Cum se numește hamsterul unui băiat

Ați decis să cumpărați un hamster ca animal de companie? Cu siguranță va deveni un mare prieten pentru tine și copilul tău, aducând o mulțime de momente fericite în viața familiei. Una dintre cele mai dificile decizii atunci când achiziționează acest rozător este aproape întotdeauna alegerea unui nume. Pentru a afla cum să numiți hamsterul unui băiat, puteți lua în considerare rasa, culoarea, caracterul și alte caracteristici ale acestuia.

Alegerea corectă a unei porecle

Hamster

Atunci când alegeți un nume pentru un hamster, practic nu există restricții

Alegerea unei porecle pentru un hamster depinde de cine îi va fi proprietar.. Dacă ați cumpărat acest animal de companie pentru dvs., puteți da frâu liber imaginației și puteți veni cu cel mai neobișnuit nume. De exemplu, Cookie, Donut, Acrobat și orice altele.

Dacă alegeți un animal de companie pentru un copil (mai ales dacă este foarte mic), ar fi mai logic să vă așteptați la o poreclă ușoară, necomplicată și scurtă, pe care copilul o va aminti rapid și va învăța să o pronunțe corect. De exemplu, Bulka, Motya, Button și altele. Puteți lăsa, de asemenea, alegerea pentru copilul însuși: poate are un personaj de desene animate preferat, al cărui nume vrea să-l numească un rozător.

Fii atent la comportamentul animalului tău de companie. Poate că îi place să doarmă? Apoi, o soluție excelentă ar fi să cheme copilul Sonya, Lazy sau Dremoy..

În cazul în care hamsterul, dimpotrivă, se comportă foarte activ, este curios, aleargă constant în jurul cuștii sau în volan, gândește-te la o poreclă potrivită pentru el: Săgeată, Stormovik, Shmyga sau Shustrik.

Mâncă în mod constant ceva pe ambii obraji și se îngrașă în mod activ? Lasă-l să devină Gourmet, Zhorik, Korzhik sau Yumka.

Are o haină pufoasă? Apoi îl poți numi Fuzzy, Fluffy, Tufted sau Hairy.

Ai observat vreo caracteristică specială? Dacă hamsterul pare să aibă ochi vicleni, el poate deveni Vulpea, Vicleșugul, Slick-ul sau Vicleșugul. Dacă, dimpotrivă, animalul de companie este amabil și pașnic, porecle potrivite ar fi Milash, Kind, Laska.

În funcție de mărimea animalului de companie, îl poți denumi Giant, Kid, Tiny, Chubby, Fat sau Pluff.

Sigur că dumneavoastră (sau copilului dvs.) vă place să citiți cărți sau să vizionați filme, atunci puteți denumi animalul de companie cu numele unuia dintre personajele dvs. preferate: Sherlock, Arrow, Batman, Tyson sau Jordan.

Sau poate ești nebun după propria ta profesie? Programatorii, de exemplu, numesc adesea animalele Glitch, Screen, Spoiler, Pixel sau Zoom. Actorii se mulțumesc adesea cu nume precum Artist, Autor, Regizor, Cadru sau Acțiune. Fetelor le place să numească animalele nume de marcă la modă: Gucci, Dior, Boutique, Bantik sau Prade.

Hamsterii sunt destul de inteligenți: își pot aminti numele, fețele rudelor gazdei și pot efectua câteva trucuri simple.

Lista numelor neobișnuite pentru dzungariki

Hamster dzungarian

Dzungariki sunt foarte mici, de aceea numele lor trebuie să fie adecvate

Hamsterii acestei rase se numesc foarte des numele personajelor diferitelor desene animate. Porecle precum Chip, Dale, Jin, Pikachu, Naruto sunt destul de frecvente..

De obicei, dzungariki au dimensiuni foarte mici și, prin urmare, primesc denumirile corespunzătoare: Liliputian, Gnome, Tiny, Knop, Bobblehead. Sau proprietarii arată imaginație și numesc sarcastic aceste animale Leopardi, Giganti, Buldozere, Girafe și așa mai departe..

Poreclele după diverse alimente și delicii sunt, de asemenea, frecvente: Marsik, Snickers, Twix, Milkyway, Chips sau Toast..

Adesea numele sunt selectate din liste adecvate de pe Internet, atunci proprietarul va trebui să aleagă doar prima literă pentru nume, de exemplu:

 • Alik, Angel, August, Antokha;
 • Belyash, Bons, Biker, Bandit, Bosch;
 • Veniamin, Vaska, Vorishka, Vors, Veles;
 • Mountain, Herman, Garik, Gunya, Grog;
 • Suc, Drake, Dosia, Dino, Derek;
 • Arici, Epifan;
 • Jacques, Jean, Zhora, Zhusya;
 • Zorro, Zippa, Umbrella.

Care este cel mai bun nume pentru un hamster sirian

Hamster sirian

Hamsterii sirieni cu fizicul lor merită nume mai „magnifice”

Hamsterii sirieni sunt destul de mari și bine hrăniți fizic, așa că această caracteristică poate fi reflectată în porecla (Donut, Pie, Fat Man, Fat).

De asemenea, multe animale de companie sunt foarte mobile, puteți profita de această caracteristică și puteți da nume precum Parașută, Turist, Călător, Fugitiv. Dacă animalul tău iubește să cucerească piese de mobilier înalte, numește-l pe alpinist sau alpinist.

Dacă îți plac mai multe nume neobișnuite, fii atent la opțiuni precum Caesar, Homer, Julius, Tsar. Ei bine, dacă doriți să alegeți o poreclă simplă pentru un motiv uman, atunci Yarik, Timka, Filya sau Senya o vor face.

