Hrana pentru caini caesar (cesar)

Mai recent, pe ecranele de televiziune ale țării a apărut o reclamă care promovează hrana pentru câini Cesar în masă. Ce este acest aliment și crescătorii de câini ar trebui să-i acorde atenție? Să aruncăm o privire mai atentă la această problemă. Vă vom împărtăși observațiile noastre despre compoziția furajelor, gama, prețurile și recenziile proprietarilor de animale și ale medicilor veterinari.

Din păcate, pe site-ul oficial al rațiilor Cesar nu există informații despre unde, de cine și cum este produsă această marcă de alimente. Site-ul acoperă doar probleme generale, acționând în principal ca o platformă de publicitate. Potrivit unor site-uri web care vând acest aliment, toate alimentele pentru câini Cesar sunt produse de fabrici fie în Australia (conserve), fie în Rusia (pauchi). Producătorul pare să nu se grăbească să împărtășească consumatorilor informații exacte despre instalațiile sale de producție..

Stand de expoziție al producătorului de alimente pentru câini Caesar

Soiuri de furaje

Toate alimentele acestui brand sunt fie pate sau pungi cu alimente umede. Pungile sunt disponibile în următoarele arome:

 • Carne de vita cu legume;
 • Miel cu legume;
 • Iepure și carne de vită în sos de spanac;
 • Pui cu legume verzi.

Mai multe pate conservate:

 • Stroganoff de vită cu brânză și mărar;
 • Fricasse de miel cu legume și rozmarin;
 • Pate de vita cu sos de legume;
 • Pui la cuptor cu caise uscate;
 • File de pui cu dovleac și spanac.

Toate fotografiile de pe site descriu hrana pentru câini Caesar ca un fel de mâncare gourmet gourmet. Acesta este, desigur, un marketing obișnuit - câinele nu va aprecia toate aceste delicii culinare - acest lucru se face doar pentru a satisface proprietarii. Dar, oricum, să începem să analizăm compoziția unuia dintre feeduri.

Structura

Pe site-ul oficial al producătorului, este scrisă o listă de ingrediente pentru fiecare tip de dietă, dar este puțin probabil să se poată extrage informații utile din acesta. De exemplu, luați în considerare compoziția hranei pentru câini Caesar „miel cu legume”, care are cele mai multe recenzii de pe web..

Mancare pentru caini Caesar cu miel

Structura:

 • carne și măruntaie - 40%, din care miel - 4%;
 • legume - 4%;
 • cereale;
 • celuloză;
 • vitamine;
 • minerale.

Aceasta este întreaga compoziție. Nu este suficient, nu-i așa? Fracțiunea de masă a conținutului ingredientelor nu este prezentată, nu există o descriere detaliată a fiecărui component etc. De exemplu, subprodusele pot fi înțelese ca ficat și cartilaj de înaltă calitate și „coarne și copite” de calitate scăzută, aproximativ vorbind. Dar mulți producători suferă de această problemă, doar hrana holistică este furnizată cu cea mai detaliată descriere a ingredientelor. În general, faptul că aproape jumătate din umplutura din pachet este carne, nu este deja rău pentru furajele premium și la acest preț.

Dacă ne îndreptăm atenția asupra valorii nutriționale, atunci aici vedem:


proteinenouă%scăzut
grăsimi4,5%procent mediu
frasin2%rata normală
celuloză0,5%in limite normale
umiditate80%normă
complex vitaminic (vitaminele A și E)

Proteină

Carnea și măruntaiele sunt indicate ca sursă de proteine. În principiu, aceasta este o materie primă bună pentru hrana pentru câini, dar Cesar Wet Dog Food nu oferă informații exacte despre calitatea și starea ingredientelor din carne. Prin urmare, nu putem fi siguri de calitatea înaltă a componentelor - acest lucru se reflectă direct în majoritatea recenziilor..

Grăsimi

În descrierea compoziției, sursa de grăsime nu este deloc indicată și, prin urmare, nu este posibil să se determine ce calitate a grăsimii este utilizată..

