Jucării pentru câini, bricolaj

Înainte de a aduce acasă un cățeluș mic, un proprietar grijuliu se va asigura că animalul de companie are jucării.

Un prieten cu patru picioare trebuie să se obișnuiască cu o casă nouă și să nu se plictisească dacă oamenii sunt plecați la afaceri. Proprietarul va fi util să știe cum să facă o jucărie pentru un câine cu propriile mâini..

Ce poate fi de interes pentru un animal de companie?

Câinii sunt creaturi foarte curioase și inteligente și pot gusta toate obiectele necunoscute. Dacă nu sunt jucării acasă, prietenul cu patru picioare își va găsi distracție pentru el însuși. Câinele poate roade picioarele meselor și scaunelor, pantofii proprietarului și este complet inacceptabil dacă ajunge la firele computerului. Câinele ar trebui să aibă o mulțime de jucării, deoarece durata lor de viață este foarte scurtă. Un câine se poate descurca cu unele dintre ele în câteva zile..

 Un proprietar grijuliu va face jucării pentru câine cu propriile mâini care o vor interesa. Poate fi:

  • Jucării în aer liber. Diverse elemente pentru practicarea comenzii „aport”. Obiecte care trag - frânghii împletite.
  • Distracție acasă - o varietate de bile și oase. Jucăriile de pluș care înfățișează animale îi vor permite animalului de companie să-și exerseze abilitățile de vânătoare.
  • Mestecați jucării. Frânghii împletite, mingi, inele sunt potrivite aici.

Câinii au nevoie nu numai de hrănire și îngrijire, ci și de jocuri cu proprietarul, ceea ce le oferă un psihic stabil și o bună socializare.

Frânghii

Când începeți să lucrați la crearea distracției pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să luați în considerare dimensiunea acestuia. La urma urmei, o jucărie pentru un câine mic va fi complet diferită decât pentru un câine mare. Este necesar să se țină seama de vârsta, dimensiunea câinelui, gura acestuia și starea fizică a animalului.

- Mă joc cu o frânghie! ..
- Mă joc cu o frânghie!..

Rope este unul dintre cele mai comune jocuri.

Pentru un câine mic, lucrurile vechi pot servi drept material pentru frânghie. Tricouri, tricouri, cămăși, halate vor face. Îmbrăcămintea este tăiată în patru benzi de lungime egală sau opt, dacă se țes două cordoane. Dungile au aproximativ 10 cm lățime și aproximativ 1 metru lungime. Materialul pregătit trebuie să fie ușor întins și răsucit ușor pentru a ușura țesutul. La unul dintre capete, după ce a făcut o liniuță de aproximativ 10-12 cm, se face un nod puternic.

Apoi, piesa de prelucrat este așezată sub forma unei cruci și panglicile sunt împletite cu un „pătrat”, strângând bine nodurile pe parcurs. Venind la capătul piesei de prelucrat, trebuie să legați și un nod puternic. Coarda este gata, te poți juca cu animalul tău de companie.

Pentru un câine mare, o frânghie de jucărie făcută din lucruri vechi nu va funcționa. Va fi mic și nu va fi durabil. Prin urmare, trebuie să alegeți o frânghie din bumbac suficient de puternică și groasă pentru o prindere confortabilă cu gura câinelui. Fără cabluri de nailon sau lavsan, aceste materiale pot întinde și deteriora gingiile câinelui. La sfârșitul unei astfel de frânghii, puteți lega o minge mică, jucăria va deveni și mai interesantă și mai convenabilă.

Mingi

Nu este realist să faci mingea singur, dar poți bate o minge de tenis mică și foarte convenabilă, transformând-o într-o jucărie.

Se face o incizie de-a lungul conturului cotului modelului mingii. Se pune puțină mâncare uscată înăuntru. Câinele, după ce a condus și a mușcat mingea, își va da seama rapid unde se ascunde deliciul. Interesul pentru o astfel de jucărie va crește, întrebarea este cât timp va rezista mingea. Dacă câinele este mic sau doar un cățeluș, sarcina poate fi simplificată. Este necesar să faceți o incizie mai mare, transversal, apoi va fi mai ușor să obțineți pelete furajere.

