Știi cum să-ți distrezi pisica?

Nu este adevărat că doar pisoii au nevoie de joacă. Pisicile adulte, în special rasele sociabile precum balinez, siamez, Cornish Rex, abisinian, se joacă cu plăcere la orice vârstă. Desigur, oricărui ronron îi place cel mai mult atenția proprietarului. Pentru o distracție comună, jucăriile-teasere din pene pe un băț lung, „undițele” Rotman Disign, obiectele mici pe care le puteți arunca și prinde o pisică sunt potrivite. Dar ce poți face ca pisica ta să nu se plictisească cât timp nu ești acasă??

Oferiți pisicii dvs. jucării

Cumpărați jucării pentru ea de diferite forme și din diferite materiale: șoareci, mingi, foști, zornăituri - totul va intra în afaceri. Faceți sau cumpărați jucării „interactive”. Cea mai simplă este o cutie din carton gros cu fante, în interiorul căreia puteți pune mai multe jucării diferite. Majoritatea pisicilor sunt foarte entuziasmați de încercarea de a trage conținutul cutiei prin gaură..

Schimbați regulat jucăriile

Pisicile noastre sunt ca niște copii: adoră distracția nouă. Dar dacă uneori pui la distanță jucăriile vechi și le schimbi în altele noi după câteva zile, atunci lumea va fi mult mai interesantă pentru animalul tău de companie. Ca jucării, puteți folosi și mijloace improvizate: capace de iaurt, borcane mici sau sticle de plastic..

Fii atent la siguranță

Dacă jucăria are părți mici care se pot desprinde sau mesteca ușor, va fi mai sigur să le scoateți sau să le dați jucăriei numai sub supraveghere. Nasele de șoareci înghițite, corzile, penele pot dăuna sănătății animalului dvs. de companie. Deși majoritatea producătorilor folosesc materiale de calitate, nu este de prisos să se joace în siguranță..

Jucării pentru pisici DIY

Majoritatea jucăriilor sunt ușor de bricolat. Vor fi apreciate o fundă pe o coardă, o „pungă foșnitoare”, un zăngănit făcut dintr-o sticlă de plastic și câteva mazăre. Un singur cort pentru pisici Sturdi și un SturdiBag poartă un joc uimitor setat în câteva minute.

Un pic de timp, imaginația, creativitatea și pisica nu vor mai trebui să se plictisească singuri!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Știi cum să-ți distrezi pisica?