungimea plimbărilor animalului și viteza de mișcare.

Avantajele suplimentare includ: greutatea minimă (21 g), rezistența la apă (când este scufundat la o adâncime de 1 m). Datorită posibilității de a achiziționa de la un reprezentant oficial în Federația Rusă cu o garanție oficială și un preț relativ mic, FutureWay PetTracker poate fi considerat una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața rusă..

Cum să vă configurați gulerul GPS FutureWay PetTracker: video

MonkeyG Dest D79

Preț - 3890 ruble. Un alt concurent pentru cel mai bun guler GPS pentru pisici. Funcționează împreună cu o aplicație Russified care este compatibilă cu sistemele Android și iOS. Printre principalele avantaje:

 • baterie cu o capacitate de 420 mAh pentru funcționare continuă;
 • încărcare convenabilă prin intermediul contactelor de pe carcasă;
 • greutate redusă (28 g), potrivit chiar și pentru animalele de companie mici;
 • protecție împotriva umezelii și a prafului conform tehnologiei IP65;
 • precizie ridicată a datelor privind locația pisicii;
 • limitarea zonei de mișcare și primirea notificărilor în caz de încălcare a acesteia;
 • difuzor încorporat pentru comunicarea la distanță cu un animal de companie.

Guler cu GPS pentru pisici MonkeyG Dest D79

TK Star LK110

În ciuda prețului mai mare, în comparație cu versiunile anterioare, prețul (4480 ruble), popularitatea modelului se datorează calității sale ridicate. Confirmarea acestuia va fi următoarele caracteristici:

 • urmărirea animalului în timp real prin aplicația de pe smartphone sau site-ul web al producătorului;
 • precizie de urmărire până la 5 m (chiar și în interior, fără acces direct prin satelit;
 • păstrarea istoriei mișcărilor din ultimele 12 luni;
 • restricționarea zonei de mișcare;
 • munca lunga fara reincarcare;
 • carcasă robustă din plastic cu protecție împotriva prafului și umezelii.

Guler cu GPS pentru pisici TK Star LK110

Unde pot cumpăra

O selecție deosebit de mare de trackere pentru pisici este prezentată în magazinele online străine. Dar trebuie avut în vedere faptul că GPS-urile și balizele sunt incluse în grupul de dispozitive speciale, al căror import pe teritoriul Federației Ruse este interzis de reglementările vamale. Această infracțiune prevede răspunderea în temeiul articolului 138.1 din Codul penal al Federației Ruse. Dacă angajații de la trecerea frontierei întârzie coletul, în cel mai bun caz va trebui să colectați o serie de documente și să eliberați un permis de import.

Pentru a vă proteja de astfel de probleme, este mai bine să cumpărați un guler în magazinele staționare sau online din Moscova, Sankt Petersburg sau orice alt oraș din țară. Mai mult, în fiecare an, gama de dispozitive cu navigator GPS se extinde doar pe piața rusă..

Nikita, proprietarul pisicii lui Knopa:

„Trăim în afara orașului, așa că, pentru siguranța pisicii noastre, căreia îi place să meargă mai mult și să se ascundă în cele mai neașteptate locuri, am cumpărat recent un model FutureWay. Lucrul s-a dovedit a fi cu adevărat util pentru noi. Am descoperit rapid dispozitivul și setările, totul funcționează bine. Acum, putem oricând să verificăm aplicația pe unde merge animalul nostru de companie ".

Christina, proprietara pisicii Marte:

„Îmi amintesc experiența mea amară cu pisica anterioară, care a fugit și nu a putut fi găsită. De îndată ce noul animal de companie a crescut, am decis imediat să-i cumpăr un guler cu GPS. Am ales TK Star LK110. Îmi plac poziționarea precisă, protecția împotriva umezelii, autonomia. Plăcerea nu este ieftină, dar acum nervii mei sunt calmi dacă Marte întârzie la o plimbare. Nici nu am văzut nicio încercare de a scăpa de guler, deci nu provoacă niciun disconfort animalului ".

Sveta, proprietarul pisicii lui Zeus:

„Impresia este mixtă. Am cumpărat un tracker FutureWay pentru pisica mea, dar după o săptămână a încetat să mai dețină o taxă: în loc de cele cinci zile promise, a funcționat maxim o zi. Suport tehnic oferit pentru schimbarea cartelei SIM, dar situația nu s-a schimbat. Istoricul mișcărilor nu este afișat întotdeauna corect. Am cumpărat un guler în speranța de a scăpa de griji în timpul plimbărilor lungi de pisică, dar așteptările nu au fost îndeplinite. Acum sunt încă îngrijorat că bateria va fi descărcată la momentul nepotrivit și va trebui să plece în căutarea unui animal de companie în toiul nopții..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Guler cu gps pentru pisici: evaluarea celor mai bune, recenzii