Tot ce trebuie să știți despre hrana pentru pisici purina one

Hrana uscată pentru animale de companie câștigă din ce în ce mai mult. Este convenabil și rapid, în special pentru oamenii care lucrează și puteți alege pentru fiecare gust. Proprietarii de pisici preferă Purina One.

Motivul pentru aceasta este prețul rezonabil, compoziția simplă, varietatea gusturilor. Opțiune bugetară excelentă.

Tipuri de furaje

Purina produce o linie întreagă de alimente pentru pisici. De la economie la premium. Cele mai populare tipuri:

 • Planul Pro - alimente de înaltă calitate care conțin toate substanțele esențiale pentru sănătatea pisicii. Ușor de digerat, ajută la dezvoltarea animalului de companie. Are o mare varietate de tipuri pentru pisoi, castrate, pisici în vârstă. Se iau în considerare toate vârstele, condițiile fiziologice, metodele de întreținere.
 • Gourmet Este un aliment purinic conceput pentru gurmanzi și pisici capricioase. Cel mai delicat, rafinat. Aroma și gustul sunt excelente. Dezvoltat numai alimente umede, ambalate în cutii sau pungi porționate. Gourmet se face sub formă de fileuri cu sos, chiftele, pate cu bucăți de legume sau pește.
 • Purina unul - furaje din clasa economică, dar are cea mai bună compoziție dintre toate. Compoziția speciilor este mai diversă. Produs pentru toate vârstele, cu digestie sensibilă, pentru pisicile castrate ținute acasă.
Mâncare de clasă economică
Mâncare de clasă economică
 • Dietele veterinare - o linie de furaje medicinale. Special formulat pentru pisici cu boli ale sistemului digestiv, sistemului genito-urinar, diabet, alergii. Ingredientele din ele sunt formulate luând în considerare dieta pentru o anumită boală. Înainte de utilizare, trebuie să vă consultați cu medicul veterinar.
 • Friskies - alimente bine cunoscute din clasa economică. Are o compoziție completă, oligoelementele necesare. Disponibil pentru toate vârstele, sub formă de perne, pelete obișnuite, alimente umede.

Purina este pe piață de mult timp, așa că proprietarii de pisici au încredere în ea și aleg mâncare de la această companie..

Eliberați formularele

Hrana pentru pisici este disponibilă ca hrană uscată și hrană umedă. Există o variantă a unei perne - în interior există un pateu. Alimentele populare Purina One sunt:

 • Planul Pro - disponibil uscat și umed. Pentru diferite vârste, caracteristici ale conținutului, nevoi. O varietate de arome precum somon, miel, curcan, pui. Uscat este ambalat într-un pachet cu elemente de fixare. Umed - în pliculețe, borcane porționate.
 • Gourmet - numai umed. Gusturile sunt foarte diferite, deoarece este hrana pentru pisici care este pretențioasă în ceea ce privește mâncarea.
 • Purina unul - reprezentată de mâncare uscată. Ține cont de nevoile diferitelor vârste, de condițiile de detenție.
 • Dietele veterinare - produs sub formă de conserve și alimente uscate. Toate acestea sunt dezvoltate de medici veterinari ținând cont de caracteristicile sănătății pisicii.
 • Friskies - alimente uscate și umede. Gusturi diferite, pentru toate vârstele.

Pentru hrănirea completă a pisicii, se recomandă combinarea alimentelor uscate și umede.

Cursuri și gusturi

Toate alimentele zilnice pentru pisici sunt împărțite în trei clase: economic, premium și super premium..

- Om nom nom!..
- Om nom nom!..

Economie - feedul cel mai ieftin și de calitate scăzută. Acest lucru înseamnă nu rău, dar simplu în compoziție cu ingrediente ieftine. Dar nu-i poți hrăni decât pentru că este plin.

Prețul accesibil este obținut prin ambalare ieftină și materii prime ieftine. Cu toate acestea, există puține proteine, ceea ce înseamnă că animalul nu se încadrează în normele zilnice. La urma urmei, o pisică este un prădător și are nevoie de multe proteine. Se pare că viteza de alimentare trebuie mărită. Prin urmare, cât de profitabil este să îl dobândești, fiecare decide pentru sine.

Reprezentanți ai acestui segment din Purina - Friskas, Darling, Cat Show, Gourmet, Felix și Purina Van.

