Animale pentru persoanele care suferă de alergii

Dacă sunteți foarte pasionați de animale, dar vă este frică să aveți un animal de companie din cauza alergiilor, atunci nu vă supărați. Există o ieșire! Puteți comunica cu unele animale în mod regulat, fără teamă pentru sănătatea dumneavoastră. De exemplu, chiar și cei mai sensibili oameni își pot permite să se bucure de compania unei chinchille. Chinchilla este un animal de companie pentru persoanele care suferă de alergii, dar care este secretul?

Un animal de companie hipoalergenic nu are glande sebacee, care sunt principala sursă de alergii. Chinchilla nu se varsă, adică nu trebuie să îndepărtați blana din spatele ei.

Iepurii decorativi, șobolanii de mare cheli și porcii au fost crescuți special pentru persoanele care suferă de alergii. Nu sunt doar sigure din punct de vedere al sănătății, ci și foarte amuzante și drăguțe..

animale de companie pentru alergici, animale de companie nealergice, alergici, pisici pentru alergici, câini pentru alergici

Pisici si caini

Dacă vrei să ai o pisicuță, atunci fii atent la rase precum Rex și Sphynx. Desigur, aceste animale de companie sunt scumpe, așa că, din păcate, nu toată lumea le poate permite. Dar dacă aveți nevoie de un câine, atunci prețurile sunt mai accesibile și există mai multe opțiuni..

Câinii de rasă mică, populari printre persoanele care suferă de alergii, includ Poodle, Maltese, Crested Chinese și Kerry Blue Terrier. Toate sunt inodore și nu se varsă, prin urmare aparțin raselor hipoalergenice..

Iubitorii de rase mai mari vor adora Labradoodle, o nouă rasă creată prin încrucișarea unui pudel și a unui Labrador Retriever. Un astfel de animal de companie poate „funcționa” ca ghid pentru o persoană nevăzătoare. Este sigur pentru persoanele care suferă de alergii, iar Irish Spaniel este un animal de companie prietenos și loial.

Orhideea inca peruviană - o rasă de câine cu un nume neobișnuit ar fi, de asemenea, o alegere excelentă. Vechii incași au dezvoltat această rasă cu mult timp în urmă - acum trei mii de ani. Desigur, nu puteau ști nimic despre alergii, așa că au scos câinele, în mod natural, nu pentru persoanele care suferă de alergii, dar sa dovedit a fi sigur în viața de zi cu zi pentru o persoană sensibilă. Aspectul „orhideei” este pur și simplu irezistibil, animalul de companie în sine este neobișnuit de inteligent și ascultător.

câini pentru persoanele care suferă de alergii, cauzele alergiilor la animale, lupta împotriva alergiilor

Cauze alergice

Dacă aveți deja un animal de companie în casa dvs., dar dintr-o dată aveți o alergie, atunci el se grăbește să-l atașeze la mâini bune, fără a afla cauza reacției. Faptul este că o reacție alergică este destul de des cauzată de așternutul pentru toaletă sau hrana uscată pentru animale de companie. În acest caz, trebuie doar să găsiți o alternativă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Animale pentru persoanele care suferă de alergii