"Veracol": cum să dai unui câine

„Veracol”Veracol este un remediu homeopat care reglează tractul digestiv al animalelor. Este adesea folosit pentru a trata câini, care suferă de tulburări digestive.

Scurtă descriere a medicamentului

Medicamentul, care are un efect antiinflamator și antispastic, ajută la restabilirea activității intestinelor. Inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene și este implicat în procesul de regenerare hepatică. Blocarea procesului inflamator contribuie la suprimarea generală a dezvoltării boli.

Important! „Veracol” se referă la medicamentele cu risc redus, care nu irită corpul și nu se acumulează în el.

Compoziție, formă de eliberare și ambalare

Preparatul constă din:

 1. Podophyllum D8 (nogolist tiroidian) pentru vindecarea leziunilor ulcerative, reducerea producției de salivă, ameliorarea inflamației și normalizarea tractului gastro-intestinal.
 2. Arsenicum album D10 (arsenic alb) pentru îngustarea capilarelor cavității abdominale, tratarea ulcerelor și gastritei, oprirea vărsăturilor, eliminarea spasmelor, balonarea și diareea.
 3. Colocynthis D8 (tărtăcuță amară) pentru tratamentul problemelor intestinale, gastroenteritei, diareei, bolilor renale și hepatice, eliminarea durerii, spasmelor și colicelor, precum și normalizarea sistemului reproductiv al animalului.
 4. Veratrum album D8 (hellebore alb) pentru a reduce intensitatea secrețiilor, a îngusta vasele de sânge și a elimina spasmele.
„Veracol”De asemenea, în funcție de forma de eliberare, clorura de sodiu și apa pentru injecție pot fi prezente în medicament. "Veracol" este produs ca o soluție injectabilă pentru administrare orală, o versiune de tabletă.
Remediile homeopate includ, de asemenea „Fospasim” și „Ovariovit”.
Soluția injectabilă este produsă în fiole de 10 și 100 ml. Soluția orală este ambalată în sticle de plastic de 20 ml cu picurătoare. Tabletele sunt produse în ambalaje polimerice, 50 buc..

Ce ajută

Veracol este folosit pentru a combate:

 • orice formă de diaree;
 • gastrită;
 • gastroenterită;
 • flatulență;
 • dischinezie;
 • colici și disbioză;
 • tulburări ale sistemului digestiv;
 • tulburări intestinale.
„Veracol”
Știați? Avea câini doar 1700 de papile gustative, ceea ce este cu 7300 mai mic decât la om.

Metode de administrare și doze

Oferiți Veracol ca orice alt medicament, câine necesar numai în conformitate cu instrucțiunile și după consultarea cu un medic veterinar.

Injecţie

Doza pentru câini mici și pui este de 0,5-1,5 ml. Reprezentanților raselor medii (până la 40 kg) li se recomandă să ia 1,5-2 ml. Animalele de companie mari (peste 40 kg) sunt prescrise 2-4 ml.

Vă recomandăm să citiți despre cum să faceți voliera și stand pentru un câine ce este endogamie și îngrijire, pentru ce are nevoie un caine de pantofi, cum să coaseți o salopetă, cum să alegi clamă de păr și furminator pentru animalul tau de companie.
Injecțiile se administrează de 1-3 ori pe zi timp de 7-10 zile, până când starea animalului devine stabilă. Nu întrerupeți în niciun caz cursul terapiei..

Soluție orală

Doza recomandată de Veracol scade pentru câini, conform instrucțiunilor de utilizare, este 1 picătură la 1 kg din greutatea animalului dvs. de companie. Eficacitatea medicamentului nu depinde de momentul administrării, poate fi utilizat atât înainte de masă, cât și după.„Veracol”

Pastile

O singură doză din forma de tabletă a medicamentului pentru câinii mici și puii este de 1 buc. Câinilor de talie medie li se administrează 2 comprimate, iar pentru câinii de talie mare - 3. Dacă boala este acută, Veracol se administrează de trei ori pe zi. Durata cursului ajunge la 7 zile.

Caine de pază din Moscova, hotosho, Newfoundland, Câine german, limba franceza și Mastiff tibetan sunt printre cele mai mari rase de câini din lume.

Contraindicații și efecte secundare

Singura contraindicație - prezența unei sensibilități individuale crescute a animalului de companie la componentele medicamentului. Medicamentul nu are efecte secundare dacă este utilizat corect în conformitate cu instrucțiunile.

Important! Înainte de a lua medicamentul, asigurați-vă că consultați medicul veterinar.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Depozitarea „Veracol”, ca orice alte medicamente, trebuie să fie separată (separată de produse). Temperatura recomandată - 0 ... + 25 ° C. Alegeți un loc protejat de lumina soarelui și pixuri pentru bebeluși.

Puteți păstra medicamentul sub formă de tablete și soluție injectabilă timp de cel mult 5 ani, în timp ce picături - nu mai mult de 3.„Veracol”

Știați? Avea câini există o a treia pereche de pleoape, care protejează ochii de uscare.
Veracol este un remediu eficient și sigur pentru tratamentul bolilor gastro-intestinale. Poate fi achiziționat sub formă de injecție sau soluție orală sau tablete. Și amintiți-vă: medicamentul poate fi utilizat numai după consultarea unui medic veterinar și strict conform instrucțiunilor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » "Veracol": cum să dai unui câine