Haine pentru pisici - un must sau un tribut adus modei

Conținut

Unele pisici îngheață datorită particularității lor - părul foarte scurt sau absența acestuia. Alții au nevoie de căldură din cauza bolii. Animalele însărcinate, care alăptează și care operează recent necesită uneori o atenție sporită. În multe cazuri, hainele sunt într-adevăr o necesitate, nu un capriciu al proprietarului..

Materiale

Majoritatea pisicilor sunt adevărate finicky în toate: mănânc doar ceea ce iubesc, le permit doar acelor oameni în care am încredere să mângâie, dorm doar aici. La fel se aplică ținutelor - chiar și hainele pentru sfinxuri, care sunt pur și simplu reci fără pulovere calde, ar trebui să fie plăcute la atingere. Naked este de acord să se scuture de frig, dar nu poartă un ghimpe de lână. Împreună cu încăpățânarea felinelor, aceasta poate fi o problemă reală, așa că atunci când alegeți un material, ar trebui să vă asigurați că hainele noi nu sunt neplăcute pisicii. Cea mai ușoară cale este să atingeți interiorul produsului cu obrazul..
Pisicile, spre deosebire de câini, sunt rareori îmbrăcate. Și, în majoritatea cazurilor, în scopuri practice, și nu de dragul modei. Prin urmare, alegerea în magazinele de animale de companie nu este prea mare, iar calitatea produselor oferite nu îndeplinește întotdeauna cerințele. Îmbrăcămintea DIY este o cale de ieșire din situația disponibilă pentru mulți. Puteți coase o pătură ușoară din chintz, in sau bumbac, tricotați un pulover cald din lână de iepure merino sau angora, puteți alege o lână delicată sau un satin neted pentru căptușirea unei salopete impermeabile.

Stil

Iubita preferată a lui Henric al II-lea, Diane de Poitiers, era o faimoasă fashionistă. Ea și-a transferat dragostea de îmbrăcat animalelor de companie: pe lângă noua rochie, croitorii au dezvoltat modele unice pentru pisici. Animalele de companie ale Dianei au etalat în ținute luxuriante, fuste stratificate și chiar corsete. Desigur, astfel de haine împiedicau mișcarea și cu greu le aduceau bucurie prietenilor mustăciți ai adevăratei regine a Franței..
Indiferent cât de mult ți-ai dori să dobândești o ținută complicată, cea mai la modă din acest sezon, este important în primul rând să ne amintim despre comoditate. Îmbrăcămintea trebuie adaptată în funcție de fiziologia pisicilor, folosind un minim de cusături care freacă pielea și deteriorează haina și cu cât mai puține nituri, nasturi, elemente de fixare etc. În acest sens, îmbrăcămintea făcută de sine este o opțiune ideală pentru a lua în considerare caracteristicile individuale ale fizicului animalului de companie. Dacă nu doriți să faceți ac, puteți folosi serviciile unui maestru privat.

Cum să antrenezi o pisică să se îmbrace?

Pentru a învăța o pisică adultă să fie calmă cu privire la faptul că s-a tras ceva de neînțeles, numai un proprietar pacient poate face. Prințesele capricioase știu despre frumusețea lor irezistibilă și nu vor să o ascundă din ochii admiratorilor. Se folosesc dinți și gheare, animalul de companie încearcă din toate puterile să scoată ținuta sau să o rupă în bucăți. Pentru a calma pisica, trebuie să o distrageți cu o delicatese sau să vă jucați, să o ridicați și să vă plimbați prin cameră și să o mângâiați. Dacă hainele nu sunt o măsură temporară, ci o necesitate vitală, ar trebui să vă învățați animalul de companie să poarte lucruri de la vârsta unui pisoi. Pentru debut, este potrivit un costum sau pulover confortabil din material natural, fără bijuterii atrăgătoare. La început, este suficient ca pisica să se plimbe îmbrăcată câteva minute. Nu trebuie să ieșiți imediat în natură sau într-o expoziție, lăsați animalul de companie să se obișnuiască cu noul lucru acasă, deoarece pe teritoriul său se simte mai încrezător și mai calm.
Ca primul lucru, hainele tricotate au funcționat bine. Puloverele tricotate se potrivesc, dar nu restricționează mișcarea, iar multor pisici le place atât mirosul natural de lână încât încep să mestece haine noi. Este mai ușor să te obișnuiești cu o astfel de ținută decât cu o salopetă foșnitoare sau cu o pătură suspendată din bumbac..

Precauții

O pisică îmbrăcată se poate dăuna accidental singură dacă este lăsată nesupravegheată:
  • Există cazuri în care pisicile, îmbrăcate în pulovere tricotate, și-au rupt ghearele și și-au răsucit labele, încercând să se zgârie. Prin urmare, mai ales la început, nu este de dorit să lăsați animalul de companie în pace.-
  • mărgele, arcuri și alte decorațiuni atrag igrushki curios. Pisica poate rupe bijuteriile și înghiți, și apoi cât de norocos. Prin urmare, toate armăturile trebuie fixate în siguranță-
  • panglicile, gulerul larg, pantalonii luxurianți sunt plini de pericole grave. Pisica poate prinde mânerul dulapului sau alt obiect proeminent, rezultând răniri. Prin urmare, hainele de purtat acasă fără supravegherea proprietarului ar trebui să fie în stilul adecvat: fără elemente inutile, strânse. Pe net și în reviste, puteți găsi modele de îmbrăcăminte gata create, având în vedere siguranța animalelor de companie.
Nu trebuie să uităm că pisicile se ling foarte des. Purtarea îmbrăcămintei pe termen lung nu permite animalului de companie să păstreze haina curată, ceea ce poate duce nu numai la o deteriorare a calității hainei, ci chiar la stres. Prin urmare, nu trebuie să țineți constant pisica îmbrăcată..
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Haine pentru pisici - un must sau un tribut adus modei