Vittri 1 - complex pentru pisici și pisici

Vittri-1 este un preparat complex de vitamine care este utilizat pentru tratarea hipovitaminozei la pisici, precum și a patologiilor care se dezvoltă pe fondul lor. Poate fi folosit și în scop preventiv. Un medicament a fost dezvoltat de un producător intern - compania Agrovetzashchita.

Vittri 1 - complex pentru pisici și pisici

Principalele componente sunt vitaminele liposolubile - A, D3, E. Raportul lor este calculat cu atenție și justificat fiziologic. 1 ml de medicament conține:

 • 15.000 UI de vitamina A;
 • 20.000 UI de vitamina D3;
 • 10 mg vitamina E.

Medicamentul este ambalat în flacoane din sticlă sau polimer, care vin în volume diferite.

Vă rugăm să rețineți că medicamentul este disponibil în trei concentrații diferite. Pentru pisici și pisici, Vittri-1 este potrivit, deoarece are cea mai mică concentrație de vitamine și este ușor să calculați doza corectă. Opțiunile mai concentrate sunt de obicei utilizate pentru animalele de fermă mari.

Preț

Costul Vittri-1 pentru pisici depinde de volumul pachetului:

 • o sticlă de 20 ml costă de la 135 la 150 de ruble;
 • o sticlă de 100 ml costă de la 160 la 180 de ruble.

Cum funcționează și când se aplică

Particularitatea complexului vitaminic constă în faptul că componentele sale se completează și sporesc acțiunea reciprocă. Ca urmare, medicamentul are următorul efect asupra corpului animalului:

 • îmbunătățește metabolismul;
 • începe procesele de regenerare și accelerează vindecarea rănilor;
 • previne afectarea vizuală;
 • favorizează creșterea în greutate;
 • normalizează sistemul de reproducere;
 • contribuie la buna dezvoltare a sistemului osos.

Pisica din Bengal

Vittri-1 este utilizat pentru tratamentul și prevenirea hipovitaminozei A, D, E, precum și a bolilor care se dezvoltă pe fondul lor. Ca terapie auxiliară, medicamentul poate fi utilizat pentru următoarele patologii:

 • cu leziuni ale pielii cu caracter inflamator și neinflamator;
 • cu leziuni hepatice toxice;
 • cu rahitism;
 • cu încălcări ale sistemului nervos;
 • cu xeroftalmie și alte boli ale vederii;
 • cu encefalomalacie;
 • cu osteomalacie;
 • cu inflamație catarală a membranelor mucoase.

Se recomandă utilizarea complexului vitaminic în cazurile în care rănile sau ulcerele nu se vindecă mult timp, precum și creșterea vitalității pisoiilor. Crește rezistența organismului la diferite boli și contribuie la dezvoltarea corectă a sistemelor și organelor animalelor tinere.

Instructiuni de folosire

Medicamentul este destinat administrării orale. Picăturile pot fi picurate direct în gura animalului. Dacă nu doriți să provocați disconfort și neplăceri animalului dvs. de companie (este dificil să găsiți un animal căruia îi place perfuzia forțată de medicamente), puteți alege o altă metodă.

Se amestecă picături cu o cantitate mică de furaje. Vittri-1 este compatibil cu alimentele naturale și uscate, conservele. Este mai bine să alegeți tratamentul preferat al animalului dvs. de companie pentru administrarea medicamentului..

Pisica mănâncă mâncare

Conform instrucțiunilor, Vittri-1 se administrează pisicilor cu scop preventiv 1-2 picături, indiferent de greutate. Dacă medicamentul este utilizat pentru tratament, doza este crescută de trei ori. Trebuie să administrați medicamentul zilnic timp de 2-3 luni. Când utilizați un complex pentru pisoi, doza trebuie redusă la jumătate.

Conform clasificării GOST, Vittri-1 este clasificat ca substanță cu risc redus. Medicamentul nu are efecte toxice, mutagene și alte efecte dăunătoare, dar înainte de utilizare, trebuie consultat un medic veterinar.

