5 Dintre cei mai deștepți papagali de companie care nu vă vor face să vă faceți probleme

Popularitatea papagalilor crește doar. Totuși - acum nu numai pericolele sunt ținute acasă, ci și specii mai exotice. Aceste păsări se disting prin inteligența și capacitatea de a pronunța cuvinte umane. Ești gata să-ți antrenezi noul animal de companie pentru a deveni tovarășul și prietenul tău fidel??

Papagal gri

Jaco nu se poate lăuda cu culoarea strălucitoare a penelor pe care o au alte specii de papagali, dar are abilități mentale deosebite. Această pasăre provine din Africa de Vest, unde poate fi găsită în zona de pădure. Penajul Cenușilor este predominant gri, cu o culoare gri deschis predominând pe cap și partea inferioară a corpului. Coada roșie iese în evidență din această imagine alb-negru. Papagalii adulți cresc până la 42 cm, așa că este necesară o cușcă mare sau o volieră pentru păstrarea acasă.

Jacques se învață repede. Dacă acordați suficientă atenție păsării, atunci inteligența ei poate fi dezvoltată la cea a unui copil de trei ani. Acești papagali stăpânesc perfect limbajul vorbit, pot copia voci feminine și masculine, sunete ale naturii și chiar repeta melodii. Jacques nu-și amintește doar anumite fraze și cuvinte, ci sunt capabili să ducă un dialog deplin cu o persoană. În același timp, sexul păsării nu contează, femelele și masculii sunt la fel de bine supuși antrenamentului.

Papagali Macaw

Macaw este cel mai strălucitor și cel mai mare papagal. Penajul acestei păsări poate fi galben, albastru, albastru, portocaliu, roșu. Mărimea cu coada ajunge la 98 cm. Macaii sunt curioși și activi, intră cu ușurință în contact cu o persoană și iubesc atunci când sunt acordați atenție. Cu o comunicare constantă, ei devin rapid atașați de oameni..

Macaw-urile sunt inteligente și inteligente, memorează cu ușurință zeci de cuvinte și apoi le folosesc în comunicare. Ei pot cere mâncare sau băutură, pot saluta persoana. Pasărea răspunde la mângâiere în același mod, dar își amintesc și de infractorii lor și pot da un răspuns sau, dimpotrivă, ignora. Macaw se înțelege atât cu oamenii, cât și cu animalele de companie..

Cacadu

Cockatoo uimește prin arta lor, sunt veseli și veseli. În natură, ele pot fi găsite în Indonezia, Filipine, Australia și Noua Guinee. Ele sunt ușor inferioare dimensiunii față de macaws. Adulții cresc până la 70 cm. Au culori diferite.

Iubitorii de cacatoși să danseze, în timp ce pufosesc creasta, creând un întreg spectacol teatral.

Păsările au un cioc puternic, chiar sunt capabile să muște în crenguțe. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți o cușcă sau o volieră pentru menaj.

Cockatoo imită cu pricepere diverse sunete, pot repeta melodii, dar nu toți reprezentanții se pot lăuda cu abilități de vorbire bune. Cockatoo poate memora câteva zeci de cuvinte și câteva fraze simple. Cei mai buni cacatua roz antrenabili și cacatua Inca.

Papagali

Veseli și prietenoși, le place să fie atenți. Culoarea strălucitoare a penajului seamănă cu un cacat, dar acești papagali sunt de dimensiuni mai mici. Adulții cresc până la 35 cm. Din speciile din America Centrală și de Sud, genul lor include 22 de specii de papagali.

Sociabil, nu predispus la conflicte și predispus la formare. Păsările sunt capabile să stăpânească diverse trucuri, să învețe zeci de cuvinte și câteva fraze. Le plac jocurile, așa că un număr mare de jucării din cuști va fi doar un plus..

Aratings încearcă să fie întotdeauna aproape de o persoană. Mulți proprietari nu le place o astfel de afecțiune excesivă, dar în același timp pasărea poate deveni un tovarăș..

Budgerigars

Un tip obișnuit de pasăre domestică este budgerigars. Aceștia sunt cei mai mici papagali dintre toți cei descriși. Dimensiunea adulților nu depășește 23 cm.

Patria budgerigarilor este Australia. În natură, cel mai frecvent penaj galben-verde cu valuri întunecate pe aripi. Soiurile crescute de crescători pot fi de diferite culori, uneori chiar și fără valuri caracteristice în penaj..

Bărbații învață să vorbească mai bine, dar încă nu pot pronunța sunetele clar și tare, deși sunt capabili să memoreze până la 150 de cuvinte. Budgerigarele imită bine diferite melodii și pot repeta intonația unei persoane. Cel mai bine este să începeți să învățați pasărea cât mai curând posibil. Deci animalul de companie se va obișnui cu o persoană mai repede și va dori să stăpânească vorbirea umană..

Este puțin probabil ca burgerii care locuiesc acasă în perechi să vorbească, deoarece vor avea suficientă comunicare între păsări.

Un papagal domestic nu este doar o pasăre frumoasă, ci și un tovarăș inteligent și vesel pentru oameni. Multe specii ale acestor păsări se laudă cu o inteligență excelentă, datorită căreia stăpânesc vorbirea umană și pot purta conversații cu proprietarul. Papagalii, la fel ca alte animale de companie, se atașează de o persoană și manifestă dragoste și afecțiune față de ea..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 5 Dintre cei mai deștepți papagali de companie care nu vă vor face să vă faceți probleme