Hrana pentru pisici orijen: cea mai bună mâncare pentru animale de companie

Origen - mâncare premium pentru pisiciDupă cum știți, toate animalele de companie au nevoie de o dietă completă echilibrată. Și astăzi, din ce în ce mai mulți medici veterinari recomandă achiziționarea de alimente pentru pisici domestice și pisici precum Jrijen, cunoscută pentru calitatea sa înaltă aproape în întreaga lume. Ce este el cu adevărat? Care este compoziția sa? Acest lucru va fi discutat în detaliu mai jos..

Origen pentru pisici: ce este mâncarea

Hrana pentru pisici Origen (denumirea originală Orijen) este un aliment super echilibrat pentru pisicile domestice. Producătorul este compania Campion PetFoods, care se află în Canada și se ocupă cu producerea unei linii întregi de hrană pentru pisici Orijen pentru toate categoriile de animale. De peste 25 de ani, această companie produce hrană pentru animale de companie de înaltă calitate, recomandată atât de medicii veterinari și crescători, cât și de iubitorii de pisici obișnuiți..

Principalul avantaj al Origen este că compoziția sa se apropie la maxim de dieta naturală a pisicilor. Deoarece aceste animale de companie cu blană sunt prădători prin natură, dieta lor ar trebui să conțină și proteine ​​animale naturale. De aceea companie canadiană în producerea unei diete echilibrate pentru pisici, folosește doar carne naturală și organe, adăugând nutrienții necesari acestora, astfel, complexul conține 80% din carne naturală (pește, pui, curcan, ouă), iar 20% se cheltuie pe plante, legume și chiar fructe. Nu există aditivi nocivi, OMG-uri, arome în compoziție. De asemenea, Orijen nu include cerealele..

Specialiștii fabricii canadiene monitorizează cu atenție producția și controlează calitatea produselor. Pentru producția în sine, sunt selectate doar ingrediente naturale ale producției locale.

Origen pentru pisici: linie de mâncare

Mancare Orijen - potrivita pentru orice pisicaPrimul lucru de remarcat în legătură cu acest aliment este că se potrivește absolut oricărei pisici. Special se recomandă achiziționarea este pentru acele animale de companie care au probleme digestive. Orice aliment din linia Origen este bine absorbit de orice rasă de pisici, în plus, nu provoacă reacții alergice.

Există două opțiuni pentru hrana pentru pisici Orijen - un produs din carne și un produs care conține pește. Mai mult, hrana pentru carne se face numai din păsări. Linia include, de asemenea, diverse delicatese miel, carne de vânat, carne porc mistret. Orice furaj prezentat de Origen conține componente suplimentare care completează necesarul zilnic de vitamine și minerale. Din legume, astfel de furaje includ roșii, morcovi, dovleac și cartofi dulci, iar din fructe - un măr. Nu există conservanți sau amelioratori de aromă.

Origen pentru pisici poate fi achiziționat în diferite opțiuni de greutate, de exemplu, pentru început, puteți lua un pachet de 340 de grame și puteți vedea cum îl va mânca animalul de companie, dacă îi va plăcea opțiunea aleasă. În general, se recomandă cumpărarea pachetelor medii Orijen de 2,7 kg pentru o aprovizionare permanentă. A pentru creșe compania produce furaje în pachete speciale speciale de 6,8 kg. O cantitate atât de mare de furaje își păstrează calitatea pentru o lungă perioadă de timp, deoarece ambalajul său original este capabil să mențină nivelul optim de umiditate, gust și miros.

Origen pentru pisici aparține unor produse de înaltă clasă și calitate, iar prețul său corespunde pe deplin statutului său. Produsul nu este ieftin, dar achiziționarea acestuia în cantități mari va ajuta la economisirea banilor. Cea mai bună opțiune pentru achiziționarea unui produs Orijen este magazinul online al producătorului și magazinele mari online care vând produse pentru animale de companie..

Analiza detaliată a compoziției

Varianta „Cat & Pisoi ", destinat hrănirii pisicilor și pisicilor. Aceasta include următoarele ingrediente:

 • sursă naturală de proteine ​​(aproximativ 15 produse);
 • carne de pui și curcan;
 • ficat;
 • peşte;
 • ouă;
 • grăsime de pui;
 • linte verzi și roșii;
 • Alimente Orijen - caracteristici și compozițieMazare verde;
 • cartof dulce;
 • diverse plante medicinale;
 • fructe;
 • legume.

În plus, produsul conține vitamina E - un antioxidant natural, util și necesar pentru toate organismele vii.

Pro și contra ale produsului Orijen

În primul rând, despre profesioniști. Trebuie spus că atât medicii veterinari, cât și crescătorii au identificat o serie de avantaje cu adevărat semnificative în consumul produselor Orijen:

 • o dieta complet echilibrata pe baza de proteine ​​animale;
 • fără coloranți, conservanți sau OMG-uri;
 • pisicile adoră gustul Orijenului;
 • mancarea are un miros foarte placut;
 • efect extrem de pozitiv asupra sănătății și aspectului animalului de companie;
 • digestie bine ajustată a animalului, fără probleme de stomac;
 • fara alergii.

Există într-adevăr multe avantaje, dar un astfel de produs are dezavantaje? După cum sa dovedit, dezavantajele privind compoziția și efecte asupra organismului nu era pisică. Tot ce observă crescătorii ruși este un preț destul de ridicat și unele întreruperi în livrarea produsului..

Cum să faci o dietă

Alegeți porțiile optime de mâncare Orijen în funcție de greutatea și vârsta animalului dvs. de companie. Deci, pentru 1 kg de greutate animală există aproximativ 25-35 g de furaje. Bebelușii au nevoie exact de jumătate din normă și este indicat să împărțiți această jumătate în două sau trei doze.

Hrana pentru pisici Orijen - argumente pro și contraDacă animalul de companie are un apetit bun și este obișnuit să mănânce bine, atunci rata specificată poate fi mărită cu 10%. in orice caz, dacă pisica întreabă din ce în ce mai mult și încă nu poate mânca suficient, atunci acesta este deja un motiv pentru a-l arăta medicului veterinar: este posibil ca animalul să aibă paraziți intestinali.

Ca supliment la dieta principală, puteți achiziționa delicatese liofilizate Orijen, care sunt făcute din carne de vânat, miel și mistreț. Puteți să le dați animalului dvs. de companie în fiecare zi, dar numai ca hrană suplimentară, nu îl puteți hrăni exclusiv cu o delicatesă.

Și câteva sfaturi mai generale. Pisica trebuie să aibă apă proaspătă, trebuie schimbată zilnic. în afară de, dacă animalul de companie începe să mănânce alimente echilibrate, atunci este necesar să se oprească hrănirea cu hrană de la masa „umană”, altfel animalul poate avea probleme cu stomacul.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru pisici orijen: cea mai bună mâncare pentru animale de companie