Blitz - mâncare pentru pisici

Blitz este un brand rusesc pentru producția de alimente uscate premium pentru animale de companie (pisici și câini). Rețetele sunt elaborate în conformitate cu standardele internaționale de calitate de către tehnologi profesioniști și medici veterinari. Produsele nu conțin grâu, soia sau alte ingrediente care pot provoca alergii alimentare sau pot afecta negativ tractul digestiv.

Producția de furaje se desfășoară pe teritoriul Rusiei, ceea ce permite stabilirea prețurilor optime pentru toate produsele datorită economiilor de logistică. Linia de producție funcționează pe baza echipamentelor companiei americane Wenger și implică controlul în mai multe etape asupra respectării tuturor condițiilor tehnice necesare.

Mâncare blitz pentru pisici

 • Proteine. Carnea de curcan, pui, miel, porc și rață sunt folosite ca sursă de proteine. Ficatul și ouăle de pui hidrolizate sunt o completare a unei diete complete. Alegerea cărnii se datorează proprietăților sale pentru digestie rapidă și procentului ridicat de proteine.
 • Grăsimi. Doar grăsimi animale sunt adăugate la furaje - o sursă naturală de energie și un catalizator natural pentru absorbția unui număr de vitamine (A, E, D etc.). Pe lângă grăsimea de pui, compoziția conține ulei de pește, care este principalul „furnizor” de acizi polinesaturați Omega-6 și Omega-3.
 • Cereale. Pentru a evita dezvoltarea alergiilor alimentare la pisici și pisici, grâul nu este inclus în furaje. De asemenea, producția nu folosește materiale reciclabile - făină, tărâțe, prăjituri și alte deșeuri. Principalele cereale - orz, orez, porumb.
 • Celuloză. În rolul unui carbohidrat complex, care contribuie la crearea microflorei utile a stomacului, se utilizează pulpa de sfeclă de zahăr. Absența zaharurilor simple în formula sa favorizează menținerea unei bune motilități intestinale și, ca rezultat, funcționarea corectă a întregului tract gastrointestinal..
 • Vitamine si minerale. Complexele de vitamine și minerale care fac parte din linia de alimente Blitz sunt concepute în funcție de vârsta și dimensiunea pisicilor. Fiecare dintre dietele prezentate ia în considerare toate caracteristicile conținutului unei anumite rase, fondul hormonal al animalului (pisici sterilizate / pisici castrate) și alți factori care afectează activitatea și stilul de viață sănătos al animalului de companie. Un set obligatoriu de oligoelemente: mangan, potasiu, carbonat de calciu, zinc, iod, fier, cupru, seleniu, lizină. Vitamine: E, A, D, grupa B (B12, B5, B3, B1, B6, B2), betaină, acid folic.

Mâncare blitz pentru pisici

 • Probiotice. În producția de produse marca Blitz, se utilizează două tipuri de probiotice rezistente la temperaturi ridicate și care nu își pot pierde proprietățile în timpul depozitării pe termen lung a alimentelor uscate - Bacillus Licheniformis și Bacillus Subtilis. Ambele „lucrează” activ pentru prevenirea și tratamentul disbiozei, îmbunătățesc proprietățile protectoare ale sistemului imunitar, luptă împotriva infecțiilor pulmonare și, de asemenea, suprimă creșterea microorganismelor patogene și oportuniste (pseudomonas, salmonella etc.)
 • Fitocomponenții. Pentru a reduce gazarea din intestine, se adaugă în furaj extract de Shidigera yucca, care, printre altele, neutralizează parțial mirosul neplăcut al fecalelor. Rozmarinul servește ca un potențiator de aromă și acționează și ca stabilizator. Feniculul este utilizat pentru eliminarea colicilor și a altor tulburări asociate cu funcția intestinală necorespunzătoare..
 • Alge. În cursul cercetărilor științifice, s-a constatat că cel mai potrivit supliment pentru îndepărtarea toxinelor și metalelor grele din corp, precum și pentru întărirea sistemului imunitar, este Fucus vesiculosus. Alga este bogată în săruri minerale, aminoacizi care conțin iod și vitamine. Are capacitatea de a restabili structura și strălucirea hainei, întărește ghearele, afectează pozitiv starea generală și starea de spirit a animalelor, normalizează ritmul cardiac.
 • Drojdie. Servește ca sursă naturală de manano-oligozaharide, care cresc rezistența organismului la diferite infecții bacteriologice.

Pisoii mănâncă

Principalele avantaje

Rezumând dezasamblarea ingredientelor de mai sus, există câteva avantaje principale în favoarea liniei de alimentare de la producătorul rus Blitz:

 • Lipsa componentelor hipoalergenice.
 • Rezolvarea problemei deficitului de iod din cauza prezenței algelor în compoziție.
 • Protejarea ficatului și abordarea mirosurilor fecale cu extract de yucca.
 • Asigurarea funcționării corecte a tractului gastro-intestinal prin includerea fibrelor sănătoase în dietă.
 • Un strat sănătos și neted datorită adăugării de complexe echilibrate de vitamine și microelemente.

Dezavantaje ale hranei pentru animale

Nu există dezavantaje evidente care ar da dreptul de a nu recomanda utilizarea acestui brand de furaje. Singurul dezavantaj este un procent destul de mare de porumb în compoziția totală a produselor. Există, de asemenea, unele defecte în politica de marketing a companiei - mâncarea este vândută în principal în magazinele de animale de companie din orașele mari sau centrele regionale mari. Este destul de dificil să o dobândești la „periferie”.

Gamă

Astăzi există șase diete principale pentru pisici și pisici:

 • Blitz pentru pisici adulte Turcia - pentru pisici adulte de toate rasele "Turcia".
 • Blitz pentru pisici adulte Pui - pentru pisici adulte de toate rasele "Pui".
 • Blitz pentru pisici adulte Miel - pentru pisici adulte de toate rasele "Miel".
 • Blitz Sterilizat - pentru pisici adulte sterilizate de toate rasele cu curcan.
 • Pisoi Blitz pentru pisici însărcinate și care alăptează, pisici cu curcan.
 • Blitz pentru pisici adulte de toate rasele "Păsări de curte".

Gama de alimente pentru pisici Blitz

Prețul depinde de ambalaj și de lanțul de vânzare cu amănuntul în care furajele sunt oferite spre vânzare. În medie, costul este:

 • Ambalare 0,4 kg - de la 100 de ruble.
 • Ambalare de 2 kg - de la 500 de ruble.
 • Ambalare 10 kg - de la 2300 ruble.

Recenzii

Svetlana, amanta britanicului Brown:

„Pisica noastră este foarte solicitantă în ceea ce privește nutriția. Am fost hrăniți cu mâncare Acana, dar acum se dovedește a fi prea scump din punct de vedere financiar și am început să căutăm o înlocuire alternativă. După încercări și erori, ne-am stabilit pe Blitz. La început, a fost puțin jenant faptul că producătorul era rus, dar când pisica a „gustat” curcanul și a fost mulțumită, s-au liniștit. Un pachet de 2 kg este suficient +/- pentru o lună, în funcție de sezon. Vara, bărbatul nostru gras mănâncă puțin mai puțin, e cald. Am observat că culoarea hainei s-a îmbunătățit și a devenit mai matasoasă. Nu există plângeri speciale cu privire la compoziție, cu excepția faptului că porumbul este jenant, dar astăzi este chiar pus în furaje premium scumpe. Deci, nu are sens să plătiți în exces, iar bugetul nu permite. În general, suntem mulțumiți, eu și soțul meu, și pisica ".

Valery:

„Am o pisică de curte, în special acum 3 ani am trecut-o la mâncare uscată. Acum, Muska mea este de nerecunoscut - o frumusețe nu mai rea decât un pur-ras. Cred că mâncarea Blitz a jucat un rol important în transformarea ei, pe care o hrănesc de 1,5 ani. Pisica a ales opțiunea cu pui și nu face nicio diferență pentru mine - dacă doar i-a plăcut, o voi cumpăra în continuare. Singurul dezavantaj al producătorilor este absența unui zăvor cu fermoar, trebuie să faceți cutii și să fixați geanta cu o șnur. Cumpăr cu livrare la domiciliu într-un singur magazin online din Moscova ".

Familia Olenev:

„Avem o pisică sfinx, care este încă agitată. Deja un adult, dar apar probleme nutriționale periodic. În ceea ce privește mâncarea Blitz, putem spune următoarele - scorul este 3 din 5. În general, compoziția nu este rea, dar din anumite motive pisica a respins-o în forma sa „pură”. Trebuie să amestecați mai multe furaje simultan și apoi totul este mâncat într-o clipă. Din moment ce am cumpărat imediat un pachet mare de 10 kg, trebuie să ieșim. Pentru a nu repeta greșeala noastră, vă recomandăm să testați mai întâi animalele de companie în volume mici ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Blitz - mâncare pentru pisici