Hrana pentru masă natures pentru pisici și câini: recenzii, recomandări și o privire de ansamblu asupra compoziției

Dificultăți în alegerea alimentelor

Alimente de masă Natures

Proprietarii se străduiesc să ofere animalelor lor de companie tot ce este mai bun pe piață astăzi. Iar lista producătorilor este în continuă creștere. De exemplu, alimentele Natures Table pentru pisici și câini au apărut recent în magazinele de animale de companie și în lanțurile de supermarketuri..

Da, alegerea este suficient de mare. Dar prea des, producătorii adaugă hrană coloranți artificiali, conservanți, arome, care pot afecta negativ sănătatea animalului de companie. Producția poate utiliza ingrediente ieftine de o calitate îndoielnică, care reduc valoarea nutrițională a produsului.

Prin urmare, în articol vom afla la ce să acordăm o atenție specială atunci când alegeți mâncarea pentru iubitul dvs. prieten cu coadă..

Natures Table Prezentare generală a compoziției alimentelor pentru pisici și câini

Producătorii din segmentul super premium aleg cel mai adesea materii prime de înaltă calitate și se străduiesc să creeze furaje cu un raport optim de proteine ​​/ grăsimi / carbohidrați, saturându-l cu microelementele și macroelementele necesare.

compoziția mâncării Natures Table

De exemplu, în hrana pentru câini și pisici de la Nature`s Table, ingredientul nr. 1 este o sursă naturală de proteine ​​(pui, curcan, carne de vită sau somon).

Acest feed conține, de asemenea:

 • Uleiuri și grăsimi vegetale, ulei de pește. Este o sursă de acizi grași polinesaturați și vitamine A, D, E.

 • Spanac. Este bogat în fier și vitamine.

 • Pulpa de sfeclă de zahăr. Sursa de fibre dietetice.

 • Drojdie. O sursă de aminoacizi și vitamine B..

 • Cicoare. Prebiotic natural pentru pisici și câini.

 • Ou. Sursa de proteine ​​și vitamine animale.

 • Cereale. Sursă de energie și fibre dietetice.

 • Și o serie de alte ingrediente, fiecare dintre acestea îmbogățește compoziția furajelor și îi permite să fie cu adevărat completă.

În același timp, mâncarea conține ingrediente 100% naturale și sănătoase care oferă animalului tău de companie energia necesară, îi susțin și îi întăresc sănătatea..

Este important să rețineți că dietele Nature`s Table fără adăugare:

 • soia

 • conservanți

 • culori artificiale

 • potențatori de aromă.

Masa naturii este diferită bogat în proteine. De exemplu, în hrana uscată pentru pisici, proporția de proteine ​​este de 41%. Această cifră este mai mare decât unele diete super premium scumpe..

La crearea furajelor, se utilizează o abordare specială - numai prelucrarea fizică, datorită căreia se păstrează toate beneficiile naturale ale cărnii, legumelor, uleiurilor și cerealelor.

Rații uscate vs ude. Ce să alegi?

Cel mai adesea, în această chestiune, urmărim preferințele și obiceiurile alimentare ale animalelor noastre de companie. Dar se întâmplă ca, de exemplu, un animal să refuze să mănânce alimente uscate ale unei mărci, în timp ce o altă marcă este pe gustul său. Prin urmare, vă recomandăm să încercați lucruri noi pentru a găsi hrana „dvs.” și a crea varietatea de alimente necesare..

Astăzi putem găsi alimente uscate și umede în magazinele de animale de companie și în lanțurile de supermarketuri. De exemplu, gama Nature`s Table include alimente uscate și umede pentru pisici și alimente uscate pentru câini..

Atât hrana uscată, cât și cea umedă vor fi utile pentru animal, dacă ambalajul lor spune „hrană completă” sau „dietă echilibrată”.

În același timp, experții recomandă hrănirea zilnică a câinilor și pisicilor cu alimente uscate și umede, deoarece fiecare tip de mâncare are propriile sale beneficii suplimentare pentru sănătatea animalelor de companie..

Tabelul de mai jos oferă informații despre cum să combinați corect aceste două tipuri de diete atunci când hrăniți pisicile. De exemplu, pentru un animal de companie care ronțărește și cântărește 4 kg, se recomandă administrarea a 2 plicuri de alimente umede (așa-numiții păianjeni) și 20 de grame de alimente uscate pe zi..

Beneficiile alimentelor uscate:

 • Gingii și dinți sănătoși. Datorită texturii granulelor, alimentele uscate asigură curățarea mecanică naturală a dinților animalului și îndepărtează placa.

 • Normalizarea tractului gastro-intestinal. Conține mai multe fibre dietetice, datorită cărora este susținută funcționarea normală a tractului digestiv.

