Cum să dai proserină pentru o pisică?

Animalele de companie, ca și proprietarii lor, nu sunt imune la tulburările sistemului nervos. Unele boli pot fi critice. Acest lucru se aplică tulburărilor sistemului musculo-scheletic, funcțiilor vezicii urinare și ale întregului corp ca întreg. Proserina pentru pisici este un remediu, folosit și pentru oameni.

Proserina pentru pisici are un efect pozitiv asupra mușchilor, îmbunătățește activitatea transpirației și a glandelor salivare, scade presiunea în ochi, întărește funcția sfincterului și a pereților intestinali.

Avantajele preparatului pentru pisici includ o bază sigură și o capacitate rapidă de eclozare. Soluția se acumulează în celulele sanguine și, prin urmare, se răspândește rapid în tot corpul. Metabolismul componentelor are loc în ficat, datorită căruia toate elementele secundare ale substanței sunt eliminate rapid prin canalele urinare.

Când se utilizează Proserin?

Se recomandă injectarea Proserin în următoarele situații:

  • Slăbirea musculaturii. Tulburările de tip nervos pot duce la faptul că animalul este semnificativ slăbit și poate pierde nu numai în greutate, ci și activitate. Pisica de multe ori nici măcar nu are suficientă putere pentru a se ridica. Injecția de proserină stimulează mușchii.
  • Soluția este prescrisă pentru a elimina consecințele leziunilor cerebrale. Pisicile de stradă suferă adesea leziuni grave la cap și sunt, de asemenea, o cauză comună de rănire la pisoii neatenți. Medicul prescrie un medicament pentru restabilirea funcțiilor motorii și pentru tratament după un accident vascular cerebral.
  • Medicii veterinari recomandă achiziționarea de Proserin pentru a elimina problemele de vedere. Nervul optic se poate inflama, ceea ce poate duce la pierderea completă a funcției. Medicamentul contribuie la minimizarea riscurilor și la obținerea speranței unei recuperări complete..
  • Principala direcție de aplicare a Proserin în scopuri veterinare este stimularea tonusului muscular al intestinelor și al vezicii urinare. Dozajul de Proserin pentru pisicile cu atonie este minim, dar este suficient pentru a garanta o reabilitare stabilă și sigură..

O opțiune este achiziționarea medicamentului pentru tratamentul post-tratament. Unele medicamente puternice afectează negativ starea corpului, ducând la toxicitate. Neserin înmoaie efectele și protejează împotriva contraindicațiilor.

Ce trebuie să știți despre contraindicații

Proserina nu este recomandată ca medicament permanent. Acest lucru este plin de complicații, care, printre altele, pot rezulta din următoarele contraindicații:

  • Compoziția Proserin conține un aditiv activ. Nu orice pisică poate face față acestui tip de stres. Acest lucru este valabil mai ales pentru indivizii maturi a căror imunitate este slăbită..
  • Medicamentul este interzis pentru utilizare în epilepsie și alte boli care duc la creșterea și activitatea spontană a mușchilor scheletici.
  • Pisicile cu probleme cardiovasculare ar trebui, de asemenea, să evite contactul cu medicamentul. Stimularea excesivă este periculoasă.

Chiar și o cantitate mică de ml o dată pe an este periculoasă dacă corpul pisicii este puternic intoxicat. O consultare cu un medic veterinar și un examen chimic complet vor ajuta la prevenirea riscurilor.

Instrucțiuni de utilizare Proserin pentru pisici implică achiziționarea medicamentului în fiole. Soluția se vinde sub formă de 10 fiole de 1 ml. Injectat subcutanat și intravenos.

Cel mai bun mod este să vă vedeți medicul veterinar. Puteți planifica administrarea medicamentului în clinică sau acasă: serviciile veterinare speciale funcționează în acest sens.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să dai proserină pentru o pisică?