Alegerea paturilor pentru pisici

Convenabil, confortabil, întins sau încolăcit, dormitul dulce este una dintre activitățile preferate ale tuturor ronronelor, indiferent de rasa și vârsta animalului de companie. Dar pisicile nu preferă aceleași locuri unde să doarmă, prin urmare, ar trebui alese paturi pentru pisici, ținând cont de nuanțele caracterului animalului de companie. Pentru a înțelege care șezlong este perfect pentru pisica ta, trebuie doar să observi unde îi place să se odihnească..

Loc pentru șezlong

Proprietarul casei, un controlor strict, o pisică încrezătoare va prefera probabil să doarmă într-un loc deschis, din care să fie vizibilă întreaga cameră. Desigur, este mai sigur în spatele zidurilor înalte, dar nu tuturor animalelor de companie le place să se joace de-a v-ați ascunselea. Dacă ronronul tău vrea să fie în centrul atenției și în control, un pat deschis pentru pisici, în formă de tort de brânză, este o opțiune excelentă. „Vatrushka” este potrivit și pentru animalele de companie care apreciază un confort sporit: o saltea cu aer, părți moi moi, o formă ovală sau rotundă confortabilă.

Tipuri de paturi pentru pisici

Aerisitul "cheesecake" păstrează bine căldura, dar acest lucru nu este întotdeauna un plus. De exemplu, dacă camera este constant fierbinte, pisica poate ignora cadoul. Pentru observatorii de animale de companie care nu sunt răsfățați și cu părul lung, această opțiune este mai potrivită:

Pisicile liniștite și liniștite preferă să se odihnească în case semi-închise. Părțile înalte oferă animalului încredere în sine, este convenabil să vă sprijiniți pe peretele moale, întinzându-vă sau adoptând una dintre pozițiile de somn impensabile ale pisicilor. Acestea sunt probabil cele mai populare paturi pentru pisici de toate rasele și dungile și, prin urmare, alegerea formelor, culorilor și desenelor este imensă..

Pisicile timide, autosuficiente și necomunicative au nevoie de o casă mai protejată. O opțiune sigură este un șezlong peșteră pentru pisici care apreciază odihna completă în timp ce dorm. Peșterile sunt minunate pentru creșterea pisoilor, pentru a vă juca de-a v-ați ascunselea și pentru a vâna în ambuscadă. Multe animale de companie poartă jucării în interior, făcându-se un cuib confortabil pentru un pui de somn și o cameră pentru divertisment în același timp..

Pisicile iubitoare de căldură, care au făcut o regulă să doarmă sub pătura stăpânului, își vor aprecia propriul pat cu o saltea confortabilă și o „pătură” groasă. Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru frumusețile goale, femeile însărcinate, pisicile îmbătrânite și bolnavii cronici, care sunt contraindicate să înghețe:

Pentru pisicile extrem de timide care se ascund odată cu sosirea oaspeților, este potrivită o peșteră închisă cu o mică ieșire în gaură. Într-o astfel de vizuină, nu este doar cald, ci și sigur - pisica este invizibilă ochilor curioși, este mai puțin nervoasă și se simte protejată literalmente din toate părțile:

Dacă animalul tău de companie iubește foarte mult căldura și doarme tot timpul îmbrățișat cu o baterie, alegerea ta este un pat de pisici pe radiator. Structura este atașată direct la baterie prin cârlige pe locașurile radiatorului. Alegerea țesăturii nu este limitată - există atât bumbac ușor (cu un perete dens din spate care poate rezista la căldură), cât și astfel de tăvi confortabile de blană:

Atunci când alegeți un pat pentru o baterie pentru o pisică, acordați atenție rezistenței cadrului - tijele metalice subțiri își pierd forma în timp, îndreptându-se sub greutatea animalului de companie. Și rețineți că acest șezlong este de obicei utilizat numai iarna, când încălzirea centrală este pornită. Vara, pisicile se mută pe pat sau pe pervaz, așa că va trebui să cumpărați mai multe saltele de șezlong și să curățați salteaua suspendată până în iarna viitoare. Opțiune pentru femeile timide:

