Cea mai veche pisică din lume

Cea mai veche pisică vie din lume este piatra zdrobită Maine Coon din Marea Britanie. Recent a împlinit 30 de ani. La această vârstă, Scooter, deținătorul recordului anterior, a mers la curcubeu.

Actualul deținător al recordului se simte minunat și intenționează să trăiască mult.

Cea mai veche pisică din lume Rubble

Piatra zdrobită s-a născut în 1988, când viitorul său proprietar avea 20 de ani. De ziua ei a primit un cadou pufos.

Piatra zdrobită în copilărie

De atunci, a devenit sensul vieții unei singure femei. Michelle Foster își dedică tot timpul liber îngrijirii și comunicării cu animalul de companie.

Cea mai veche pisică din lume pe un pat

Piatra zdrobită a devenit un bărbat frumos și își tratează proprietarul cu o mare tandrețe. Adevărat, după cum remarcă Michelle, odată cu vârsta, a început să bâjbâie mai des..

Dărâmături cu o gazdă

O femeie nu se grăbește să înregistreze un animal de companie de lungă durată în Cartea Recordurilor Guinness, temându-se că publicitatea din jurul acestui eveniment nu i-ar afecta sănătatea. Preocuparea ei este de înțeles, deoarece, conform standardelor umane, o pisică își trăiește 137 de ani.!

Rubble stând lângă o figurină de pisică

Un banchet aniversar a avut loc la clinica veterinară locală. Medicii i-au înmânat solemn lui Michelle Foster o pungă cu alimente pentru animale de companie și o aprovizionare cu medicamente și, de asemenea, au promis că următoarea vizită la clinică va fi gratuită pentru băiatul de ziua.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cea mai veche pisică din lume