Pentru cei care trebuie să atașeze o blană: unde să dea pisica?

Aveți o problemă: trebuie să dați pisica. Cum să o facă? Unde și cui să atașeze animalul, astfel încât să nu fie pe stradă? Să ne dăm seama împreună.

 • nu poate păstra acasă din cauza alergiilor;
 • pisica s-a rostogolit și trebuie să atașați pisoii;
 • găsit pe stradă sau la intrare;
 • obosit să aibă grijă de ea sau să-și tolereze farsele - acest lucru este perceput întotdeauna negativ, deci este mai bine să taci sau să spui un alt motiv.

Primul pas este să duceți animalul la medicul veterinar, să verificați starea de sănătate a acestuia. Vânzarea unui pisoi sănătos este mai ușoară și mai rapidă. Prin urmare, este posibil să trebuiască să cheltuiți bani pentru tratamentul pentru paraziți și vaccinări, ceea ce va dura timp, ceea ce înseamnă că nu veți putea atașa rapid pisica. Asigurați-vă că luați un certificat de la un medic veterinar.

Unde să-ți atașezi animalul preferat

A doua etapă este întrebarea: unde și cum să atașați pisica. Unde să dai pisica? Desigur, pe mâini bune: o rudă, prieteni, adăposturi sau un cumpărător de reclame.

Nu vă grăbiți să dați pisica primului venit. Ce trebuie să întrebi potențialului proprietar al pisoiului tău:

Situatie financiaraLocuință proprie sau închiriată? Dacă este al doilea, atunci știu proprietarii despre decizia de a lua un pisoi și despre ce simt despre asta?
Ce există deja pentru animalul tău de companie? Tava, boluri, produse de îngrijire și furaje?
Ce și cum vor hrăni? Ce fel de mâncare ați folosit va fi bună dacă dați mâncarea timp de aproximativ 5 zile.
Statusul familieiPartenerul, soția sau soțul știu despre achiziție? Sunt alergici la lână?
Copii, în special sub 6 ani. La copiii mici se dezvoltă adesea alergii prin contact direct. Și, de asemenea, pot chinui un animal sau pot răni accidental.
Alte animale de companieAu existat deja animale de companie? Cât și ce? De regulă, animalele stăpânilor săraci se îmbolnăvesc de boli infecțioase, fug sau mor.
Există alte animale acum? Pentru ce mai este unul? Cât de bătrâni vor accepta un nou venit și vor contacta?
Adecvarea cumpărătorilor Acesta este animalul dvs. de companie și puteți refuza cumpărătorul dacă acesta nu vi se potrivește, pare inadecvat sau ciudat.

Persoana care atașează animalul se numește curator. Curatorii cu experiență se asigură că verifică modul în care s-au instalat pisoii în noul loc. Ei cer să arunce fotografia animalului de companie cel puțin o dată pe săptămână în timpul lunii. Și cu siguranță spun că, dacă există situații de urgență și trebuie să scoateți pisica, o puteți returna, dar fără a rambursa banii care au fost dați pentru animalul de companie.

Anunț

Cum să atașezi o pisică? Una dintre metodele obișnuite de a scrie un anunț.

Există mai multe linii directoare:

 1. Fotografii bune, interesante, de înaltă calitate, cu un fundal contrastant. Un animal de companie curat, bine îngrijit, jucător, activ și sănătos - așa ar trebui să arate un pisoi.
 2. Copie de anunț atrăgătoare, veridică și informativă, cum ar fi: „Pisică tricolor cu ochii albaștri așteptând un proprietar iubitor și responsabil. Herman prinde șoareci și iubește să se joace cu copiii. Nu este capricios în alimente, are toate vaccinările și este complet sănătos. " Cumpărătorii au întotdeauna aceleași întrebări: vârsta, sănătatea, culoarea, caracterul și dacă există obiceiuri proaste.
 3. Nu este nevoie să-l minți pe cumpărător, scrie doar adevărul. Dacă un pisoi mic nu este încă obișnuit cu tava sau nu știe cum să se întoarcă bine, atunci găsește alte avantaje de la el: ronțăie de leagăn sau se înveselește cu zâmbetul.
 4. Nu vă lăsați să scrieți reclame ori de câte ori este posibil: internetul, ziarele sau pur și simplu să vă plimbați și să închideți stația de autobuz.
 5. Dacă nu este posibil să țineți un animal de companie în apartamentul dvs., puteți gaseste o pisica supraexpune. Adică persoana care o va duce la el acasă pentru plata dvs. de cazare. Supraexpunerea poate fi găsită și pe internet sau în ziar. Costul unui astfel de serviciu pentru pisici este de până la 150 de ruble pe zi.

Rudele și prietenii

Confruntat cu o problemă: unde să dai pisica? Contactați-vă rudele, colegii, prietenii și cunoștințele, poate cineva dorește să-și facă un prieten cu blană, dar nu poate decide. Dacă aveți noroc, acesta este cel mai rapid și mai puțin supărător mod de a adăuga un animal..

Adăposturi speciale

Adăposturile sunt împărțite în private și publice și ambele sunt aproape întotdeauna supraaglomerate și nu acceptă noi oaspeți. O listă completă a acestor unități din orașul dvs. poate fi găsită în agenda telefonică sau pe Internet. Dacă aveți noroc, desigur, pisica va fi luată, dar dacă va fi cazată sau adormită, dacă va fi plină și sănătoasă sau flămândă și bolnavă, acest lucru vă va fi deja necunoscut..

Posibilitățile internetului

Acum, Internetul este cel mai rapid mod de a găsi un proprietar sau supraexpunere pentru o pisică.

Cum pot face acest lucru:

 • faceți un anunț captivant, întotdeauna cu o fotografie;
 • plasați-l pe un site web cu reclame în regiunea dvs.;
 • pe pagina dvs. din rețelele sociale și grupurile speciale de pe aceste site-uri;
 • găsiți câteva site-uri pentru atașarea pisicilor prin intermediul motorului de căutare și plasați un anunț pe ele.

Este mai bine să postați pe internet miercuri sau joi. Dacă postezi la începutul săptămânii, este probabil ca oamenii care caută o pisică vineri pur și simplu să nu-ți găsească postarea..

Anunțuri în ziar

Ziarele nu sunt adesea cumpărate acum, dar revistele iubitorilor de pisici sunt populare. Vă rugăm să rețineți imediat că, dacă puteți plasa gratuit un anunț pe Internet, atunci în reviste și ziare s-ar putea să vi se perceapă o taxă.

Această metodă nu este rea și oferă și rezultatele sale pozitive. Dacă sunteți serios în legătură cu această afacere, treceți prin stații și postați, de asemenea, pliante tipărite cu anunțul dvs..

Galerie foto

Videoclip „Cum să atașezi o pisică”

Nu puteți trece pe lângă un pisoi care plânge pe stradă, apoi urmăriți videoclipul despre cum să găsiți o casă pentru el.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pentru cei care trebuie să atașeze o blană: unde să dea pisica?