În unele cazuri, un pat pentru pisică, suspendat de o baterie, poate duce la probleme: supraîncălzire, uscăciune și fragilitate a stratului, mucoase uscate, sensibilitate, imunitate scăzută etc. Cea mai bună soluție este să agățați patul din când în când, permițând pisicii să se bucure de căldura confortabilă de câteva ori pe săptămână. Desigur, nu în toate apartamentele bateriile sunt fierbinți până la limită, iar aerul izbucnește de uscăciune, dar nu strică să îl joci în siguranță. Același lucru este valabil și pentru un pat încălzit pentru pisicile cu boli cronice, probleme imune, pisici însărcinate și animale de companie în vârstă - căldura uscată nu este întotdeauna utilă și este mai bine să folosiți un astfel de pat după ce ați vorbit cu medicul veterinar. Un șezlong încălzit este o pătură sau saltea electrică obișnuită cu o priză care funcționează de la o priză:

Paturile de răchită pentru pisici sunt ignorate nemeritat. Probabil că împletitura nu arată la fel de confortabilă ca produsele moi voluminoase. Dar pisicilor le plac foarte mult mobilierul din răchită și dorm cu plăcere pe un pat care emană mirosul natural al lemnului. Iar confortul va fi asigurat de o pernă sau de o saltea, care poate fi inclusă în set sau cumpărată separat. O opțiune de câștig-câștig „două-în-unu” se va potrivi cu siguranță animalului dvs. de companie, deoarece ea va avea întotdeauna de ales - un cuib confortabil sau o vizuină protejată:

Există o singură problemă cu „coșurile” - paturile din răchită sunt atât de atractive pentru pisici, încât multe animale de companie mestecă tijele și folosesc patul ca stâlp de zgâriere. Pe de altă parte, împletitul este ușor de curățat, ceea ce nu se poate spune despre produsele din țesături: orice material, chiar și nu pufos, colectează lână și, în cele din urmă, se acoperă cu pete de origine necunoscută. Prin urmare, încercați să alegeți modele cu huse și perne detașabile. De exemplu, acest șezlong Trixi este ușor de curățat și ușor de schimbat ușor, răsucind perna dintr-o parte în alta:

Cunoscătorii esteticii vor fi atrași de paturile pentru pisici Beaver Yard - o varietate de modele și modele și doar o alegere uimitoare de culori. Un plus plăcut este un preț foarte economic, deoarece producția se află în Rusia. Sortimentul include chiar și colecții întregi de saltele, case și șezlonguri care nu numai că se vor potrivi, dar vor decora orice interior (există destul de puține opțiuni de culoare):

Paturi pufoase pentru pisici Beaver Yard este o adevărată exclusivitate. De regulă, cauciucul spumos sau iarna sintetică este folosit ca material de umplutură, uneori alte materiale, dar cu proprietăți similare. Dormiți pe o saltea de spumă sau pe o pernă de sintepon sau dormiți pe un pat de puf regal? Desigur, diferite pisici au păreri diferite despre acest lucru, dar cu siguranță multe prințese vor opta pentru un nor moale din cea mai delicată pufă:

Un șezlong de pisică agățat pe pervazul ferestrei este o alegere excelentă dacă animalul dvs. de companie adoră să privească strada prin geamul ferestrei. Desigur, puteți pur și simplu să așezați o saltea, dar mai devreme sau mai târziu șezlongul liber va aluneca pe podea împreună cu vânătorul care se uită la pasăre. Apropo, este foarte ușor să instalați structura, trebuie doar să înșurubați câteva cleme. Nu trebuie să faceți găuri în pereți sau pervaz, să cuieți șezlongul și cumva să stricați aspectul pereților și ferestrelor:

Șezlonguri similare pentru pervazuri pentru pisici de toate dimensiunile și dimensiunile sunt produse de compania germană Trixi. Aceasta este o opțiune mai economică, dar nu mai puțin atractivă din punct de vedere estetic: un astfel de pat va decora camera și va proteja pisica de hipotermie, care este deosebit de importantă pentru îmbătrânirea animalelor de companie și a animalelor care suferă de boli de rinichi:

Șezlonguri neobișnuite

Și în cele din urmă - paturi neobișnuite pentru pisici Trixi: un tron ​​și un pat cu baldachin pentru prințese adevărate, un wigwam pentru mauri modeste și iubitoare de căldură, o peșteră amuzantă pentru o pisică ... sub forma unei pisici!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alegerea paturilor pentru pisici