Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Liarsin: instrucțiuni, compoziție, indicații și contraindicațiiÎn zilele noastre, medicamentele homeopate sunt utilizate pentru tratarea animalelor de companie, care ajută la ameliorarea câinilor și pisicilor de multe probleme de sănătate. Aceste medicamente sunt utilizate ca parte a unui tratament complex și independent.

Liarsin este un medicament veterinar homeopat, cunoscut de mult de mulți proprietari de animale de companie. Medicamentul este utilizat de proprietarii de pisici și câini care nu se grăbesc să folosească antibiotice și alte medicamente puternice pentru a-și trata animalele de companie. Liarsin este reprezentat de producătorii ruși de medicamente veterinare și este disponibil de mult timp în trusele de prim ajutor ale proprietarilor de animale de companie cu patru picioare.

Compoziția Liarsin este selectată într-un mod special, astfel încât să fie luate în considerare caracteristicile fiziologice ale animalelor domestice. Ajută la menținerea stării animalului sub control, iar componentele homeopate incluse în compoziție afectează ușor întregul corp al animalului, sporind acțiunea celuilalt.

Liarsin ajută la normalizarea activității tuturor organelor animalului, activând metabolismul proteinelor și mineralelor, care este deosebit de important în timpul tratamentului bolilor infecțioase și în perioada postoperatorie.

Compoziția și forma eliberării

 • Liarsin este un complex de ingrediente active foarte diluate, inclusiv Lycopodium (D8);
 • Arsenicum album (Arsenicumalbum);
 • Fosfor (D30).
 • Componente auxiliare: clorură de sodiu, apă pentru preparate injectabile sau firimituri de zahăr, stearat de calciu.

Lycopodium este o substanță hepatoprotectoare activă care este utilizată pe scară largă pentru tratamentul bolilor hepatice cronice. Ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism, sub influența cărora animalul poate dezvolta reacții alergice, însoțite de mâncărime, erupții cutanate, dermatită. Likopodium activează metabolismul proteinelor și normalizează compoziția sângelui.

Fosfor participă la procesele metabolice. Este utilizat pentru fabricarea medicamentelor destinate tratamentului bolilor tractului gastro-intestinal, disfuncțiilor intestinale și a unor tulburări autonome..

Tratamentul câinilor cu LiarsinAlbum Arsenicum are o gamă largă de utilizări, îmbunătățește efectul componentelor incluse în preparat.

Liarsin este prezentat în mai multe forme de dozare: soluție injectabilă, soluție pentru administrare orală într-un flacon dozator și tablete.

Cum funcționează Liarsin

Liarsin este un agent combinat care afectează procesele metabolice din corpul unui câine și al unei pisici, ajută la restabilirea activității perturbate a sistemului digestiv al animalului de companie, activează și întărește sistemul imunitar.

Indicații de utilizare

Este indicată utilizarea medicamentului în tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului gastro-intestinal și refacerea funcției hepatice. Medicamentul este recomandat pentru tratamentul colitei, gastritei, pancreatitei.

Se folosește Liarsin în tratamentul bolilor renale care apar la animalele cu obezitate.

Indicațiile pentru utilizarea unui remediu homeopat sunt:

 • boli ale inimii și ale vaselor de sânge;
 • boli ale căilor respiratorii superioare: bronșită, astm, traheită;
 • Tratamentul eczemelor cu Liarsindermatită, eczeme, manifestări externe ale reacțiilor alergice;
 • piroplasmoza;
 • excitabilitate crescută, anxietate, frică;
 • boli asociate cu modificări legate de vârstă;
 • perioada postoperatorie;
 • complicații cauzate de travaliul dificil.

Contraindicații

După cum arată practica veterinară, nu au fost identificate contraindicații pentru utilizarea Liarsin. Cu toate acestea, la prescrierea medicamentului ar trebui să țineți cont de sensibilitatea crescută la componentele medicamentului.

În acest scop, trebuie utilizată o cantitate mică de medicament. Dacă animalul se simte normal, poate fi utilizată doza completă a medicamentului..

Liarsin pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Când utilizați medicamentul, trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile și, de asemenea, să solicitați sfatul unui specialist care vă va ajuta să calculați cu exactitate doza ținând cont de greutatea pisicii și, de asemenea, să selectați cea mai convenabilă formă de dozare.

De obicei, comprimatele sunt utilizate pentru tratamentul pe termen lung al unei pisici sau ca măsură preventivă.

Doza de medicament este selectată luând în considerare greutatea animalului de companie. O doză unică pentru o pisică adultă și un pisoi care cântăresc mai puțin de 10 kilograme va fi un comprimat. Numărul de doze de medicament va depinde de scopul utilizării:

 • boli ale stomacului și intestinelor - un comprimat de 4-6 ori pe zi;
 • boli infecțioase - individual, în acord cu medicul veterinar.

Liarsin pentru pisiciPentru injecțiile subcutanate și intramusculare, se utilizează 0,1 ml de medicament pe kilogram din greutatea pisicii. Doza zilnică maximă nu trebuie să depășească 4 ml.

Utilizarea Liarsin pentru pisici sub formă de injecții este recomandată în cazul unei imagini clinice pronunțate a bolii, adică până când animalul prezintă toate simptomele bolii.

Durata maximă a unei astfel de terapii nu trebuie să depășească trei săptămâni, deoarece componentele active ale medicamentului se pot acumula în organism.

Instrucțiuni pentru utilizarea Liarsin pentru câini

În tratamentul diferitelor patologii la câini, se utilizează Liarsin sub formă de tablete și soluție injectabilă.

În scopuri medicinale, tabletele sunt utilizate într-un curs care nu depășește 30 de zile. Doza zilnică de medicament este de până la trei comprimate. Pastilele sunt date cu forța câinelui, puse adânc în gură pe rădăcina limbii sau amestecate în alimente.

Soluția injectabilă este destinată administrării intramusculare sau subcutanate. Doza de medicament depinde de mărimea și boala animalului..

Dozare Liarsin (instrucțiuni de utilizare)

Pentru câinii de rase mici, se utilizează de la 0,5 la 2 ml de medicament, pentru câinii de rase medii și mari - 2,0-4,0 ml de medicament.

Schema de utilizare a medicamentului trebuie convenită cu medicul veterinar, luând în considerare boala și gravitatea stării animalului de companie..

Recenzii proprietarului

Liarsin este minunat pentru a vă menține câinele într-o formă bună. Obișnuiam să tratăm pancreatita la un câine ciobanesc. Injecțiile au fost administrate de două ori pe zi timp de două săptămâni. Gamavit și Veracol au fost, de asemenea, utilizate pentru tratament. Acum folosim pastilele ca măsură preventivă.

Tatyana

Pisica suferă de pancreatită de mult timp. Liarsin a fost numit. Nu este posibil să se administreze comprimate animalului, așa că au început să folosească injecții subcutanate. Judecând după reacția animalului, injecțiile sunt puțin dureroase, rezultatul este vizibil. Acest lucru poate fi observat din analize și starea generală a animalului..

Larissa

Animalul nostru de companie are aproape 15 ani. Dăm Liarsin unei pisici pentru prevenirea bolilor legate de vârstă. Animalul este în stare bună. Este moderat activă, nu se plânge de apetit, suntem supuși în mod regulat la examinări la clinica veterinară.

Olesya
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare