Farmina nd - hrană pentru pisici și pisici

Hrana pentru pisici Farmina ND este un produs al hranei pentru animale Farmina cu facilități de producție în Italia, Serbia și Brazilia. A apărut pe piața rusă din 2012 și a câștigat deja popularitate în rândul proprietarilor de pisici. Abrevierea ND înseamnă Natural & Delicios (natural și gustos). Această linie de hrană de la producătorul Farmina aparține clasei holistice, deși sortimentul producătorului include alte rații mai accesibile (Matisse, CIMIAO, Fun Cat). Producția este certificată conform standardelor internaționale, iar calitatea înaltă a produselor este confirmată de certificate.

Alimente pentru pisici Farmina

 1. Fără cereale - creat pe o combinație de componente de origine animală (70% în compoziție), cartofi (ca sursă de carbohidrați), precum și alte legume, fructe și minerale. Iată opțiunile: „Pui și rodie” (rații separate pentru pisoi și animale adulte), „Mistret și măr”, „Miel și afine”, „Pește și portocală”.
 2. Cu cereale reduse - dezvoltat pentru animalele de companie adulte, cu adăugarea de cereale netradiționale pentru hrana animalelor: spelta și ovăz (10% din fiecare componentă). Pe lângă cereale, diverse produse includ „pui, rodie”, „cod, portocală”, „miel, afine”.
 3. Dovleacul - rațiile pentru adulți sunt prezentate cu adăugarea de dovleac deshidratat (5% în compoziție): „Hering, portocaliu” „Rață, melon”, „Prepeliță, rodie”. Ultima opțiune este disponibilă și ca produs separat pentru animalele castrate și castrate..
 4. Quinoa - creată prin adăugarea unei componente rare - extract de semințe de quinoa (8% în compoziție), caracterizat printr-o concentrație ridicată de aminoacizi, minerale, vitamine, saponine. Alte componente ale acestei linii se reflectă și în denumirile rațiilor: „Rață, merișor și mușețel”, „Miel, fenicul și mentă”, „Prepeliță, nucă de cocos și turmeric”, „Miel, broccoli și sparanghel”.

Pe o notă! În ciuda faptului că numele aditivilor precum afine, rodie, portocală și altele sunt incluse în denumirea produsului, conținutul lor în furaje este destul de mic, astfel încât posibilul lor efect benefic asupra corpului pisicilor este destul de îndoielnic..

Hrana pentru pisici Farmina ND

Fiecare dintre liniile prezentate se caracterizează prin următoarele caracteristici:

 • Fabricarea utilizând tehnologii de extrudare cu două șuruburi - vă permite să obțineți o structură mai uniformă a „aluatului” pentru hrana viitoare, iar peletele finite vor fi mai bine absorbite de corpul pisicilor;
 • „Coaja de vid” a granulelor - garantează pătrunderea substanțelor nutritive (vitamine, minerale, grăsimi) în granule, ceea ce asigură siguranța acestora pe toată durata de valabilitate specificată și caracteristicile gustative plăcute ale produsului.
 • Introducerea componentelor vitaminice după extrudare - garantează păstrarea proprietăților lor utile în timpul procesului de producție și până la data expirării furajului finit.

Structura

Să luăm în considerare compoziția Farmina ND pe exemplul unei alimente complete pentru pisici adulte „Pește, portocaliu”. Informații complete despre ingredientele utilizate și proporția nutrienților sunt prezentate pe ambalaj.

Componentele principale

Primele cinci componente ale compoziției sunt considerate a fi indicatori ai calității furajelor, prin urmare, tocmai ei ar trebui să fie atenți. În dieta aleasă pentru exemplu, sunt indicate următoarele:

 • Hering proaspăt și deshidratat (respectiv 30% și 28%) - este important să se indice sursa exactă de pește, care este principala sursă de proteine ​​din produs și, datorită conținutului său suficient de grăsimi, de asemenea, o anumită cantitate de grăsime.
 • Cartofi (nu se specifică niciun procent) - Oferă carbohidrați și fibre complexe și este mai sănătos pentru pisici decât cereale. Dar producătorul nu indică calitatea și forumul folosit pentru această componentă.
 • Uleiul de pește este o altă sursă de grăsime animală. În compoziția de limbă engleză, această componentă este desemnată ca ulei de hering, conservat cu un amestec de tocoferoli.
 • Ouăle întregi deshidratate sunt o sursă de proteine ​​animale. Se adaugă întregi, împreună cu gălbenușul, care este o sursă bogată de lecitină..

