6 Tipuri de comprimate cu viermi pentru pisici

Antihelmintic pentru pisici

În acest articol voi vorbi despre care sunt pastilele pentru viermi pentru pisici. Voi explica mai detaliat de ce sunt date și cât de des. Cele mai frecvente medicamente antihelmintice și cum să vă hrăniți animalul de companie cu medicamente antihelmintice. Se va vorbi despre simptomele generale ale invaziei helmintice..

Cât de des este necesar să viermi o pisică sau un pisoi

Necesitatea tratamentului antiparazitar este necesară nu numai pentru sănătatea animalului de companie, ci și pentru prevenirea infestărilor helmintice la proprietarul animalului..

Chiar dacă animalul are un stil de viață pur domestic, fără a avea acces pe stradă, tot trebuie tratat pentru viermi.

O persoană pe încălțăminte poate aduce ouă de paraziți. Pisica se mișcă în toată casa, ceea ce înseamnă că aceleași ouă se pot atașa la labele și blana unui animal de companie pufos.

Viermii de pisică sunt recomandați de 3-4 ori pe an.
Pisicile viermi se recomandă de 3-4 ori pe an.

Pisicile sunt curate. Se ling foarte des. Animalul de companie ronțăit poate linge ouă de helmint de la sine, iar apoi începe ciclul de dezvoltare a parazitului. Viermii se dezvoltă și se înmulțesc în corpul murka, iar ouăle noi de paraziți sunt deja eliberate din corpul său. Astfel, chiar și un animal de companie își poate infecta proprietarul cu viermi..

Este important să viermi animalul de companie la fiecare trei luni pentru a proteja toți membrii familiei de boală.

Procedura se desfășoară la fiecare trei luni, medicamentul este dozat conform instrucțiunilor pentru medicamentul utilizat.

Cum se poate spune dacă o pisică are paraziți

 • Calitatea lânii se deteriorează. Devine estompat, plictisitor, vărsarea se intensifică
 • Gingii palide
 • Balonare, constipație și diaree
 • Nu se joacă, doarme mult și mănâncă mult sau invers, fără pofta de mâncare
 • Vărsături frecvente
 • Pierdere în greutate
 • Animalul mănâncă
 • O puternică invazie helmintică este evidențiată de prezența paraziților în fecale și vărsături
Unii dintre paraziții la pisici
Unii dintre paraziții la pisici

În prezența unei combinații a acestor simptome, se efectuează un tratament antiparazitar al animalului de companie.

Dacă aceste simptome continuă să deranjeze pisica chiar și după deparazitare, atunci trebuie prezentat unui medic veterinar pentru a diagnostica posibile patologii ale organelor interne.

Cele mai bune medicamente pentru viermii de la pisici

Drontal

Efectiv drontal în ceea ce privește viermele rotund și tenii. Poate fi administrat pisoilor de la vârsta de trei luni. Medicamentul vine cu o instrucțiune de utilizare accesibilă, care vă va permite să dați animalului medicamentul în funcție de greutatea sa. În scop preventiv, este prescris o singură dată.

Dacă a fost diagnosticată invazia helmintică, atunci deparazitarea repetată se efectuează la zece zile după prima doză de medicament.

Drontal
Drontal

Milbemax

Numit milbemax pentru tratamentul și prevenirea bolilor cauzate de bandă și viermi rotunzi. Setul include două tablete care pot fi utilizate pentru tratament și prevenire.

Produsele sunt produse în funcție de vârsta și greutatea animalului, adică de comprimate individuale. Are un efect rapid și nu are efecte secundare.

Milbemax
Milbemax

Dirofen antihelmintic

Valabil împotriva viermilor rotunzi și viermilor în diferite stadii de dezvoltare. Produs în funcție de greutatea și vârsta animalului. Efectul apare în decurs de o zi.

Medicamentul se administrează de două ori cu un interval de 14 zile.
Dirofen
Dirofen

Medicină polivercană

Greve la bandă și viermi rotunzi. Produs sub formă de brichete, ceea ce simplifică calculul dozei de medicament.

Poate fi prescris de la vârsta de treizeci de zile. Contraindicații pentru disfuncția renală. În scopuri terapeutice, medicamentul este injectat de două ori cu un interval de zece zile, în scop profilactic - o dată la trei luni.

Polivercan
Polivercan

Remediul Prazitel

Medicament intern pentru tratamentul și prevenirea cestodozelor și nematodelor. Mai bine de folosit prazitel pentru animalele adulte. Contraindicații sarcină și alăptare.

Prazitel
Prazitel

Canikvantel antihelmintic

Kanikvantel antihelmintic este utilizat pentru tratarea viermilor rotunzi și a viermilor la pisici. Pentru prevenire, utilizați o singură dată și pentru tratament - la intervale de zece zile. Poate fi prescris de la o pisicuță de o lună.

Cel mai bun mod de a utiliza tabletele este să cunoașteți greutatea reală a animalului dvs. de companie. Pentru aceasta, cel mai bun moment este să vizitați o clinică veterinară..
Caniquantel
Caniquantel

Cum să-i oferi pisicii tale o pastilă antihelmintică cu spectru larg

Aceasta este probabil cea mai grea parte a tratamentului antiparazitar. La urma urmei, un animal de companie poate începe să acționeze agresiv atunci când vine vorba de ceea ce nu-i place.

Multe tablete pot fi amestecate cu apă, dar acest lucru nu este întotdeauna adecvat, mai ales dacă animalul de companie ronțăit a fost deja antrenat prin experiență amară..

Există mai multe modalități eficiente de a face pisica să mănânce o pastilă, fără a răni proprietarul..

 1. Deschide gura animalului de marginile buzelor, apăsând ușor cu degetele. Există o parte lipsită de dinți și riscul ca mușcătura să muște este mic. Apoi, medicamentul este plasat pe rădăcina limbii, gura este bine închisă de mâna proprietarului. Puteți mângâia gâtul, astfel încât reflexul de înghițire va fi declanșat la animal. (Gata, ești uimitor!)
 2. Pacaleste pisica. Măcinați tableta în pulbere, amestecați-o cu smântână sau carne tocată și aplicați acest amestec puțin pe nasul pisicii, astfel încât să o lingă. Procesul este laborios, dar foarte eficient..
 3. Faceți o suspendare. Pudra comprimatului este amestecată cu apă și turnată în pisică printr-o seringă. Se varsă prin obraz, dar trebuie avut grijă ca medicamentul să nu se scurgă.
O pisică este o creatură agresivă, deci este mai bine să dați pilula împreună cu toți membrii familiei - una deține, cealaltă hrănește medicamentul.
Cum să-i dai pisicii o pastilă
Tableta poate fi amestecată cu deliciul preferat pentru animale de companie

Dacă urmați toate sfaturile de mai sus și alegeți medicamentul antihelmintic cu spectru larg potrivit pentru pisica dvs., deparazitarea va fi ușoară. Și prelucrarea în timp util a unui animal de companie ronțăit îi va asigura viața lungă și sănătatea întregii familii..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 6 Tipuri de comprimate cu viermi pentru pisici