Afaceri amoroase - pisica întreabă pisica. Ce ar trebui să facă proprietarii?

Proprietarii de pisici domestice știu că atunci când animalul lor de companie începe să ceară o pisică, puteți uita de liniștea sufletească din casă. Dacă pisica merge în spree, atunci poate scoate sunete stridente și foarte puternice toată ziua și noaptea, ceea ce nu va da odihnă nici animalului de companie, nici oamenilor. Deci, pisica întreabă pisica - ce să facem în astfel de cazuri? Câte zile poate dura această perioadă și cum să calmezi animalul?

Dacă o pisică își dorește o pisică, atunci proprietarul acesteia va fi primul care va afla despre ea. Credeți-mă, pentru a înțelege că această perioadă a venit, va ieși imediat, nu va fi posibil să o confundați cu altceva. Fiecare proprietar de pisică este conștient de problemele pe care această perioadă le pregătește pentru el. Puteți înțelege că o pisică își dorește o pisică pentru prima dată prin anumite semne, pe care le vom discuta în continuare..

Semne

https://ysatik.com/wp-content/uploads/Koshka_prosit_kota.mp3

Cu asta, la ce vârstă începe ciclul și când animalul țipă puternic, ne-am dat seama. Acum să vorbim despre semnele dorințelor sexuale ale unui animal de companie. De obicei, la vârsta de 6-7 luni apar următoarele simptome:

 1. Dacă pisica merge în spree, va țipa sălbatic. Prima dată când se poate întâmpla este destul de ciudat și neobișnuit. Dar toate acestea sunt instincte naturale. Animalul de companie țipă și miaună tare pentru a atrage un potențial partener la împerechere.
 2. Începând să apară semne peste tot în casă. Nu se știe dacă pisoiul face acest lucru intenționat, deoarece, atunci când este în căldură, începe să se descarce activ. Poate că apar pe podea involuntar. Dar există o versiune pe care pisica domestică o lasă astfel urme pentru mascul pentru a-l atrage.
 3. După primele șase până la șapte luni de viață, când pisica merge, ea începe să își asume poziții de împerechere caracteristice. Pisica își va ridica partea din spate a corpului, coborând pe picioarele din față. Aceasta îi va trage coada în lateral. În această poziție, ea încurajează bărbatul să copuleze.
 4. Apetitul animalului de companie poate scădea semnificativ sau chiar dispărea. Dar când acest lucru se întâmplă în timpul estrusului, acesta este în mod necesar însoțit de alte semne descrise mai sus..
 5. Animalul de companie va merge mult la toaletă într-un mod mic.
 6. Și, desigur, o trăsătură distinctivă atunci când o pisică cere o pisică este afecțiunea ei excesivă. Ea se va freca de picioarele proprietarului și va ronca tare. Dar, în unele cazuri, se observă opusul, manifestarea agresiunii animalelor.

Cât timp o pisică cere o pisică: lungimea ciclului

Câte zile este această perioadă? Proprietarii de animale de companie sunt, de asemenea, interesați de cât durează o pisică să meargă. Numărul de zile depinde exclusiv de corpul animalului. Puteți afla cât durează căldura observând pur și simplu pisica. De obicei, acest proces durează cel puțin șapte zile..

În majoritatea cazurilor, aceasta nu durează mai mult de zece zile. Dar totul depinde de caracteristicile individuale ale organismului. După cum sa menționat mai sus, nu veți putea sări peste această perioadă, deoarece animalul de companie îi va reaminti întotdeauna proprietarului dorințele sale. Dar cât de des poate fi?

Nu toți proprietarii vor să „se mulțumească” cu bulgări pufoși, care vor apărea la câteva luni după ce pisica a găsit masculul. Prin urmare, este necesar să se administreze animalului anumite medicamente sau să se sterilizeze la timp. La urma urmei, o pisicuță, în principiu, poate merge foarte des. Acest lucru poate fi repetat la fiecare trei săptămâni sau o lună..

Ce să faci dacă nu vrei pisoi?

Din fericire, pentru proprietari, medicina a găsit de mult timp metode de a face față dorinței animalului de a continua cursa. La urma urmei, o pisicuță își poate dori foarte des un bărbat, dacă nu luați măsuri speciale. Și acest lucru poate fi repetat pentru o perioadă foarte lungă de timp. Ce se întâmplă dacă o pisică cere o pisică? Vom vorbi despre asta mai departe..

Contracepție pentru păsări

Uneori, operația îi sperie pe proprietari. Dar dacă o pisică își dorește o pisică - ce se întâmplă dacă nu doriți animale de companie mici mai târziu? Sterilizarea este una dintre soluțiile în această situație. Dacă nu doriți să o lăsați să continue descendenții și să asculte din când în când strigătele ei constante, atunci va trebui să vă operați.

Dacă totuși doriți urmași, atunci sterilizarea se poate face după ce pisoiul naște. Medicii veterinari recomandă să se opereze înainte ca animalul dvs. să nască. Potrivit experților, în acest caz, animalul de companie poate schimba fondul hormonal, care într-un fel sau altul afectează starea de sănătate..

Dar, în practică, astfel de probleme nu sunt observate atât de des dacă intervenția chirurgicală se efectuează după naștere. În plus, femelele sterilizate trăiesc mult mai mult. Vor fi mai calmi după sterilizare, iar riscul lor de a dezvolta cancer este semnificativ redus..

Sedative

Dacă nu doriți să faceți operația, dar de multe ori nu intenționați nici să ascultați strigătele animalului, atunci mai există o ieșire - să oferiți animalului un sedativ special. Lista celor mai eficiente remedii este prezentată mai jos. Dar rețineți - nu le puteți oferi adesea, doar în cazuri excepționale.

Catnip pentru a reduce performanța sexuală

 1. Pisica Baiyun. Se vinde atât în ​​soluție, cât și în tablete. Facilitează ciclul de est al animalului de companie, dar poate fi utilizat și în caz de stres.
 2. Monetărie de pisică. Se vinde în farmacii și magazine veterinare atât ca plicuri, cât și ca spray. Nu trebuie să dați animalului menta. Va fi suficient să pulverizați sau să stropiți menta acolo unde pisica petrece mult timp și doarme. Această plantă are un efect calmant și este adesea folosită la expoziții, dar va ajuta și în timpul estului..
 3. Picături „Fitex”. Un remediu excelent nu numai pentru calmarea unui animal în timpul stresului, ci și pentru estru. Aceste picături conțin o varietate de plante concepute pentru a calma animalul de companie și a calma stresul..
 4. Opriți comprimatele sau picăturile de stres. Este necesar să dai un astfel de medicament unei pisici atunci când țipă foarte tare. Se caracterizează printr-un puternic efect sedativ și o scădere a activității animalelor. Potrivit experților, nu creează dependență, așa că îl puteți oferi oricând..
 5. „Bariera sexuală”. Este cel mai popular medicament din această zonă. Cu toate acestea, calitatea sa este discutabilă. Nu este eficient în toate cazurile, cel mai probabil, totul depinde de unii factori individuali ai corpului.

Videoclip „Ce să faci cu o pisică când vrea să meargă?”

Toate informațiile de bază despre ce să faci cu un animal de companie atunci când cere un bărbat sunt prezentate în videoclip.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Afaceri amoroase - pisica întreabă pisica. Ce ar trebui să facă proprietarii?