Mancare farmina pentru pisici

Aditivi

Pentru a crește valoarea nutrițională, producătorul îmbogățește dieta cu multe componente suplimentare, inclusiv:

 • hidrolizat de proteine ​​animale - mai degrabă un aditiv pentru a îmbunătăți gustul și aroma granulelor decât o sursă de proteine ​​de înaltă calitate;
 • inulina, fructo- și manano-oligozaharidele - prebiotice utile care stimulează munca și formarea microflorei benefice ale tractului gastro-intestinal, ajută la întărirea sistemului imunitar în general.
 • Suplimentele pe bază de plante (pulberi de rodie, afine, coacăze negre, spanac, mere și portocale deshidratate, morcovi uscați și lucernă) servesc drept surse suplimentare de fibre, antioxidanți.
 • glucozamină și sulfat de condroitină - protectoare pentru menținerea sănătății articulațiilor animalelor de companie (mai ales dacă sunteți supraponderal)

Astfel, compoziția dietei menționată pe ambalaj nu provoacă reclamații grave. Produsul va fi o opțiune bună pentru hrănirea zilnică a animalelor de companie. Nu există componente bogate în proteine ​​vegetale. Vă puteți aștepta cu încredere că proteina brută de 44% indicată pe ambalaj este din categoria de origine animală, ceea ce este mai preferabil pentru dieta felinelor..

Preț

Hrana pentru pisici Farmina ND este prezentată în principal în magazinele online pentru animale de companie. Prețuri aproximative în funcție de volumul ambalajului și de linie:

 • Rații fără cereale: de la 350 de ruble. pentru 300 g, 1330 ruble. pentru 1,5 kg sau 6300 ruble. pentru 10 kg.
 • Cu cereale reduse: de la 290 de ruble. pentru 300 g, 1049 ruble. pentru 1,5 kg sau 5921 ruble. pentru 10 kg.
 • Cu dovleac: de la 390 ruble pentru 300 g sau 1470 ruble. pentru 1,5 kg.
 • Cu quinoa: de la 415 ruble. pentru 300 g până la 1560 ruble. pentru 1,5 kg.

Alimente pentru pisici Farmina

Recenzii

Ekaterina, proprietara unei pisici siberiene

„Îmi place gama Farmina ND de furaje fără cereale. Pisica se simte bine la această dietă, nu există probleme cu scaunul și aspectul s-a îmbunătățit, de asemenea. Dar mâncarea nu este vândută în magazinele orașului, așa că trebuie să o cumpărați prin internet și, pentru un beneficiu mai mare, să luați imediat un volum mare, pentru a nu plăti în exces de fiecare dată pentru livrare ".

Serghei, proprietarul Orientalului:

„Îmi cumpăr pisica Farmina ND de multă vreme. Un bonus suplimentar pentru mine este prezența mineralelor chelate în compoziție, care sunt bine absorbite de corpul felin și sunt considerate un semn al unui furaj de înaltă calitate. Prețul este puțin prea scump în comparație cu alte produse holistice, dar mâncarea se potrivește pisicii mele din toate punctele de vedere, așa că nu intenționez să o schimb încă ".

Margarita, amanta siamezei:

„Recent am cumpărat un mic pachet de alimente fără cereale Farmina cu pui și rodie pentru ca pisica mea să încerce. Mi-a plăcut compoziția echilibrată, absența cerealelor și a substanțelor chimice. La prima vedere, este ideal pentru hrănirea zilnică, dar pisica a mâncat fără prea mult apetit, un pachet mic a dispărut în aproape o lună. Poate că se potrivește altor animale de companie și, ca o confirmare, există multe recenzii pozitive, dar pentru mine s-au dovedit a fi bani risipiți ".

Recenzie despre hrana pentru pisici Farmina ND: video

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Farmina nd - hrană pentru pisici și pisici