Cel mai important lucru despre hrana pentru câini farmina

FarminaProducătorul de hrană pentru animale de companie „Farmina” a intrat relativ recent pe piața internă, dar, în ciuda acestui fapt, a reușit să câștige dragostea manipulatorilor de câini profesioniști și a specialiștilor veterinari. Produsele acestui brand se caracterizează prin proprietăți gustative excelente și beneficii pentru corpul animalului. Mancarea uscata "Farmina" este ideala pentru o varietate de rase de caini si toate categoriile de varsta.

Caracteristici generale și caracteristici

Compania Farmina operează trei fabrici situate în Italia, Serbia și Brazilia. Compania a fost fondată în 1965 și a produs furaje pentru animalele de fermă, iar în 1999 a intrat într-o nouă etapă de cercetare a nevoilor nutriționale ale animalelor de companie..

Astăzi, compania deține un portofoliu solid de mărci, cu multe linii alimentare și profesionale. Cea mai importantă caracteristică a produselor companiei este că nu conține materii prime modificate genetic (OMG-uri).

Știați? Proprietarii de câini mută cu 66% mai mult decât oamenii care nu și-au făcut un prieten cu patru picioare.

Mâncarea este creată numai din ingrediente naturale. Practic nu există arome, coloranți, conservanți, hormoni, antibiotice și deșeuri animale în toate seriile de furaje. În plus, mâncarea Farmina este absolut hipoalergenică pentru câini.FarminaCarnea folosită pentru a crea amestecuri de furaje este întotdeauna numai proaspătă și selectată. Cea mai mare parte a cărnii este importată din Italia. Mielul este cumpărat în Sardinia, în timp ce puiul este adus doar din Amadoria. Peștele (hering și cod) este importat în fabrici din Norvegia.

Componenta principală a produsului este un amestec de proteine ​​animale. În plus, dieta se bazează pe cantități semnificative de pește și grăsimi de pui. Datorită acestor ingrediente, compușii organici benefici omega-3 și omega-6 pătrund în corpul animalului.

Dacă sunteți încă nedecis cu privire la alegerea mâncării pentru animalul dvs. de companie, vă recomandăm să vă familiarizați cu avantajele și dezavantajele alimentelor pentru câini, cum ar fi „Lătrând capete”, "Flatazor", „Almo Nature”, „Prima ALEGERE”, „Probalance”, "Wolfsblut", „Pronatură”, „Grandorf” și "Origine".

În plus, substanțele organice naturale și mannanoligozaharidele obținute din rădăcina de cicoare sunt utilizate în mod activ. Mâncarea standard pentru câini Farmina include și cartofi, sfeclă de zahăr, mazăre verde..

Aceste alimente servesc ca surse de fibre cu conținut scăzut de calorii. Această materie primă oferă câinilor cantitatea necesară de carbohidrați vegetali, oferind animalelor energia necesară..Farmina

Important! Rețineți că carbohidrații simpli și complecși sunt necesari de câini în mod consecvent. Aceste elemente oferă animalelor o dietă completă și echilibrată..

Toți nutrienții de mai sus, în combinație, au un efect semnificativ asupra organelor interne ale câinelui, încărcându-l cu energie. În același timp, funcțiile tractului gastro-intestinal sunt stabilizate.

Merită să ne amintim încă o caracteristică - producătorii iau în considerare nu numai compoziția și gustul, ci acordă atenție și atracției vizuale a feedului.

Pentru a preveni deteriorarea produselor, experții încearcă să lase un număr limitat de componente în depozite. Acest lucru vă permite să excludeți prezența mărfurilor de calitate scăzută pe rafturile magazinelor.

Sortimentul și compoziția furajelor

Sortimentul „Farmina” include o varietate de linii alimentare. Separarea îl ajută pe proprietarul câinelui să aleagă amestecul în funcție de calitate, preț și alte criterii de care are nevoie..Farmina Așadar, să aruncăm o privire mai atentă asupra gamei de produse Farmina.

 • Seria fără cereale amestecuri. Produsul conține componente de origine animală (70%), precum și diverse fructe și legume (30%). Mancarea fara cereale "Farmina" cu pui si rodie este perfecta pentru puii de rase mari si mici de caini.Seria fără cereale
 • Rigla sărac în cereale. Acest amestec satisface pe deplin nevoile fiziologice ale câinelui. Produsul are un indice glicemic scăzut. O astfel de nutriție servește ca prevenire a creșterii în greutate în exces la un animal de companie. În plus, amestecul previne dezvoltarea diabetului..Sarac in cereale
 • Amestecuri furajere pentru animale adulte. Pentru confortul proprietarului, crochetele uscate sunt ambalate în pungi cu greutatea de 200 g și 800 g, precum și 2,5 kg, 12 kg și 20 kg.Amestecuri furajere pentru animale adulte
  Vă recomandăm să citiți despre rasele de câini mic, mijloc și mare dimensiuni, despre cele mai bune rase de câini pentru copii, și, de asemenea, cel mai mult rar, dragă, urât și drăguț câini.
 • Farmina Ecopet Natural - linie premium. Acesta este un aliment combinat echilibrat de la Farmina pentru adulți și pui, câini gravide și câini în timpul alăptării de orice rasă, inclusiv cea mai mare. Versatilitatea mâncării constă în biscuiții făcuți pentru a mulțumi câinilor de toate dimensiunile. În plus, amestecul ajută la probleme de stomac și afecțiuni alergice..Farmina Ecopet Natural
 • Cibau - aceasta este o linie de grup super premium. Amestecul conține toate cele mai importante substanțe organice și elemente utile. Sursa principală de proteine ​​este mielul, puiul și peștele. Orezul și porumbul furnizează organismului energie. De asemenea, uleiul de pește, care conține compuși organici omega-3 și omega-6, este foarte benefic pentru organism. Linia este potrivită pentru orice categorie de vârstă. Amestecul este aproape complet (85%) digerat în corpul animalului.Cibau
 • Viață veterinară - este o linie de alimente medicinale dietetice pentru câini de la compania Farmina. Este utilizat în dietele prescrise de un medic veterinar pentru tratamentul și prevenirea diferitelor afecțiuni. Cea mai mare parte a amestecului este proteina animală.Viață veterinară
 • Câine distractiv - segmentul clasei economice. Produsul conține 25% făină de pui și 10% făină de grâu și porumb. De asemenea, conține făină de pește, grăsime de pui și sare.Câine distractiv

