Toaletă automată pentru pisici din rusia

În Rusia, au venit cu o toaletă automată „inteligentă” pentru pisici, depășind omologii străini. Tinerii dezvoltatori ruși au anunțat intrarea pe piața rusă a toaletei lor unice Cat Klozet pentru pisici domestice. Noul obiect gadget îi va salva pe proprietarii de pisici domestice de la curățarea litierei și a casei de mirosul neplăcut.

Ce este special la noua cutie de gunoi pentru pisici??

Unicitatea Cat Klozet și avantajele față de alte toalete constă în sistemul de spălare. Recunoaște animalul de companie, începe să clătească numai după ce părăsește cutia de gunoi și clătește deșeurile pisicii fără a lăsa reziduuri folosind duza dinamică..

Dispozitivul funcționează fără umplutură și se plătește singur în 6-12 luni. Toaleta „inteligentă” este ideea inginerului Krasnodar Artem Volkov. După ce au încercat toate soluțiile posibile pentru curățarea unei pisici, Artem și prietenii săi au decis să rafineze tehnologia de spălare și au dezvoltat o duză cu o acționare dinamică - distribuie presiunea apei pe toată suprafața Cat Klozet și oferă o garanție de 100% a spălării.

pisica klozet

Ușor de instalat și ușor de obișnuit

„Pisica se va obișnui cu ușurință cu noua toaletă” - dezvoltatorii promit și oferă să cumpere un sistem de adaptare împreună cu dispozitivul inteligent - atașamente speciale de diferite.

Adaptarea, potrivit inginerilor, durează aproximativ 3 săptămâni. Procesul de conectare a Cat Klozet nu diferă mult de instalarea unei mașini de spălat - dispozitivul necesită alimentare cu apă și canalizare pentru a funcționa..

Puterea este asigurată de o baterie care poate funcționa autonom timp de până la 5 luni. Mergând pe piață după ce toate componentele Cat Klozet au fost testate, dezvoltatorii au anunțat lansarea unei campanii de crowdfunding. Dispozitivul atrage prin prețul său - primii sponsori ai campaniei îl vor primi cu o reducere de 50%. În viitor, dezvoltatorii ruși vor să dezvolte o linie completă de gadgeturi pentru automatizarea îngrijirii animalelor de companie.

toaletă automată pentru pisici

Accesul pe piață

După ce au fost testate toate componentele Cat Klozet, dezvoltatorii au anunțat lansarea unei campanii de crowdfunding. Dispozitivul atrage prin prețul său - primii sponsori ai campaniei îl vor primi cu o reducere de 50%. În viitor, dezvoltatorii ruși vor să dezvolte o linie completă de gadgeturi pentru automatizarea îngrijirii animalelor de companie.


Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Toaletă automată pentru pisici din rusia