Să vedem de ce pisicilor le place să se culce cu stăpânul lor.

Neobișnuit, misterios și unic ... Desigur, vorbim despre pisici, despre aceste animale de companie frumoase și atât de neobișnuite. Omul locuiește cu aceste animale în aceeași casă de mai multe milenii, dar încă nu există mai puține întrebări. De exemplu, mulți sunt încă interesați de motivul pentru care pisicilor le place să doarmă în public și cum aleg locul potrivit pentru ei înșiși? Să încercăm să ne dăm seama împreună.

Poate că cea mai populară teorie este că pisicile tratează oamenii în acest fel, ajută la ameliorarea durerii sau oboselii de la dragul lor proprietar. Probabil, mulți au auzit că pisicile au o anumită abilitate „magică”. Dar există dovezi științifice în acest sens. Faptul este că biocâmpul puternic al acestor animale este capabil să absoarbă energia negativă și să o transforme în pozitivă. În același timp, animalul de companie în sine nu primește un efect negativ dintr-un astfel de flux de energie, ci dimpotrivă, biocâmpul său este îmbunătățit.

Oamenii de știință au remarcat că o pisică, spre deosebire de un câine, caută locuri de rupere a energiei cu o ieșire de energie negativă. De aceea, după ce au simțit o boală la o persoană, pisicile se pot culca într-un loc dureros și o pot trata. Mulți oameni au observat această abilitate unică în practica lor. Pentru majoritate, animalele de companie cad într-adevăr asupra organului bolnav. Nu contează dacă te doare capul sau stomacul unei persoane: o pisică poate trata orice manifestare de durere sau disconfort..

Când dormi la picioarele tale?

Foarte des, proprietarii de pisici întreabă de ce dorm pisicile la picioarele lor? Ce ar putea însemna acest lucru și există vreun sens într-un astfel de comportament? Răspunsul, desigur, este da. După cum am spus, aceste animale simt întotdeauna că proprietarul este îngrijorat. În același timp, este posibil ca picioarele tale în sine să nu te doară, dar pisica aflată deja la nivel energetic înțelege că această parte a corpului tău este vulnerabilă.

Mergeți mult, sunteți constant în picioare, vă simțiți inconfortabil după o zi de lucru sau purtați tocuri tot timpul? Atunci nu rezista când tămăduitorul tău cu blană doarme la picioarele tale. Astfel, vă va ajuta să ameliorați oboseala și să ușurați tensiunea articulațiilor..

Când doarme pe cap?

Ne-am dat seama de ce pisicile dorm la picioarele lor, dar este normal când un animal de companie încearcă să se urce pe capul tău? În acest caz, pisica dvs. va încerca din nou să vă ajute. Mai ales de multe ori pisicile dorm pe capul proprietarului dacă lucrează mult, lucrează mental, își petrece cea mai mare parte a timpului în tensiune.

Dar fii atent aici. Biocurenții de pisică nu sunt la fel de adecvați pentru toată lumea. Există cazuri când, după șederea animalului lângă cap, dimpotrivă, oamenii au simțit durere și disconfort. În acest caz, nu trebuie să permiteți animalului dvs. de companie să fie prea aproape de cap, lăsați-l să doarmă lângă.

Când dormiți pe piept sau pe stomac?

Pentru mulți crescători, pisica doarme adesea pe stomac sau pe piept. Aceasta este poate o imagine foarte comună, dacă nu cea mai comună. Nu merită să căutați câteva explicații abstruse aici, deoarece, în primul rând, este foarte confortabil pe stomac, este destul de moale și confortabil acolo. În al doilea rând, mâncăm cu toții o mâncare greșită și avem adesea afecțiuni gastro-intestinale. Deci, aici trebuie doar să vă relaxați și să lăsați iubita pisică să se bucure de timpul petrecut împreună..

Mai cald împreună

Mulți zoologi și crescători sunt siguri că pisicilor le place să se culce cu proprietarul lor pur și simplu pentru că sunt creaturi foarte termofile. Dacă nu există nicio baterie confortabilă sau tampon de încălzire cald în apropiere, patul proprietarului este cel mai bun loc pentru a dormi. Temperatura corpului uman este mult mai mare decât cea a obiectelor din jur, astfel încât răspunsul este evident.

Cu toate acestea, există un lucru aici - nu toată lumea poate tolera vecinătatea animalului lor de companie cu blană. Desigur, acest lucru se aplică mai mult pentru partea igienică. La urma urmei, pisica se plimbă prin casă, își linge deseori labele, vizitează tava. Dacă nu sunteți gata să-i spălați labele înainte de a merge la culcare, atunci este mai bine să refuzați cartierul din patul dvs. Lasă-l să doarmă într-un coș din apropiere.

Supravegherea vigilentă

O altă versiune pe care oamenii de știință au prezentat-o, deși este dubioasă, dar totuși are loc. Totul aici este legat de caracterul pisicilor cărora le place să controleze totul. Probabil ați observat de mai multe ori că animalele de companie aleg deseori un loc care le permite să vadă cât mai mult spațiul înconjurător. Ce se întâmplă dacă vrei să mergi la bucătărie noaptea și să mănânci o bucată de cârnați? „Nu, este cu siguranță imposibil să ratezi acest lucru” - gândesc animalele noastre de companie.

Dragoste eterna

Dar adevărații iubitori de pisici, desigur, vor aprecia această teorie. Cea mai lirică, dar o versiune atât de plăcută este că animalele noastre de companie ne iubesc foarte mult și nici nu vor să doarmă. Faptul că pisicile sunt foarte egoiste și mândre nu ne împiedică să spunem că aceste animale știu să iubească și să-și dea iubirea oamenilor. Mai mult decât atât, pentru mulți proprietari, animalele de companie se comportă exact în acest fel: mângâie tot timpul, ling lingă proprietarul și merg literalmente pe tocuri. Prin urmare, le place și să se culce cu el..

Video „O pisică tratează un câine bolnav”

Medicii pufoși pot trata nu numai proprietarii lor, ci și alți locuitori ai casei. Nu este o piedică, chiar dacă este un câine.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Să vedem de ce pisicilor le place să se culce cu stăpânul lor.