Pisoi phoenix

Phoenix este o creatură mitică despre care se știe că se ridică din cenușă. Nu este acesta numele cel mai potrivit pentru acest pisoi care a revenit din morți??!

În februarie, Wislow Animal Shelter a adoptat o pisică mamă și cei șase pisoi ai ei, care aveau doar câteva zile. Au fost aduse cu ele alte două pisici însărcinate. Animalele de companie au fost duse la adăpost după ce proprietarul lor a decedat și personalul le-a trimis direct la secția de izolare.

Totul a fost în regulă până când într-o dimineață a fost găsit unul dintre pisoi pe jos, departe de restul descendenților și de mama sa, fără semne de bătăi de inimă..

Baby Phoenix

Pisicuța era deja înfășurată într-o pătură și restul pisicilor erau hrănite. Și apoi Sue Doyle, șefa de la catărie, a simțit că este cumva greșit să ia copilul, nepermițând mamei sale să-și ia rămas bun de la el. Phoenix, așa cum se chema pisoiul, era în brațele mamei sale, ea l-a lins, a mângâiat-o și, deodată, Sue a observat pe cel mai mic șocată, a chemat Jenny Canavana, coordonatorul, să verifice.

Au masat pisoiul, încălzindu-l, oferindu-i câteva picături de apă. Și în următoarele câteva ore, pisoiul a răspuns și a început încet să-și revină. Micuțul pisoi a petrecut apoi toată dimineața pe pieptul salvatorului său Sue, astfel încât să-l poată încălzi și bebelușul să poată asculta bătăile liniștitoare ale inimii..

De îndată ce Phoenix a fost suficient de puternic, Sue i-a pus copilul înviat la mama ei, care l-a luat cu fericire înapoi și a început să-l hrănească imediat..

De atunci, pisoiul a fost numit Phoenix, deoarece a trecut pe o cale pe care nu ai vrea să o urmeze nimeni. El a înviat din morți, iar acum pisoiul este la fel de sănătos ca frații și surorile sale (numiți Pegas, Harpia, Medusa, Mormo și Nessus) și, potrivit personalului, acest bebeluș este destul de sef!

Phoenix și frații și surorile ei sunt deja disponibili pentru a căuta proprietari. Toată lumea este sănătoasă și așteaptă să fie dusă la familii iubitoare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisoi phoenix