Glucidele

Sursa principală de carbohidrați sunt cerealele, care sunt indicate în compoziție. Nici compoziția calitativă, nici cea cantitativă a acestei componente nu sunt date, prin urmare, nu se poate ghici decât despre masa cerealelor din furaje..

Ingrediente suplimentare

De asemenea, furajul conține 4% legume, care, desigur, este foarte mic. Aceste legume, aparent, acționează ca o sursă de fibre, atât de necesare organismului..

Dacă te uiți la recenziile despre hrana pentru câini Caesar, vei observa că proprietarii se plâng deseori de abundența aromelor din produsele acestui brand. Există momente în care câinele miroase literalmente a mâncare după ce a mâncat.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantajele hranei Cezar pentru câini, se poate remarca: disponibilitatea largă, gustul bun, aspectul apetisant al mâncării.

Desigur, există și dezavantaje:

 1. Principalul dezavantaj este lipsa de informații complete despre compoziția și calitatea nutriției. Consumatorul nu știe ce mănâncă de fapt animalul său de companie.
 2. Lipsa liniilor de rasă poate fi considerată un dezavantaj - atunci când cumpără alimente pentru câinii Cezar, rasa câinelui nu joacă niciun rol. Astfel, producătorul nu ia în considerare caracteristicile unor rase care necesită o nutriție specială..

Feed comentarii

Deseori există recenzii negative despre hrana pentru câini Cesar. După recitirea a zeci de opinii ale crescătorilor adevărați care folosesc această dietă ca principal aliment pentru un câine, am ajuns la concluzia că calitatea acestui aliment este departe de a fi ideală. Am decis să vă oferim câteva recenzii, astfel încât să puteți citi singuri opinia, ca să spunem așa, „la prima mână”:

Recenzii proprietarului

Alexey, buldog francez:

„Hrănesc câinele drept, dar când lipsește timpul, păianjenii cu mâncare gata pregătită ajută. Odată am luat mai multe pachete de Cezar cu un miel. Ce să spun - mâncarea SOUCHE miroase puternic, dar câinele mănâncă cu plăcere. Există, de asemenea, reclamații cu privire la compoziție - aparent, nu există deloc carne în hrană sau există, dar într-o cantitate redusă. Îți dau un C! "

Alenka, pudel mestiz:

„Câinele meu mănâncă orice mâncare, dar auzind mirosul conservelor, Cezar își pierde cu totul capul. Se pare că există un parfum pe care producătorii l-au „uitat” să îl indice. După această mâncare, câinele are uneori diaree, dar nu des. În plus, excrementele miroase a mâncare! În general, încerc să-l evit pe Cezar și dau doar în ultimă instanță - atunci când nu mai este nimic de hrănit ".

Recenzii despre hrana pentru câini Caesar

Recenzii despre hrana Caesar

Recenzii ale medicilor veterinari

Indiferent cât de mult ne-am uitat, nu am putut găsi recenzii reale ale medicilor veterinari despre hrana pentru câini Caesar. Tot ce am găsit au fost fie note personalizate, fie postări publicitare. Dar opiniile persoanelor legate de medicina veterinară, care se găsesc pe web, descriu în general acest aliment ca fiind un aliment de calitate pentru câini. Pe de altă parte, așa cum se spune de obicei, nimeni nu se grăbește să laude, așa că lipsa recenziilor ca atare vorbește mai degrabă de o evaluare neutră-pozitivă, mai ales având în vedere popularitatea hranei pentru animale în Federația Rusă.

Prețurile furajelor

După examinarea mai multor vitrine online care oferă aceste rații, am obținut prețurile medii pentru acest feed:

 • Cesar, păianjen 100g. (toate gusturile): 26-30r pentru un plic;
 • Cezar, conserve 100g. (toate gusturile): 70-90 ruble pentru o cutie.

Se pare că prețul este relativ mic, totuși, având în vedere că câinele (în funcție de mărime) mănâncă 2-3 plicuri pe zi, atunci hrănirea animalului de companie exclusiv cu acest aliment nu va costa atât de ieftin.

Publicitate de la TV, dacă cineva nu a văzut:


Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru caini caesar (cesar)