Joc cu mingea
Joc cu mingea

O altă jucărie interesantă cu minge se numește „caracatiță”. Mingea de tenis este înfășurată într-o țesătură veche, astfel încât mai multe corzi să poată fi legate de capetele acesteia. Jucăria se dovedește a fi săritoare, mobilă, frumoasă, este interesant să fugi după ea și să prinzi una dintre corzi pentru a juca remorcherul.

O minge poate fi țesută dintr-o frânghie groasă. Veți obține o formă nu destul de rotundă, dar acest lucru nu este necesar, puteți așeza bucăți de mâncare uscată între rotațiile frânghiei. Un câine va bate cu bucurie o astfel de minge.

Oase

Un os moale este potrivit pentru un câine tânăr. A face o jucărie pentru un cățeluș cu propriile mâini nu este dificil. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de bucăți de țesătură moale, de bucăți de piele pentru decorare și de o iarnă sintetică ca umplutură pentru produs..

Se aplică un model pe țesătură și apoi sunt decupate două semifabricate ale viitorului os. Elementele decorative din piele sub formă de romburi, cercuri, inimi sunt cusute pe fiecare dintre spațiile goale. Apoi piesele sunt pliate cu suprafața de finisare spre interior și cusute pe o mașină de cusut, astfel încât să existe o gaură mică pentru umplerea umpluturii.

Jocul osos
Jocul osos

Întoarcem osul cusut pe partea din față, punem iarna sintetică în interior și o coase complet. Dacă un astfel de os durează câteva zile, atunci poate servi ca o pernă pentru cățeluș..

A doua opțiune pentru os este o sticlă mică de plastic, înfășurată într-un înveliș de țesătură de forma potrivită.

În primul rând, o acoperire în formă de os este cusută dintr-o țesătură moale. Trucul este că pe o parte a produsului, detaliile produsului nu sunt cusute, ci formează un buzunar în care puteți pune sticla. Colțurile jucăriei sunt umplute cu poliester de căptușeală, iar puțină mâncare este pusă pentru miros. În prealabil, capacul este scos din sticlă, dacă în timpul jocului cățelușul roade recipientul, acesta trebuie înlocuit imediat.

Cel mai simplu os este un bloc de lemn învelit cu țesătură densă. Îl puteți pune într-un ciorap vechi care este legat într-un nod.

Având o fantezie

Diverse accesorii pentru câini pot fi realizate manual. Există un joc mult mai interesant și mai dificil decât o cutie obișnuită de carton în care mâncarea este ascunsă. O bază stabilă din lemn este luată cu două stâlpi verticali de-a lungul marginilor. O tijă metalică este trecută prin aceste rafturi, pe care sunt strânse mai multe sticle de plastic. După ce a umplut mâncare uscată în recipient, proprietarul primește în cele din urmă o jucărie interesantă pentru prietenul său cu patru picioare. De îndată ce câinele întoarce sticla la un unghi suficient de mare sau îl desfășoară, mâncarea va începe să se revărseze. Animalul de companie va fi recompensat pentru inteligență rapidă.

Pe vreme rea, mulți proprietari de câini se confruntă cu faptul că au venit dintr-o plimbare, iar câinele este murdar. Problemele pot fi evitate dacă există persoane din familie care știu să coasă. Pentru animalul dvs. de companie, puteți coase mai multe salopete care îl vor proteja în frigul de iarnă și în nămolul de toamnă.

Pelerina de ploaie
Într-o haina de ploaie

În orice caz, trebuie să alegeți o țesătură impermeabilă și o căptușeală, ținând cont de sezonul pentru care este cusut produsul. Din accesorii veți avea nevoie de un fermoar și o bandă elastică pentru a strânge găurile gulerului și labelor.

Proprietarul trebuie să ia măsurători de la animalul de companie, să pregătească un model și materiale și să coasă o salopetă pentru câine. Pe zăpadă și ploaie, câinele va fi uscat, iar apartamentul va fi curat.

Concluzie

Jucăriile DIY nu necesită foarte multe materiale sau timp. O distracție roșie este ușor de înlocuit cu alta. Astfel de jucării vă vor distra și dezvolta animalul de companie atunci când este singur acasă și vor păstra mobilierul și bunurile proprietarului..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Jucării pentru câini, bricolaj