Avantajele alimentelor umede: 

 • Normalizarea greutății. Mâncarea umedă este mai mică în calorii decât cea uscată. Și folosind alimente umede, reducem probabilitatea supraalimentării animalului.

 • Normalizarea sistemului urinar. Dietele umede favorizează aportul de umiditate în organism, cresc volumul de urină și, ca rezultat, reduc riscul apariției urolitiazei.

Având în vedere aceste beneficii, se recomandă combinarea zilnică a alimentelor uscate și umede în dieta animalului de companie..

Modul în care selecția corectă a alimentelor ne afectează animalele de companie

Dacă pisica sau câinele dvs. primește tot ce are nevoie pentru sănătate și dezvoltare armonioasă, acest lucru se reflectă în:

 • Activitatea animalelor de companie. Se joacă cu plăcere și se bucură de viață. Are activitate fizică naturală pentru vârsta sa.

 • Tonusului muscular. Dacă animalul nu primește cantitatea necesară de proteine, mușchii devin flascați în timp (corpul nu primește cantitatea necesară de material de construcție).

 • Starea sistemului digestiv. De exemplu, Natures Table Food pentru câini și pisici conține sfeclă și fibre de cicoare pentru a ajuta la normalizarea și susținerea sistemului digestiv al animalelor de la toate vârstele..

 • Starea lânii / pielii. Datorită conținutului de acizi grași din furaje (adică uleiuri vegetale și grăsimi animale), haina animalului de companie devine moale, strălucitoare și mătăsoasă (în conformitate cu caracteristicile rasei).

Nature`s Table se bazează pe ingrediente naturale, fiecare cu beneficii pentru sănătate pentru animalul dvs. de companie.

Tabelul naturii: recenzii despre hrana pentru pisici și câini

Mâncare pentru pisici

Hrana pentru pisici Masa naturii

Obișnuiam să cumpărăm un alt brand de alimente, decis recent să încercăm NaturileMasa (Am atras atenția asupra compoziției naturale fără chimie) și în cele din urmă am trecut la ea. Nu curge din geantă, are un miros plăcut și este foarte economic (ambalaj convenabil și preț accesibil). Pisica noastră a mâncat mâncarea din trecut cu plăcere, dar aceasta a devenit deliciul său preferat.

Alexei

Am abordat foarte atent alegerea mâncării pentru britanicul meu. Din întreaga gamă am ales dieta umedă Natures Table (conține doar ingrediente naturale și tot ce este necesar pentru animalul meu de companie). Cel mai mult i-a plăcut hrana pentru pui: o mănâncă cu pofta de mâncare și cere suplimente. Prin urmare, dacă vă pasă de sănătatea animalului dvs. de companie, vă recomand cu încredere să încercați acest aliment..

Anna

Am văzut mâncare nouă NaturileMasa în magazin și a decis să o ia la test. Pisicii mele i-a plăcut foarte mult (nici măcar nu m-a lăsat să pun conținutul pungii într-un castron, a pus imediat capul în pachet și a luat o mostră). Rezultatul este un bol lins și ochii plini de fericire și plăcere..

În compoziție nu există substanțe chimice, conservanți și soia, totul este natural (carne, ouă, cereale, legume, ierburi, chiar și un prebiotic). Acum intenționez să trec complet la acest feed.

Victoria

Mâncare pentru câini

Hrana pentru câini Natures Table

De trei săptămâni acum îi ofer câinelui meu hrană uscată completă NaturileMasa pentru câinii adulți de toate rasele. Am ales-o pentru că mi-a plăcut compoziția (aici carnea este pe primul loc, există legume, orez, cereale, vitamine, fără potențiatori de aromă și conservanți). Boabele în sine sunt puțin uleioase (aparent datorită conținutului de ulei vegetal și ulei de pește). În acest timp, câinele nu a avut niciodată probleme digestive, nu există placă pe dinți și nici miros din gură.

Olga

Primul lucru de reținut este designul ambalajului. Foarte elegant și confortabil, cu toate informațiile necesare în format mare. Se vede că producătorul este atent la fiecare detaliu. Compoziție naturală și preț accesibil, mai ales dacă cumpărați pachete mari. Câinele nostru a iubit gustul acestui aliment. În timp ce el a încercat doar cu pui, intenționăm să-i diversificăm dieta și să încercăm alte arome.

Alina

Mâncare naturală și sănătoasă Masa naturii

Concluzie

Spre deosebire de multe alte alimente, producătorii Nature`s Table folosesc ingrediente 100% naturale și nu adaugă soia, conservanți, antioxidanți sau potențiatori de aromă. Mai mult, furajele sunt vândute la un preț rezonabil. Poate unul dintre cel mai bun raport preț / calitate din segmentul super premium.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru masă natures pentru pisici și câini: recenzii, recomandări și o privire de ansamblu asupra compoziției