10 Pisici înainte și după ce au fost ridicate de pe stradă

Pisicile de stradă nu trebuie invidiate. Animalele de companie rămase fără casă și îngrijire adecvată se confruntă cu multe probleme. Ei mor de foame, sunt loviți de mașini și suferă de boli infecțioase. Dar sunt norocoși care găsesc o nouă casă și iubitori de proprietari. Animalele, înconjurate de atenție și grijă, se schimbă în fața ochilor noștri. Mai jos sunt fotografii cu 10 pisici înainte și după ce au fost ridicate de pe stradă..

Pisica lui Justin a fost salvată dintr-o casă în flăcări. Se descurcă bine astăzi.

Pisica Justin

Aceasta este o pisică pe nume Eve. Proprietarii anteriori nu l-au tratat. După un curs de reabilitare la un orfelinat, a fost dus într-o nouă casă..

Ajunul pisicii

Iată o altă poveste a mântuirii miraculoase. Un pisoi mic, bolnav și murdar a găsit noi stăpâni și s-a transformat într-o pisică ronțăitoare albă ca zăpada.

Un pisoi care a devenit o pisică pufoasă

Louis a rămas blocat într-o conductă de scurgere când avea doar două săptămâni. Astăzi este destul de fericit cu viața.

Louis Pisica

Aceasta este o altă pisică care a fost salvată de oameni amabili.

Sick Cat Finding Home

O cutie cu pisoi a fost aruncată în adăpost. Doar unul dintre ei a supraviețuit. După câteva luni de tratament, a devenit mai puternic și a devenit un pisoi sănătos și jucăuș..

Pisoi aruncat în adăpost

Este uimitor cum se transformă animalele atunci când sunt în condiții bune.

Pisoi crescut

Această pisică ghimbiră s-a urcat în mașină pentru a se încălzi lângă motor. Când motorul a pornit, pisica a fost grav arsă și a pierdut o ureche. Acest lucru nu l-a împiedicat să găsească o casă și să-i iubească pe proprietari..

Pisica salvată dintr-o mașină

Oliver nu avea noroc. Proprietarii săi nu au avut grijă de el. Pisica a ajuns într-un adăpost și a găsit o nouă familie. Acum arată foarte diferit.

Pisica Oliver

Kitty Mura a fost mângâiată de câini, pielea de pe burtă atârnându-i în zăpadă. Medicii au asamblat animalul bucată cu bucată. Astăzi Mura este sănătoasă, locuiește în Germania.

Pisica lui Moore

Benny a murit pe stradă când a fost ridicat de personalul adăpostului. Datorită îngrijirii lor sensibile, pisica s-a transformat într-un bărbat frumos.

Pisica Benny

Oamenii au dus acasă un pisoi umed și murdar de stradă, cu încurcături și labe dureroase. După un tratament de lungă durată, pisica s-a transformat într-un puroi alb ca zăpada, conținut de viață.

Pisică de stradă transformată

Când trecătorii l-au descoperit pe Kodama, ea a fost la un pas de moarte. Pisica avea o rană gravă, plină de viermi. Oamenii au salvat animalul și l-au dus acasă. În fotografia din dreapta, Kodama la câțiva ani după salvarea miraculoasă.

Pisica Kodama

Neglijat, murdar și flămând, Jean Gabin a primit îngrijiri medicale și mâncare bună la adăpostul pentru animale. Arată divin astăzi. Este imposibil să credem că aceste două fotografii sunt același animal..

Pisica Jean Gabin

Pisicuța rănită Eleanor murea într-un coș de gunoi. Astăzi aduce fericire noilor proprietari.

Pisica Eleanor

Această pisică numită Iepure a primit multe daune din cauza unui șoc electric puternic. Cu toate acestea, două luni mai târziu, el este viu și sănătos..

Iepure de pisică

Voluntarii au luat pe stradă un pisoi cu o creștere monstruoasă. Nu a fost posibil să salvați ochii din cauza inflamației severe. Acum, noii proprietari monitorizează sănătatea pisicii.

Pisoi salvat

Micul Duncan a fost lovit de o mașină. Cu toate acestea, el a supraviețuit și și-a revenit rapid. La un an după accident, pisica este sănătoasă și plină de energie.

Pisica Duncan

Cercetătorul a fost găsit pe stradă într-o stare neglijată, extrem de slăbită. Un an mai târziu, locuiește cu noi proprietari și nu este în pericol..

Pisica cercetaș

Păianjenul a fost găsit în jgheab. După un timp scurt, și-a revenit și a învățat să se bucure din nou de viață..

Păianjenul Pisica

Următoarea fotografie arată un pisoi pe nume Penguin. O transformare miraculoasă s-a întâmplat în doar două săptămâni.

Pinguinul pisoiului

Un mic pisoi care plângea a fost găsit într-o cutie, în ploaie. L-au dus la adăpost și l-au încălzit. Bebelușul a fost dus fericit în casă de noii proprietari.

pisica alba

Acest pisoi pe moarte a fost descoperit în ultimul moment. Oameni buni au ieșit și l-au pus în picioare.

Kitty

Iată o altă poveste despre o transformare minunată. Mai recent - un animal suferind și nefericit. Astăzi este regele casei.

Pisica a găsit noi stăpâni

Multe pisici fără stăpân sunt rănite pe stradă și rămân cu handicap. Astfel de animale „speciale” au, de asemenea, dreptul la viață și la condiții bune de viață. Intrând într-o familie iubitoare, acestea se transformă în fața ochilor noștri. Animalele de companie rămân loiale proprietarilor lor pe viață.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 10 Pisici înainte și după ce au fost ridicate de pe stradă