Hibrizi animale neobișnuiți și uimitori - 2

În ultimul articol, ne-am familiarizat deja cu câțiva hibrizi neobișnuiți. Astăzi vom analiza încă câteva dintre ele. Astfel de animale apar rar în mediul lor natural, datorită locuirii lor în regiuni diferite, adesea foarte îndepărtate una de alta. De obicei, nașterea unor astfel de indivizi are loc în grădinile zoologice din lume sau sunt crescute în mod deliberat, prin încrucișare, pentru a obține un animal cu calitățile date..

Tigon (tiglon, tiglon, tigon sau tion) = tigru + leoaică

Tigrolev

Suntem deja familiarizați cu fratele său mare ligon (tigresa + leul), leul tigru s-a dovedit prin traversarea acelorași animale, dar cu o schimbare a sexului părinților - puiul se naște ca urmare a unirii unui tigru și a unei leoaice.

Tygon în volier

Se pare că diferența este mică, dar animalele cresc în exterior complet diferite.

Tygon

Acest hibrid are o statură mult mai mică (chiar mai mic decât părinții săi) și este foarte rar, deoarece o astfel de pereche de animale se încrucișează slab, se pare că tigrul nu percepe comportamentul jucăuș al unei leoaice ca o chemare la împerechere.

Tigon cu o coamă

Tygon arată ca un tigru cu o coamă mică. Ambele animale nu trăiesc împreună în natură, deoarece tigrii trăiesc în Asia, iar leii trăiesc în Africa.

Culoare deschisă Tigrolev

Masculii unor astfel de hibrizi sunt sterili, iar femelele pot produce descendenți - ca rezultat, se nasc titigoni și liligers..

Tigon cu un copil

Coywalk (coiot estic) = coiot + lup

Coywolf pe iarbă

Unul dintre cei mai rar hibrizi de animale. Patria sa este sud-estul Canadei și nord-estul Statelor Unite. Coywolk nu este deosebit de frumos, de obicei mai mare decât un coiot (cântărește până la 50 kg, în timp ce un coiot cântărește până la 21 kg) și arată mai mult ca lupii.

Koywalk

Adesea, pentru a determina la ce specie aparține animalul - un hibrid sau un lup roșu, trebuie să faceți un test ADN.

Fotografii Koyvolka

Împărțirea lupilor și coioților în diferite specii a avut loc în urmă cu aproximativ 300.000 de ani, dar speciile au trăit în teritoriile adiacente, iar încrucișarea apare încă. Dar coioții s-au despărțit de lupii europeni acum mai bine de 2 milioane de ani, iar amestecul cu ei este posibil doar în condiții de laborator..

Fotografie de prim-plan Koyvolka

Savannah

Savannah

Această pisică este destul de populară, dar nu toată lumea știe despre originea ei. A fost obținut prin încrucișarea unei pisici comune și a unei servale (comună în Africa).

Pisica Savannah

Se deosebește de alte pisici prin culoarea sa neobișnuită - roșu cu pete negre, dimensiuni mari și picioare lungi.

Pisică Savannah și jucărie moale

Savanele sunt prietenoase și jucăușe.

Leopon = leu + leopard

Leopon

Capul este mai mic decât cel al leului, iar pielea este acoperită cu pete maronii decolorate, lungimea corpului este de 1,5-2,4 m. Bărbații au o coamă rară și o ciucură neagră pe coadă.

Fotografii Leopon

Puii unici au apărut pentru prima dată în India în 1910 și au devenit o senzație în lumea științei.

Fotografie alb-negru a lui Leopon

Yaglev (jaglion) = leu + jaguar

Yaglev

Nu mai puțin uimitor și foarte rar animal, asemănător unui jaguar, are mai ales o culoare gri-negru.

Fotografie a două Jaglvas

Muzeul zoologic Walter Rothschild (din Anglia) conține un yaglv umplut.

Acestea sunt animalele uimitoare care trăiesc pe planeta noastră. Și mintea umană curioasă este din nou în căutare de oportunități pentru hibridizare și obținerea de noi specii.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hibrizi animale neobișnuiți și uimitori - 2