În plus, puteți ridica porecle majore sonore, de exemplu: Apollo, Horace, Daniel, Julien sau Lawrence.

O alegere bună ar fi și o poreclă consonantă cu numele unei persoane celebre: Nobel, Winston, Platon sau Chopin. Cu siguranță rudele și prietenii vor aprecia o soluție atât de originală..

Aproape toți hamsterii aurii domestici sunt descendenții unei singure femele care a născut 12 hamsteri în 1930.

Numele reci după culoare

Hamster negru

Cărbune sau Blackie?

Atunci când alegeți un nume, puteți acorda atenție culorii animalului de companie. În funcție de culoare, puteți alege multe nume originale:

 • culoare alba - Marshmallow, Snowball, Pearl, Kefirchik sau doar Belysh.
 • Roscata - Piersica, Caise, Ghimbir, Medoc, Ray, Vulpe, Citrice sau Auriu.
 • Gri - Fum, frasin, gri sau seret.
 • Negru sau întunecat - Cărbune, Blackie sau Noapte.

Dacă nu vă place niciuna dintre opțiunile sugerate, căutați numele culorilor în alte limbi. Poate vă va plăcea albul, negrul, ghimbirul, portocaliul, griul sau întunecatul.

Cum să-l faci pe hamster să-și amintească numele

Hamsterul linge un deget

Este nevoie de mult efort pentru a îmblânzi un hamster.

Pentru a pregăti un hamster să răspundă la propria poreclă, trebuie să cheltuiți mult timp și efort:

 • În primul rând, asigurați-vă că hamsterul este familiarizat cu parfumul și vocea dvs. și vă recunoaște ca propriul său stăpân. Asigurați-vă că vă spălați bine pe mâini (de preferință cu săpun neparfumat) înainte de a interacționa cu animalul de companie. Multe animale sunt înspăimântate de mirosurile puternice și neobișnuite, așa că ar trebui să mirosiți întotdeauna aproximativ la fel. În plus, respectarea igienei va proteja suplimentar animalul de companie de pătrunderea microbilor și infecția cu diferite boli..
 • Luați câteva semințe pe care le adoră animalul dvs. de companie (sau orice alt tratament familiar) și puneți-le pe palmă..
 • Acum aduceți palma în fața locului în care se află animalul în acest moment. Strânge-ți încet mâna în sus și în jos, astfel încât mirosul delicatesei să ajungă mai repede la animalul tău de companie - atunci el va înțelege că ai pregătit ceva gustos pentru el. Fii atent, mulți hamsteri percep mișcările bruște ca o amenințare, pot începe să alerge în jurul cuștii sau să muște, astfel încât acțiunile tale ar trebui să fie netede și fără grabă. Dacă observați că ați speriat hamsterul cu acțiunile voastre, opriți-le imediat..
 • Dacă totul este în ordine, hamsterul vă va acorda atenție și se va apropia. Atunci lasă-l să ia deliciul din mână.
 • Repetați aceiași pași de câteva ori, abia acum faceți un pumn, astfel încât animalul de companie să nu vadă ce este în el.
 • Dacă animalul de companie continuă să se apropie și să ia tratamentul, repetați aceiași pași de 2-3 ori, dar cu mâna goală. Jumătate din muncă este terminată, acum hamsterul a învățat să vă acorde atenție și să răspundă la apel.
 • Acum ia deliciul în mână, mișcă-l încet și asigură-te că hamsterul te vede și începe să se apropie. Pronunțați încet și clar porecla aleasă de mai multe ori, astfel încât animalul de companie să vă audă și să vă înțeleagă cuvintele.
 • Repetați pașii descriși mai sus, abia acum, de fiecare dată, mutați mâna mai departe de animalul de companie, continuând să-l sunați pe nume.
 • După câteva zile de astfel de antrenamente, veți putea să vă sunați animalul de companie chiar și fără o delicatese în mână. Când apare, îl puteți împinge ușor sau îl puteți mângâia. Nu uitați că nu puteți înceta complet să oferiți delicatese animalului dvs. de companie, altfel el nu va mai răspunde la acțiunile voastre. Faceți acest lucru periodic, dar nu de fiecare dată..

Ce trebuie făcut dacă un animal nu răspunde la un nume

Hamster adulmecă un deget

Dacă hamsterul nu răspunde la porecla, atunci cel mai probabil faceți ceva greșit.

Pot exista mai multe motive pentru care hamsterul nu te ascultă:

 • Te comporti agresiv față de el.
 • Are o vedere slabă și nu te percepe ca pe un maestru..
 • Nu-i place răsfățul cu care îl atragi.
 • Nu-i place mirosul tău.
 • Aveți mai mulți hamsteri și nu își pot da seama pe care doriți să-l apelați.

Pentru a rezolva această problemă, încercați să vă schimbați propriul comportament. Hamsterii sunt animale destul de inteligente, nu este dificil să-i antrenezi să răspundă la un apel. Prin urmare, dacă nu puteți face acest lucru, cel mai probabil problema nu este cu animalul de companie..

Alegerea unei porecle pentru un animal de companie mic este de obicei ușoară. Vă puteți baza pur și simplu pe imaginația dvs. sau puteți alege un nume în conformitate cu obiceiurile animalului. Amintiți-vă doar că nu ar trebui să fie prea lungi și cu multe sunete. Dacă îl numiți pe hamsterul Fedor Illarionovich, este puțin probabil că va lua o astfel de poreclă și va crede mai degrabă că doar comunicați cu el.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se numește hamsterul unui băiat