Cele mai populare rase de pisici maculate

Cele mai populare 7 rase de pisici patate

În acest articol voi descrie istoria originii pisicii patate. Vă voi spune despre cele mai populare rase dintre ele. Voi numi costul lor aproximativ și unde puteți obține un astfel de animal de companie. Vă voi atrage atenția asupra obiceiurilor animalului și a inteligenței, caracterului și trăsăturilor sale distinctive.

Cele mai populare rase de pisici patate

Există multe varietăți de animale de companie petate. Se deosebesc prin aspect, comportament și dimensiune. Singurul lucru care nu poate fi negat este afinitatea lor genetică pentru speciile neîmblânzite. Vom vorbi despre cele mai populare pisici mai târziu în articol..

Pisica din Bengal

Apariția rasei pisica bengala rezultatul muncii studentului D. Mill, care a decis să traverseze un leopard și o pisică de curte comună. A vrut să-l impresioneze pe profesor cu un animal de companie de culoare leopard. Și a făcut-o.

Animalul este oarecum sălbatic și, dacă trăiește cel puțin puțin în voliera, s-a înțărcat complet de oameni.

Animalul are abilități și instincte de vânătoare bine dezvoltate. Acest lucru face un captor excelent al mouse-ului. Animalul se distinge prin subtilitatea minții și poate fi antrenat.

Puteți cumpăra un animal de companie patat în Rusia, deoarece această rasă este comună în țările europene.

Costul începe de la 10 mii și până la 60 mii ruble.
Pisica din Bengal
Pisica din Bengal

Totul depinde de pedigree și de disponibilitatea documentației justificative că pisica este de rasă. Merită să fii atent, pot aluneca un pisoi care arată foarte asemănător ca aspect. Și nu faptul că va fi un Bengal.

Ocicat

Această rasă nu are nicio legătură cu reprezentanții faunei sălbatice. Ocicat este un experiment aleatoriu de Virginia Dale. Deoarece în aparență animalul seamănă cu un sălbatic ocelot, rasa a primit acest nume.

Nu poate fi antrenat și îmblânzit. A avea un astfel de animal de companie este o idee proastă..

Găsirea unui pisoi Ocicat în Rusia este dificilă, dar reală.

Costul unei persoane este de la 30 de mii de ruble.
Ocicat
Ocicat

Uneori apare un preț de 15 mii de ruble, dar experții nu sfătuiesc să cumpere un animal de companie. Crescătorii profesioniști nu vor reduce niciodată în mod nerezonabil prețul la jumătate..

Afumat australian

Rezultatul selecției pisicii fumurii australiene abis și rase birmaneze. Și-a luat numele din culoarea fumurie. Sunt animale calme și prietenoase care nu își permit să-și elibereze ghearele nici măcar în timpul jocurilor. Vor deveni mari prieteni pentru copii..

Toate pepinierele și crescătorii acestei rase se află în Australia.

Costul unui pisoi începe de la 30 de mii de ruble și mai mult.
Afumat australian
Afumat australian

Transportul unui animal nu va fi ieftin.

Toyger

Această pisică este originară din America ca rezultat al muncii crescătorului Judy Sugden, care a urmat pe urmele mamei Jane Mill.

Pisicile se disting prin prietenie și liniște. Sunt extrem de inteligenți și instruiți fenomenal..

Dacă aveți de-a face cu un astfel de animal de companie, atunci el, ca un câine, va putea să execute comenzi simple, de exemplu, pentru a aduce lucruri. Aceștia sunt tovarăși adevărați care îl vor urma orbește pe proprietar și vor participa la toate eforturile sale.. Toyger are o voce tare, care nu este foarte plăcută noaptea.

Pisicuța Toyger costă de la 60 de mii de ruble.
Toyger
Toyger

Puteți cumpăra un animal în creșele domestice.

California strălucind

Tara natala radiant cu părul scurt rase - America. Trăsătura sa distinctivă este modul de mers, similar cu mersul semenilor sălbatici.

Acesta este un vânător excelent care și-a păstrat toate instinctele sălbatice și va încerca să le aplice chiar și acasă. Proprietarul trebuie să fie gata să sară pe fereastră pentru a găsi o pasăre și antipatii similare..

Pentru dezvoltarea normală, un animal are nevoie de mult spațiu liber, astfel încât să locuiești într-un apartament mic nu este o opțiune. În general, pisica este atentă, flexibilă și prietenoasă..

Costul strălucirii californiene este de la 100 de mii de ruble.
California strălucind
California strălucind

Puteți cumpăra un pisoi în pisici străine. Deoarece crescătorii domestici nu înregistrează o astfel de rasă.

Serengeti

Serengeti o rasă tânără care a fost crescută în America. Scopul reproducerii a fost obținerea animalului de companie perfect. Și totul a mers la cel mai înalt nivel.

Rasa se caracterizează prin calm, bunătate și jucăuș. Un astfel de animal este ușor de îngrijit..

Pisica se înțelege cu câinii. Unii oameni observă că nici absența completă a agresiunii nu exclude atacurile sale. Dar, din fericire, acest lucru nu îi privește pe oameni.

Costul unui animal este de la 30 de mii de ruble.
Serengeti
Serengeti

Puține pisici din Moscova pot oferi cumpărarea unui astfel de pisoi și acest lucru nu este întotdeauna.

Sokoke

O femeie a găsit doi pisoi sălbatici într-o plantație de cocos. De îndată ce animalele au crescut, ea le-a adus împreună și le-a prezentat lumii o nouă pisică, Sokoke. Acestea sunt animale active cărora le place să urce tot ce le intră sub labute. Sunt foarte atașați de stăpânul lor și, în absența lui, tânjesc foarte mult. La sosirea sa, ei pot sta în brațele sale pentru multe ore sau pot merge după el, ca o coadă.

Sokoke este perfect ca animal de companie pentru familiile cu copii. Animalele sunt jucăușe și tolerante.

Nu vor face rău copiilor, deoarece nu își eliberează ghearele, ci pur și simplu fug.

Costul unui pisoi cu pedigree este de la 60 de mii de ruble.
Sokoke
Sokoke

Pisicile pătate vor fi fermecătoare și fermecătoare. Dar unele dintre ele au rămas sălbatice și imprevizibile. Nu sunt potrivite pentru viața de acasă și pot reprezenta o amenințare pentru oameni. Prin urmare, merită să vă gândiți și să studiați de mai multe ori speciile de pisici patate înainte de a cumpăra un astfel de animal de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai populare rase de pisici maculate