Unde este cel mai bun loc pentru a lua un pisoi?

Cum își găsesc pisoii drumul către proprietarii lor? Au multe modalități: cineva a decis să ia un pisoi pe stradă, cineva l-a cumpărat de la o bunică din piață, iar unii cumpără pisoi în creșe specializate pentru sume considerabile. Cum ajunge pisoiul la tine, desigur, tu însuți vei decide, iar acum vom lua în considerare avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni, de unde să obții un pisoi.

Din stradă

Pisoiul vine la tine pentru că tu sau cei dragi ți-ai făcut milă de creatura melancolică care miau și ai decis să o iei pe pisoi acasă. Sentimentul de compasiune pentru animalul fără adăpost este, desigur, lăudabil. Dar există un „dar” ... Este important ca dragostea pentru bebeluș să nu se încheie cu acest act unic și puteți continua să aveți grijă de copil.

În primul rând, trebuie trimis la medicul veterinar. El va putea oferi asistență calificată de care un pisoi de stradă va avea cu siguranță nevoie. Cu siguranță va trebui să conduceți paraziții, să eliminați puricii și să tratați urechile de căpușe. Iată un astfel de program minim necesar, care vă va proteja atât pe dumneavoastră, cât și pe animalul dvs. de companie de necazurile viitoare.

În ceea ce privește creșterea unui astfel de om sărac, va trebui să lucrați din greu, pentru că a lua un pisoi pe stradă înseamnă a lua o creatură neîncrezătoare și poate chiar timidă.

Dacă decideți să luați un pisoi pe stradă, atunci trebuie să înțelegeți că este puțin probabil ca o pisică-mamă de pe stradă să învețe un bebeluș la o cutie de gunoi. Nu o are ea însăși. Prin urmare, aceste pisici rareori înțeleg imediat unde să meargă la toaletă. (Cum să antrenezi un pisoi la toaletă) Și primele nopți îți pot testa răbdarea cu miauți plângători. Complicat? Da, nu ușor. Dar există și plusuri.

  • În primul rând, dacă iei un pisoi pe stradă, atunci pisoiul te va face absolut gratuit.
  • În al doilea rând - sentimentul salvatorului unui prieten dulce poate încălzi inima mulți ani.
  • Și al treilea - pisoi de stradă, în ciuda pedigreenness lor, poate fi inteligent uimitor, oferindu-vă o sută de ori dragoste și afecțiune.

unde să găsim un pisoi, unde să luăm un pisoi, un pisoi de pe stradă, începem un pisoi, un pisoi din mâinile noastre

De la prieteni sau în piață

Teoretic, dacă luați un pisoi de la prieteni sau îl cumpărați pe piață, atunci acest lucru garantează sănătatea animalului de companie, precum și adaptarea sa socială și utilizarea corectă a toaletei. Dar toate acestea sunt doar teoretice. În practică, proprietarii sunt diferiți de foarte responsabili - care i-au dat pisicii tot ce avea nevoie, până la absolut iresponsabili, la care bebelușul nu putea supraviețui decât datorită mamei.

Ei bine, rezultatele pot fi polare. Dacă decideți să luați un pisoi de la prieteni care s-au stabilit deja ca proprietari serioși, atunci aveți noroc. Ei bine, în alte cazuri, putem spune că riscul este numit și o cauză nobilă. În cazul unei achiziții nereușite, va trebui să acționați ca la un pisoi de stradă: un medic veterinar, multă răbdare, afecțiune etc..

scoate un pisoi de pe stradă, scoate un pisoi de mână, cumpără un pisoi, cumpără pisoi prin anunț, cumpără un pisoi în piață, ia un pisoi într-o pisică

În creșă

Această metodă de achiziție a unui animal de companie are multe avantaje și se poate spune, dar un dezavantaj foarte semnificativ pentru mulți. Plusurile includ faptul că, dacă luați un pisoi la pisică, acesta va fi îngrijit, sănătos, cu obiceiuri utile formate și un pedigree bine-cunoscut. Îngrijirea profesională și îngrijirea pisoiului vor facilita în mare măsură mutarea animalului de companie la domiciliu.

De asemenea, sunt importante consultările calificate pe care le puteți primi după cum este necesar. Ei bine, acum, principalul dezavantaj este costul destul de ridicat al unui astfel de Murok. Deși nu se poate spune că prețul este nerezonabil, dar cu toate acestea, mulți sunt obișnuiți să cumpere pisoi „pentru așa” și chiar ideea că trebuie să plătiți pentru ei poate fi neplăcută în acest caz. Dar aici fiecare alege ceea ce îi este mai aproape și mai ușor de înțeles.

unde să iau un pisoi, am decis să iau un pisoi, unde să găsesc un pisoi, să iau un pisoi de la prieteni, să iau un pisoi într-o pisică, un pisoi dintr-un adăpost, pisoi pe stradă

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Unde este cel mai bun loc pentru a lua un pisoi?