Prazicid de suspensie pentru pisoi

Suspensia de prazicid pentru pisoi va ajuta să facă față paraziților care au apărut în tractul gastro-intestinal al unui animal de companie mic. Acesta este unul dintre cei mai eficienți anti-viermi care este utilizat intern. După ce medicamentul a intrat în vigoare, paraziții sunt excretați natural în fecale.

Mod de aplicare

Instrucțiunile de utilizare a medicamentului Suspensia prazicidă pentru pisoi implică calcularea dozei pe baza greutății animalului. Calculând dozajul individual pentru fiecare animal de companie, se ia următoarea formulă ca bază: greutatea corporală (kg) X 1 ml de suspensie. Pentru ca Prazicidul să aibă efect, este suficient să i-l dai pisicutei o dată. Dacă există mulți paraziți, deparazitarea repetată se efectuează după 10 zile. În scop profilactic, medicamentul este utilizat o dată la 3 luni..

Suspensia Parasicide Plus conform instrucțiunilor se administrează pisicuței dimineața. Nu este dificil de utilizat, deoarece poate fi adăugat în alimente sau introdus în gura animalului cu o seringă care se află în ambalaj. Înainte de a da suspensia pisoiului, agitați sticla până când lichidul ajunge la o masă omogenă..

Acțiune de suspendare

Acțiunea Prazicidului vizează distrugerea paraziților care trăiesc în tractul gastro-intestinal al animalului. Eficacitatea sa se datorează unor astfel de proprietăți farmacologice:

 • Absorbție rapidă în intestine și sânge.
 • Blocarea enzimei parazite, ducând la paralizie.
 • Acțiune complexă care vizează perturbarea conexiunilor neuromusculare, inhibarea colesterolesterazei și afectarea conductivității membranelor celulare, ceea ce duce la moartea parazitului.
 • Întreruperea proceselor metabolice ale parazitului datorită inhibării fumarat reductazei.

Deja la 3 ore după administrarea prazicidului, o cantitate suficientă de prazincatel este concentrată în sângele animalului. Această componentă este absorbită în țesut și excretată prin sistemul urinar pe zi. Pirantelul se descompune mai încet, motiv pentru care acționează oarecum mai târziu. Excretat în fecale.

Când se aplică

Prazicidul este utilizat în scopuri medicinale și profilactice. Acțiunea sa vizează combaterea paraziților precum nematodele și cestodele. Poate fi dat atât pisoiului, cât și cățelușului.

Când este contraindicat

Utilizarea Prazicide, conform instrucțiunilor, este contraindicată în următoarele cazuri:

 • Intoleranță individuală la componentele care alcătuiesc suspensia.
 • Vârsta mai mică de 3 săptămâni.
 • Prezența bolilor infecțioase.
 • Starea unui pisoi într-o stare de epuizare.
 • Recuperare recentă a animalelor.

Nu utilizați Prazicide concomitent cu medicamente care conțin inhibitori sau înlocuitori de colesteresteră și pasterază.

Posibile complicații

Depășirea dozei recomandate vă poate dăuna pisoiului. Poate avea un tract gastrointestinal deranjat sau salivație crescută. În aceste condiții, pisoiul va refuza să mănânce. Apariția acestor simptome indică faptul că organismul are nevoie de detoxifiere..

Cum se păstrează

Pentru a păstra Prazicide, trebuie să alegeți un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui. În același timp, nu ar trebui să existe alimente sau furaje în apropiere. Temperatura locației selectate trebuie să se încadreze în intervalul 0 - +25 ºС. Sub rezerva regulilor de păstrare, medicamentul va fi adecvat pentru utilizare în termen de 2 ani..

Beneficii de suspendare

Toate formele de prazicid sunt eficiente, dar suspensia are mai multe avantaje față de alte forme de medicament. Merită să cumpărați o suspendare din următoarele motive:

 • Convenabil pentru dozare.
 • Gust plăcut.
 • Poate fi adăugat la mâncare.

Datorită acestor calități, va fi dificil pentru pisoi să prevină procesul de deparazitare. Majoritatea medicamentului va intra în organism, ceea ce înseamnă că tratamentul va fi mai eficient..

Prazicidul este produs la fabricile interne de către Api-san. La un preț relativ scăzut, este extrem de eficient datorită faptului că componentele sale se întăresc reciproc. În plus, paraziții nu se obișnuiesc cu acest medicament. În ciuda faptului că, atunci când este utilizat corect, Prazicide nu reprezintă un pericol pentru pisoi, merită să vă contactați medicul veterinar înainte de a-l utiliza..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Prazicid de suspensie pentru pisoi