Totul despre somnul pisicii

Mulți oameni adoră animalele de companie, recent pisicile au câștigat o mare popularitate. Cei care nu sunt deosebit de indiferenți sunt gata să se joace cu animalul lor de companie ore întregi, să-l urmărească și mai ales cei sentimentali să-l urmărească dormind. Ți-ai urmărit vreodată animalul dormind?

Cum dorm pisicile?

Somnul pisicilor nu este mult diferit de somnul uman. Are, de asemenea, mai multe faze, lungi și scurte, proprietarii observatori pot vedea adesea trecerea de la o fază la alta, se manifestă printr-un miau caracteristic și cu zvâcniri ale picioarelor..
În orice fază de somn este pisica, ea doarme foarte ușor și orice mișcare îi poate perturba somnul. Această calitate îi salvează pe reprezentanții familiei feline de-a lungul vieții de un atac inamic brusc..

Pregătindu-mă pentru culcare

Înainte de a merge la culcare, pisica căscă ostentativ, invitându-te să te alături ei. Desigur, pisicile, ca și oamenii, încearcă să aleagă un loc unde să doarmă mai confortabil și mai moale. Am cumpărat pentru mine o saltea ortopedică de foarte bună calitate, iar pisica mea nu își refuză niciodată plăcerea de a se întinde lângă ea. După ce au terminat somnul, pisicile se întind de obicei grațios, flexându-și astfel corpul și picioarele..

În timp ce mulți oameni cred că pisicile își petrec cea mai mare parte a vieții dormind, nu este cazul. De cele mai multe ori sunt pe jumătate adormiți, ceea ce le permite să câștige forță și să fie activi pe tot parcursul vieții.

somnul pisicii, modul în care dorm pisicile, somnul pisicilor

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre somnul pisicii