Cum să dai traumel unei pisici?

4

Animalele de companie sunt atât de active și curioase încât devin adesea victime ale accidentelor. Diverse fracturi, vânătăi, arsuri, complicații după leziuni și operații, edeme severe - toate aceste probleme pot complica grav viața animalelor de companie. Traumeel pentru pisici va ajuta la îmbunătățirea rapidă a sănătății animalului de companie și la readucerea la o viață deplină.

La fel ca popularul medicament homeopat Traumatin, Traumeel este utilizat în mod eficient în tratamentul proceselor inflamatorii și a leziunilor de orice origine..

În plus, picăturile Traumeel pentru o pisică cresc semnificativ efectul antibioticelor și, în același timp, reduc efectul lor toxic asupra corpului unui animal bolnav..

Numele complet al medicamentului este Traumeel® ad us. veterinar. În compoziția sa, conține doze microscopice de plante medicinale și remedii homeopate, precum și vitamine.

Produsul este disponibil în mai multe forme. Pentru injecție, este adecvată o soluție incoloră a medicamentului, ambalată în fiole de 5 ml. De asemenea, medicamentul este eliberat sub formă de unguent sau gel în tuburi de 50 g.

Picăturile și unguentul trebuie păstrate într-un loc uscat, departe de lumina soarelui. Trebuie avut grijă să nu se supraîncălzească. Flaconul sau tubul trebuie să fie bine închise imediat după utilizarea remediului homeopat.

Indicații de utilizare

În medicina veterinară, Traumeel este prescris pentru următoarele probleme de sănătate la pisici:

  • Leziuni de localizare și severitate diferite. Poate fi o contuzie și o contuzie a creierului, contuzie a organelor abdominale și a țesuturilor moi, luxații și fracturi, hematoame, entorse de tendon. În astfel de cazuri, Traumeel are efecte anestezice, anti-șoc, hemostatice și antiinflamatorii..
  • Interventie chirurgicala. Traumeel face față bine consecințelor intervențiilor chirurgicale, ajută la ieșirea rapidă din starea de anestezie și accelerează regenerarea țesuturilor deteriorate. Este prescris pentru a preveni dezvoltarea sepsisului și a edemului postoperator..
  • Activitate generică. Un medicament homeopat ajută la reglarea procesului de naștere a pisicii. Este adesea prescris ca principal remediu pentru prima naștere, stenoză a canalului de naștere, travaliu slab, excitabilitate crescută a pisicii în timpul nașterii.
  • Procese inflamatorii. Traumeel este prescris pentru tratamentul pneumoniei, pielonefritei, mastitei, dermatitei acute, parodontitei și a diferitelor abcese. În același timp, nu este necesară terapie antivirală sau antimicrobiană suplimentară..
  • Infecții virale. Prescrieți medicamentul Traumeel unei pisici pentru dureri în gât, diferite boli ale sistemului respirator.

Dozajul medicamentului

Traumeel se administrează pisicilor intramuscular, intravenos, subcutanat, precum și intra- sau periarticular. Doza de Traumeel pentru o pisică depinde de mărimea și vârsta acesteia.

Cursul tratamentului și doza trebuie prescrise de un medic veterinar calificat.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să dai traumel unei pisici?