Important! Medicii veterinari profesioniști din întreaga lume sunt categoric împotriva amestecurilor economice, chiar și de la un brand atât de faimos ca Farmina. Acest tip de mâncare vă poate dăuna chiar și animalului de companie. Făina de pui, care face parte din produs, este adesea oase de pui măcinate, care nu aduc deloc beneficii.

Recomandări de dietă

Pentru a calcula porția necesară de a lua biscuiți, trebuie să vă bazați pe următorii indicatori: greutatea animalului, vârsta, mărimea, rasa, condițiile de viață și activitatea fizică.

Puii

Puii, în perioada de creștere activă, necesită un calcul special al ratei zilnice a alimentelor uscate. Amestecurile de furaje care conțin pui și rodie pot fi hrănite la pui de la vârsta de 3 săptămâni.Puii mănâncăPorția zilnică pentru copiii cu vârsta de până la 7 luni ar trebui să depășească rata de hrănire a unui animal adult cu 50%. Astfel, un bebeluș de rasă mare va avea nevoie de 600 până la 900 g de formulă nutrițională specializată pe zi..

Fiecare proprietar de câine ar trebui să știe: cum să înveți un câine să meargă la toaletă pe stradă, de ce câinii latra și linge labele, de unde să începeți antrenamentul câinilor pentru un începător, este posibil să țineți câinii și pisicile împreună, și, cum să aveți grijă în mod corespunzător de animalul dvs..
Un copil de rasă medie are nevoie de 450-600 g de produs. Dar bebelușii de rase mici au nevoie doar de 200-450 g dintr-un amestec de înaltă calitate.

Câini adulți

Un animal mare care cântărește între 35 și 65 kg va avea nevoie de aproximativ 400-600 g de formulă nutrițională pe masă. Animalele de companie adulte de rase medii cu greutatea de la 15 la 35 kg necesită 300-400 g de produs.

Pentru animalele adulte mici, a căror greutate nu depășește 15 kg, porția zilnică de biscuiți ar trebui să fie de 150-300 g. În plus, se recomandă hrănirea acestor câini de două ori pe zi, împărțind porția în jumătate. trebuie să reduceți porțiunea standard cu 20-25%.Câinele mănâncă mâncareUn calcul special al ratei de hrănire este necesar pentru animalele de companie foarte mobile, de exemplu, pentru câinii sportivi sau câinii de serviciu. Reconsiderarea dozelor este necesară și în timpul sarcinii sau alăptării..

Pentru aceste categorii de animale de companie, porția zilnică este calculată mai întâi conform datelor de mai sus, iar apoi se adaugă la acest rezultat o altă treime din doză (pentru animalele de companie active) sau un sfert (în timpul sarcinii sau în timpul alăptării)..

Avantajele și dezavantajele alimentării

Nu toate recenziile despre marca italiană „Farmina” sunt pozitive. Acest produs are atât avantaje, cât și unele dezavantaje..

Despre profesioniști

Iată avantajele incontestabile ale acestui feed:

 • prospețimea produselor;
 • utilizarea ingredientelor naturale (baza compoziției este carne reală, nu organe organice)-Furaje Farmina
 • echilibru nutrițional excelent (alimentele sunt bogate în vitamine și minerale);
 • o gamă largă de linii de produse, luând în considerare o varietate de aspecte;
 • pentru producția de produse la fabrici există tehnologii și echipamente noi;
 • marca este destul de comună (cumpărarea nu va fi o problemă);

Despre contra

Dezavantajele produsului sunt mult mai mici decât avantajele, acestea includ:

 • preț mare;
 • medicii veterinari nu recomandă utilizarea amestecurilor de furaje de clasă economică ale acestei companii ca dietă zilnică de bază pentru un câine.

Știați? Amprenta nasului unui câine este la fel de unică ca o amprentă umană.
Câinele mănâncă mâncare

Sperăm că alegerea alimentelor pentru animalele de companie cu blană nu va mai fi o problemă pentru dvs. Farmina este un produs care îți va plăcea preferat. Și puteți fi sigur că fiecare cracker pe care îl cumpărați conține doar ingrediente proaspete și sănătoase.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cel mai important lucru despre hrana pentru câini farmina