Premium - este considerat a fi între clasa economică și clasa super-premium. Prețurile sale sunt medii, materiile prime sunt de o calitate mai bună decât economia. Mai echilibrat, adică conține mai multe proteine ​​(20-30%). De asemenea, varietatea de arome și texturi este mai largă. Astfel de hrană este deja garantată că nu conține coloranți, amelioratori de aromă.

Clasa premium include ProPlan.

Super premium - alimentul cel mai scump și de înaltă calitate. Echilibrat în toate microelementele, complet. Conține tot ce are nevoie o pisică și în cantitatea potrivită.

Ingrediente de cea mai bună calitate, cereale minime, mai multă carne. Forma peletelor este convenabilă pentru pisici. Animalele mănâncă mai repede cu astfel de alimente, deoarece există suficiente proteine ​​în ea. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de mai puțină alimentare decât clasa economică.

Purina nu are alimente din această clasă. Dieta veterinară Pro Plan i se poate atribui, deoarece este dezvoltată conform rețetelor speciale.

Mai mult, în acest context, nu luăm în considerare hrana clasei holistice..

Gusturile mâncării Purinei sunt variate. Purina Wang are arome de pui, carne de vită, somon, curcan. În plus, are o mulțime de cereale.

Pentru hrănirea zilnică

Mâncarea Purina Van este concepută pentru pisici din diferite categorii. Pentru hrănirea zilnică, Purina One produce alimente pentru pisici adulte, pisici domestice și paltoane strălucitoare..

Pisici adulte - vârsta de la unu la 11 ani, așa cum este indicat pe ambalaj. Acest aliment este bine digerabil, conține toate elementele necesare unei pisici adulte. În plus, este capabil să curețe dinții de placă și tartru..

Pentru adulti
Pentru adulti

Furajul conține o cantitate suficientă de grăsimi, cereale, proteine, făină de oase. Vitamina D previne rahitismul prin întărirea oaselor. Acizii omega-6, zincul contribuie la sănătatea pielii și a stratului.

Hrana pentru pisici domestice - conceput pentru animalele de companie care locuiesc într-un apartament și nu au acces la stradă. Este conceput pentru a menține pisica sănătoasă, pentru ao menține activă. Ajută la normalizarea greutății.

Dominat în compoziția cărnii de curcan, cereale, fibre.

Mancare pentru o haina frumoasa - mentine stralucirea si sanatatea hainei. Ajută animalul să îndepărteze aglomerările de păr din corp. Când o pisică își linge blana, unele păruri ajung în stomac. Acolo se rostogolesc în bile și pot duce la blocaje..

Conține o mulțime de proteine, tocoferol sau vitamina E, acizi omega. Acest lucru menține pisica sănătoasă, reduce căderea părului și ajută la descompunerea aglomerărilor de păr. Fibrele și antioxidanții contribuie la eliminarea lor din corp.

Pe categorii de vârstă

Purina Wang are alimente pentru pisoi și pisici cu vârsta peste 11 ani.

Mâncare pentru pisoi - potrivit pentru pisoi de la o lună la un an. De asemenea, pentru pisicile care alăptează și cele însărcinate.

Pentru pisoi
Pentru pisoi

Hrana are o valoare nutritivă și energetică ridicată. Conține minerale, acizi organici, vitamine. Acest lucru contribuie la creșterea și dezvoltarea corectă a pisoilor. Mâncarea este echilibrată în proteine, grăsimi și carbohidrați. O parte semnificativă este alcătuită din proteine ​​care ajută la formarea sistemului musculo-scheletic.

Purina One Kitten Food este foarte digerabil și vine în pelete la îndemână pentru cei mici.

Hrana pentru pisici peste 11 ani - este conceput pentru a ajuta la menținerea sănătății, pentru a susține activitatea vitală. Prin urmare, conține o mulțime de vitamine și minerale. De asemenea, alimentele ajută la curățarea dinților de piatră. Crește imunitatea, susține sănătatea rinichilor, întărește oasele.

Și proteina este necesară pentru energia și activitatea pisicii..

Pentru hrănire restricționată

Purina Wang produce furaje pentru animale cu restricții. De exemplu, pentru persoanele sterilizate cu digestie sensibilă.

Hrana pentru pisici castrate - capabil să mențină greutatea normală, activitatea. După sterilizare, echilibrul hormonal la pisici și pisici este perturbat, ca urmare animalele încep să mănânce mult și să se îngrașe.

Pentru sterilizat
Pentru sterilizat

De asemenea, ajută la menținerea unui sistem urinar sănătos. Prevenirea bolilor renale, urolitiaza.

