Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare

Preparate pentru pisiciAnandin este un medicament care este utilizat împotriva multor boli, acest lucru este facilitat de compoziția sa. Poate fi folosit împotriva bolilor virale și infecțioase, combate bacteriile și unele ciuperci. Acest preparat este potrivit atât pentru câini, cât și pentru pisici..

Instrucțiuni de utilizare Anandin

Anandin pentru pisici instrucțiuni de utilizare

Înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să îndepărtați folia de aluminiu și să cumpărați o pipetă curată.

Dacă medicamentul este utilizat pentru prelucrare ochii, trebuie mai întâi să îi curățați cu un tampon de bumbac. După aceea, trebuie să deșurubați pleoapa inferioară a pisicii și să picurați trei picături de medicament. Pentru ca lichidul să rămână în ochi și să nu curgă afară, capul pisicii trebuie ridicat și ținut în această poziție timp de câteva minute. Ochii sunt îngropați de două ori pe zi, dimineața și seara. Momentul tratamentului trebuie prescris de către un medic veterinar. Practic, tratamentul durează de la cinci la șapte zile, dacă este necesar, cursul poate fi repetat.

Dacă animalul a fost identificat rinita, apoi picăturile sapă în nasul pisicii, trei în una și cealaltă nară. În acest caz, capul trebuie de asemenea fixat, astfel încât pisica să nu stropească picături. Puteți să-l îngropați de până la trei ori pe zi până când simptomele bolii dispar. După trei zile, puteți observa o îmbunătățire a sănătății pisicii, toate deversările și mâncărimea ar trebui să dispară.

Picăturile de Anandin pot fi utilizate și pentru urechi, care sunt pre-curățate de crustă și de descărcare purulentă. Urechile trebuie procesate de două ori pe zi, timp de o săptămână. Tratamentul poate fi repetat după cum este necesar.

După încheierea procedurilor, trebuie spalare mâinile cu săpun. Dacă medicamentul intră în ochi, clătiți-l cu apă curentă. Pipeta pe care ați folosit-o trebuie spălată cu apă fiartă, apoi pusă într-un pahar și acoperită cu un șervețel curat.

Caracteristicile picăturilor

Acest medicament are multe util proprietăți, și anume:

 1. Vindecă foarte bine rănile, reface pielea și regenerează pielea și părul, are efect hidratant.
 2. Combate diferite microorganisme.
 3. Stimulează sistemul imunitar și întărește apărarea organismului. Și primesc și prevenirea bolilor.
 4. Combate multe inflamații și repară țesutul împreună cu tratamentul.

Forma farmacologică

AnandinEste un medicament foarte popular care abordează diverse probleme de sănătate pentru animalele de companie. Există astfel de forme medicament:

 • Injecții, se vând în fiole, care sunt furnizate pentru injecții, se fac intramuscular. Combateți virușii și infecțiile.
 • Picături, conceput pentru a elimina bolile infecțioase ale urechilor, ochilor și nasului.
 • Unguent, utilizat pentru tratarea pielii atunci când este deteriorată de ciuperci și diverse microorganisme.

Pentru pisici, se folosesc în principal picături pentru ochi și injecții. Soluția injectabilă este una dintre cele mai bune, deci este prescrisă foarte des, dar unguentul și lichidul pentru urechi sunt puțin mai puțin frecvente, deoarece au atât de mulți concurenți..

Dozajul medicamentului

Este foarte ușor să utilizați medicamentul și, pe lângă acesta, nu trebuie să respectați timpul. Picăturile trebuie folosite de până la trei ori pe zi, până când pisica se recuperează complet. În primul rând tratament durează cinci zile, cu complicații - o săptămână. Când boala este foarte avansată, cursul tratamentului poate fi prelungit la două săptămâni..

Vaccinarea pisicilorInjecțiile se administrează numai conform instrucțiunilor unui medic veterinar, iar doza și frecvența de utilizare trebuie respectate cu strictețe. Tratamentul injectabil nu depășește șapte zile.

Unguentul pentru pisici trebuie utilizat mai des și puțin mai mult. Se aplică pe zonele pielii care sunt deteriorate până la vindecarea completă. Dar, în același timp, zonele deteriorate trebuie umezite în mod constant. Cursul tratamentului poate dura două săptămâni. Este mai bine să utilizați acest unguent până când haina este complet restaurată..

Contraindicații

Înainte de a trata o pisică cu acest medicament Anandin, trebuie să studiați bine instrucțiunile de utilizare. Anandin este complet netoxic, nu este periculos pentru animale și oameni, dar dacă nu urmați dozele pe care medicul veterinar le-a stabilit, atunci pot apărea unele probleme.

O supradoză a medicamentului poate duce la iritarea și uscarea pielii, iar injecțiile pot provoca otrăvirea corpului. Dar astfel de reacții la medicament sunt foarte rare..

Contraindicații a folosi:

 • Boală renală sau insuficiență renală.
 • Intoleranță la droguri.

Avantajele și dezavantajele medicamentelor

LA avantaje poate fi atribuit:

 1. Se aplică pe multe zone ale corpului și este multifuncțional.
 2. Un medicament ieftin care poate fi achiziționat de la fiecare farmacie veterinară.
 3. Puteți alege orice formă de medicament care vă convine.
 4. Reacții adverse foarte rare.
 5. Poate fi folosit atât pentru pisici, cât și pentru câini.

Dezavantaj este, atunci nu poate fi folosit mult timp.

Anandin pentru câini

Anandin pentru câiniDe multe ori se întâmplă ca un câine, care merge pe stradă, să înceapă să doară, ochii să se inflameze și să fugă din nas. Foarte des la crescători de câini apare o situație la animalele lor de companie, la fel ca părinții cu copiii lor mici, în acest caz și Anandin vă va ajuta.

Uneori câinii dezvoltă răni ale pielii, dermatite, eczeme și arsuri și pot fi cauzate de diverse insecte și ciuperci. Unguentul Anandin vă va ajuta să scăpați de acest lucru. Va vindeca pielea deteriorată și va ameliora inflamația. Trebuie să fie frecat în pielea câinelui timp de cinci zile. Dacă faceți acest lucru de trei ori pe zi, atunci în curând animalul dvs. de companie va fi sănătos..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare