5 Trucuri pentru a scăpa de părul de pisică acasă

A avea un animal de companie - o pisică sau o pisică - este, în primul rând, plăcerea de a comunica cu el. Bucuria de a ști că animalul este atașat de tine, de a se înțelege, de a-l îngriji și de a-l mângâia, a vedea cum simte plăcere.

Din păcate, curățarea părului de pisică într-un apartament nu este o experiență plăcută, dar 5 modalități de a scăpa de el vă vor ajuta să faceți acest lucru simplu și rapid.

Rafturi și mobilier suspendate cu vid

Prima etapă de curățare complexă este lucrul cu un aspirator. Trebuie să aspirați nu numai mobilierul tapițat, ci și suprafețele dure. Puterea de aspirație a aspiratorului este capabilă să capteze firele de păr chiar și din locuri greu accesibile unde nu este întotdeauna posibil (și necesar) să se facă curățare umedă. Aceste locuri includ rafturi suspendate unde pot sta cărțile sau obiectele decorative..

Folosiți bandă scotch

Invenția ingenioasă a omenirii, care, pe lângă utilizarea principală, poate fi folosită în multe cazuri. Curățenia nu face excepție. Cu o bandă de bandă scotch largă, vilozitățile și părul de pisică se ridică bine. În acest fel puteți curăța cu bandă adezivă mobilierul tapițat, podelele textile și hainele..

Curățare umedă zilnică

Curățarea zilnică umedă este dificilă din punct de vedere al obiceiurilor, dar este într-adevăr cea mai eficientă metodă preventivă de a scăpa de acumularea părului de companie. Curățarea umedă zilnică înseamnă spălarea suprafețelor dure (masă, pervaz) și podea.

Capac de cauciuc pe accesoriile de curățare

Periile cu peri de cauciuc și periile pentru curățarea ferestrelor cu o suprafață de lucru din cauciuc sunt bine dovedite. Cauciucul deține toate scame și păr pe care aspiratorul sau mătura electrică nu le-a putut ridica, este durabil, ușor de curățat de resturile colectate, care pot fi, de asemenea, spălate cu apă cu săpun..

Agentul antistatic va ajuta la prevenirea lipirii lânii de lucruri

Scopul principal al mobilierului antistatic este de a preveni lipirea prafului de acesta. Agentul antistatic este, de asemenea, eficient împotriva părului de pisică. Aerosolul este pulverizat pe suprafața uscată curățată, creează un strat invizibil și facilitează foarte mult curățarea viitoare.

Respectarea acestor linii directoare simple vă va ajuta să vă mențineți casa curată și să eliminați posibilele reacții alergice la blana animalului. O casă curată în care proprietarul așteaptă mereu iubitul său animal de companie este o casă în care vrei mereu să te întorci.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 5 Trucuri pentru a scăpa de părul de pisică acasă