Alegerea poreclelor pentru fete

Când apare un cățeluș în casă, noii proprietari, în primul rând, trebuie să-și aleagă un nume. Trebuie remarcat faptul că acest proces este foarte dificil, deoarece un nume bun trebuie să îndeplinească o serie de criterii și, atunci când vine vorba de o femelă de companie, este, de asemenea, frumos. În acest articol, vom prezenta recomandări despre cum să numiți o fată câine, ce nume ar fi cel mai potrivit pentru ea..

Recomandări generale

Pentru a afla cum să numiți un cățeluș pentru o fată, nu este suficient să folosiți o singură fantezie, trebuie să urmați câteva reguli generale, conform cărora, numele cățelei unui câine ar trebui:

  • să fie scurt și simplu, deoarece în anumite situații animalul va trebui să strige des și cu un nume lung și dificil de pronunțat va fi dificil;
  • constă din două (maximum trei) silabe - comenzile cele mai frecvente includ două silabe, deci se crede că un câine va răspunde mai bine la un nume de exact două silabe. Denumirile complexe și duble la câini apar, de regulă, datorită înregistrării oficiale a cățelușilor, care se efectuează conform anumitor reguli. Desigur, îi puteți da animalului de companie un nume lung (incluzând mai mult de trei silabe), dar ar trebui să veniți cu o versiune prescurtată a acestuia (de exemplu, numele complet este Angelina, iar numele prescurtat este Lina);
  • fii unic - astfel încât câinele tău să răspundă la acesta și nu alte animale cu un nume similar;
  • ia în considerare natura, obiceiurile, rasa și mărimea animalului de companie-
  • la fel ca individul, altfel poate pur și simplu să nu-i răspundă.
Aleargă la apel
"Mie!"

De asemenea, este de dorit ca numele fetei-câine să înceapă cu o consoană, să conțină litera „r” și să conțină sunete moi (acestea din urmă îl fac drăguț și afectuos).

Atenţie! Porecla unui câine nu ar trebui să sune ambiguă, să irite sentimentele oamenilor din jur sau să insulte principiile religioase.

Important! Aspectul individului trebuie să se potrivească cu numele.

După rasă

Numele câinilor pentru indivizii fetelor poate fi ales în funcție de apartenența la o anumită rasă. În acest caz, porecla caracterizează cea mai semnificativă calitate a rasei. De exemplu:

- vânătoare de ogari (Caninii ruși, ogarii sud-ruși), care au o dispoziție îndrăzneață și războinică, sunt adesea numiți rachetă, glonț, Udalaya;

- câini de rasă mică (Chihuahua-urilor, terrierilor de jucărie, câinilor de companie și alții) li se dau nume diminutive care amintesc de dimensiunea lor în miniatură: Lyalya, Malyshka, Kroha;

- reprezentanți ai nordului (husky, husky, sanie din Groenlanda) alege porecle asociate frigului în timpul iernii: Blizzard, Nasta, Yurt;

- Sunt o frumusețe! ..
- Sunt o frumusețe!..

- câini femele de rasă mare (Wolfhounds, Alabai, St. Bernards), care sunt păzitori duri ai teritoriilor, sunt potrivite poreclele scurte formidabile care se potrivesc cu aspectul lor: Furtună, Amenințare, Tigră.

Cele mai populare porecle

Foarte des, numele câinilor pentru fete sunt alese urmând cele mai noi tendințe ale modei. Desigur, moda se schimbă și, în consecință, acest lucru se reflectă în poreclele populare pentru animale de companie..

Acum este la modă să le oferiți animalelor de companie nume umane. Pentru a urma această tendință, câinii femele sunt selectați după nume de femei:

- vedete din lumea artei, sportului, politicii (actrițe, designeri, scriitori, sportivi): Monica, Lisa, Audrey;

- biblic (eroine ale narațiunilor din Vechiul și Noul Testament): Abigail, Abigail;

- mitologic (personaje ale mitologiei grecești sau romane): Demeter, Euterpe, Juventa;

- literar, desen animat  și personaje de film: Izaura, Gerda, Marianne.

De asemenea, populare în întreaga lume sunt poreclele care au venit din vest, împrumutate din limba engleză, de exemplu, Don, Charlie, Zara.

Nume frumoase de fete

Destul de des, proprietarii preferă să aleagă porecle frumoase pentru fetele lor. Acest lucru se datorează faptului că femelele sunt mai grațioase, mai plastice, mai grațioase, mai calme, mai docile decât bărbații..

Crisalidă
Crisalidă

De exemplu, să numim următoarele frumoase nume de câine de sex feminin: Miranda, Mystery, Charda.

Dorința de originalitate duce la faptul că proprietarii aleg nume pentru preferatele lor, care sunt nu numai frumoase, ci și rare. Aceste porecle pot avea un sens de neînțeles, greu de perceput și sună foarte complicat, de exemplu, Bernim, Tarita, Lair. După un timp, se caută o versiune simplificată pentru un astfel de nume..

Porecle cool de fată

Porecle amuzante pentru câini sunt date de proprietarii cărora le place să glumească și cred că viața fără umor va fi plictisitoare și plictisitoare. Și numele amuzant al animalului de companie este o ocazie minunată de a fi mereu în suflet și de a face oamenii din jurul tău să zâmbească.

Atunci când alegeți porecle reci pentru fetele de orice rasă (atât mari, cât și mici), trebuie să vă folosiți imaginația, să țineți cont de caracteristicile caracterului, aspectului și obiceiurilor individului. Acest proces ar trebui realizat împreună cu copiii, deoarece aceștia sunt adesea mai atenți și mai inventivi decât adulții..

De exemplu, pot fi numite următoarele porecle de fete cool ale câinilor: FIFA, Kaprizulya, Zhychka, Pisklya.

Atenţie! Un nume interesant nu ar trebui să fie abuziv și disprețuitor pentru un animal de companie. De asemenea, atunci când alegeți o poreclă, trebuie să luați în considerare faptul că este adecvat nu numai pentru un câine mic, ci și pentru un adult.

Cu aromă națională

Unii proprietari de câini de fete doresc să aleagă un nume cu aromă națională pentru animalul lor de companie. Astfel, proprietarul poate dori:

- exprimă-ți gusturile (de exemplu, el poate prefera tot ceea ce este italian, francez sau poate fi adept al exotismului oriental);

- scoate in evidenta „Naționalitatea” rasei animalului dvs. de companie;

- asociați o poreclă cu o țară, unde locuiește cu animalul său de companie.

Costumul bavarez
Costumul bavarez

Trebuie remarcat faptul că nu există atât de multe variante rusești de nume de câine pentru femei, mai ales dacă le comparăm cu numărul de porecle englezești, italiene, orientale, franceze și alte variante străine. Un exemplu de porecle rusești pentru fete-câini sunt Alenka, Zhuchka, Zhulka, Masha. Poreclele de mai sus nu numai că au o origine pur rusească, dar au și un sunet frumos, care este un factor important atunci când alegeți o poreclă pentru o femelă de câine.

Concluzie

Există multe nume pe care un câine poate fi numit cățea. Toți sunt diferiți, cu propria lor „aromă”. Prin urmare, ar trebui să adoptați o abordare responsabilă în alegerea unei porecle pentru animalul dvs. cu patru picioare, iar recomandările prezentate în acest articol vă vor ajuta să faceți acest lucru..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alegerea poreclelor pentru fete