Caracteristici ale aplicației

Pentru ca utilizarea complexului vitaminic să fie eficientă, acordați atenție următoarelor recomandări:

 1. Nu încălcați schema de consum de droguri. Încercați să nu omiteți întâlnirile, deoarece acest lucru poate afecta eficacitatea medicamentului.
 2. Faceți ajustări la dieta animalului dvs. de companie pentru a furniza cantitatea necesară de minerale și vitamine solubile în apă.
 3. Vittri-1 poate fi utilizat în asociere cu alte medicamente. Nu există nicio indicație a incompatibilității medicamentelor în instrucțiuni.
 4. După data de expirare, medicamentul trebuie eliminat și nu poate fi utilizat pentru tratarea animalelor.
 5. În plus, dacă este necesar, poate folosi complexe de vitamine și minerale.
 6. Nu adăugați medicamente în alimentele fierbinți sau nu le reîncălziți.

Contraindicații și efecte secundare

Vittri-1 nu are contraindicații. Poate fi folosit pentru pisici de toate rasele și vârstele. Poate fi utilizat pentru pisoi și femele însărcinate, dar în acest caz este necesară consultația medicului. Singura contraindicație este intoleranța componentelor, care este destul de rară, dar la prima administrare, ar trebui să respectați starea animalului. În caz de reacții alergice, utilizarea ulterioară trebuie întreruptă..

Pisica cu amanta

Complexul vitaminic nu provoacă efecte secundare. Pentru ca medicamentul să provoace hipervitaminoză, doza trebuie depășită de mai multe ori. Sub rezerva dozelor recomandate, medicamentul nu are un efect negativ asupra organismului..

Beneficii

Vittree-1 are multe avantaje:

 • Siguranță. Nu provoacă efecte secundare, este permisă utilizarea animalelor de diferite vârste.
 • Ambalare convenabilă. Ușor de numărat numărul necesar de picături.
 • Ușurința de primire. Medicamentul poate fi amestecat cu alimente și nu chinui animalul cu „infuzii” forțate.
 • Ușurință de stocare. Nu sunt necesare condiții speciale de depozitare. Principalul lucru este că temperatura aerului nu depășește 25 de grade, iar locul de depozitare este departe de lumina soarelui.
 • Disponibilitate. Medicamentul unui producător intern nu este dificil de găsit în farmacii. Îl puteți cumpăra și online. Nu este necesară prescripția medicului pentru cumpărare.
 • Preț scăzut. Costul în comparație cu analogii de la producătorii străini este disponibil.

Recenzii proprietarului

Marina, proprietarul unui pisoi de 5 luni:

„Blana pisicii noastre Margot a început să urce și pofta ei de mâncare s-a deteriorat. La numirea medicului veterinar am întrebat ce ar putea fi. Ea a spus că lipsește vitaminele și a sfătuit-o pe Vittri. Formă convenabilă de medicamente. Poate fi adăugat la orice feed, principalul lucru nu este fierbinte. După curs, haina a devenit matasoasă și netedă, a încetat să mai cadă. Medicament ieftin, dar bun ".

Victoria, proprietara unei pisici și a trei pisoi Maine Coon:

„Când pisica noastră purta pisoii, medicul i-a recomandat să i se ofere vitamine pentru a-și menține sănătatea. După nașterea copiilor, aceștia au repetat cursul pentru mamă și pisici. Complexul vitaminic i-a ajutat să câștige putere și să se îngrașe. Am devenit adevărate frumuseți, așa că cred că Vittri este un complex vitaminic eficient și ușor de utilizat ".

Sergey, proprietarul unei pisici de 2 ani:

„Când pisica noastră Vaska a început să vărsăm puternic (părul era peste tot), am fost la un examen. Motivul a fost deficitul de vitamine. Am promovat cursul Wittree-1 și am uitat de problemă. Au turnat medicamente pe laba pisicii. El i-a lins el însuși ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Evgeniya Nikolaevna, medic veterinar cu 14 ani de experiență:

„Vittri este un complex vitaminic intern (vitaminele A, D, E). Se vinde sub formă de picături, care este convenabil pentru utilizare, deoarece poate fi adăugat la hrană. Dacă este dificil să vă hrăniți animalul cu pastile, acest medicament este cea mai bună soluție. Nu am plângeri cu privire la eficiență. Întotdeauna ajută să scapi de deficitul de vitamine ”.

Vadim, medic veterinar:

„Și, deși costul Vittry nu este ridicat, din punct de vedere al eficienței, nu este inferior analogilor importați. Aceasta pune întrebarea: "De ce să plătești mai mult?" De multe ori îl prescriu pisoilor, animalelor slăbite, femelelor în timpul sarcinii și cu semne evidente de hipovitaminoză. Animalele tolerează bine complexul vitaminic. Nu au existat efecte secundare în practica mea ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vittri 1 - complex pentru pisici și pisici