Include carne de vită, grâu. Prin urmare, alimentele sunt mai mici în calorii, ceea ce este important pentru menținerea greutății normale. În același timp, saturează complet.

Hrana pentru pisici cu digestie sensibilă - conform asigurărilor producătorilor, este posibil să se îmbunătățească funcționarea tractului digestiv după 2 săptămâni de hrănire. Dacă există o reacție la hrana obișnuită sub formă de diaree, vărsături, lipsa poftei de mâncare, aveți nevoie de o dietă specială. La o pisică care primește în mod regulat acest aliment, microflora din intestin este normalizată..

Purina Van pentru digestie sensibilă conține:

 • drojdie;
 • grăsime de pește;
 • pulpa de sfecla;
 • proteine ​​de înaltă calitate;
 • fără alergeni.

Mâncarea este capabilă să formeze scaune, să reducă mirosul.

Hrană vindecătoare

 Dietele veterinare Pro Plan sunt alimente medicamentoase pentru pisici cu boli, alergii, hipersensibilitate. Acestea au fost dezvoltate de către medici veterinari, luând în considerare dietele pentru o anumită boală. Au o compoziție și o rețetă unice. Nu este potrivit pentru hrănirea zilnică a pisicilor sănătoase.

Furajele medicinale sunt împărțite în:

 • Urinar - destinat pisicilor cu boli ale sistemului urinar. Conține un complex St / Ox, care face ca pietrele de struvit și oxalat să fie mai puțin susceptibile de a se forma. Dacă sunt deja acolo, mâncarea va ajuta la dizolvarea lor. Menține greutatea, deoarece caloriile sunt moderate.
 • Managementul obezității - hrană pentru pisici obeze. Complet, cu putine calorii, care va reduce greutatea animalului de companie.
 • Funcția renală - pentru pisici cu boli de rinichi. Conține o cantitate mică de fosfor, vă permite să opriți dezvoltarea bolii. O doză limitată de proteine ​​de înaltă calitate. Acest lucru ajută la menținerea masei musculare și previne formarea de toxine. Pisicile au adesea scăderea poftei de mâncare din cauza bolilor renale, astfel încât alimentele au o gustare crescută..
 • Hepatic - pentru pisici cu boli de ficat. În cazul patologiilor cronice, ajută la menținerea echilibrului energetic datorită conținutului ridicat de calorii. Proteina previne acumularea toxinelor și susține funcția ficatului. Gustul îmbunătățit favorizează aportul de hrană.
 • Hipoalergenic - pentru pisici cu alergii. Proteina hidrolizată cu greutate moleculară redusă reduce riscul de alergie.
 • Gastrointestinal - pentru probleme de digestie. Compoziția conține componente ușor digerabile care ajută la ameliorarea stresului intestinului iritabil. Conține prebiotice pentru a promova sănătatea digestivă.
 • Managementul diabetului - pentru pisicile cu diabet zaharat. Conține puțini carbohidrați, ceea ce reduce fluctuațiile glicemiei. Ajută la reducerea nevoii de insulină.
 • Sanatate dentara - pentru boli ale cavității bucale. Reduce tartrul și placa. Elimină inflamația gingiilor.
 • Convalescenţă - hrană pentru pisici în recuperare.

Hrana dietetică a Purinei pentru pisici, potrivit medicilor veterinari, îi ajută în tratament. Dar acestea ar trebui utilizate numai după consultarea unui specialist..

Recomandări de hrănire

Este important să hrăniți pisica corect, urmând recomandările.

În primul rând, animalul de companie trebuie să aibă întotdeauna apă potabilă curată..

Apa potabilă curată trebuie să fie prezentă
Apa potabilă curată trebuie să fie prezentă

Dacă hrănești mâncare uscată, ai nevoie de două ori mai mult.

Alegeți cu atenție mâncarea. Urmăriți compoziția, luați în considerare nevoile animalului. De multe ori nu merită schimbat, deoarece dăunează sănătății. Alegând mâncarea pentru pisici Purina, este mai bine să diversificați gusturile din cadrul acestui brand,.

Trebuie să urmați dieta. Hrăniți-vă de două ori pe zi cam la aceeași oră.

Pentru orice manifestare a unei reacții alergice, alimentele trebuie înlocuite cu alta.

Argumente pro şi contra

Ca orice alt aliment, Purina Van are argumente pro și contra.

Pro:

 • preț accesibil;
 • popularitate, adică vândută în multe magazine;
 • conține o mulțime de proteine;
 • ambalajul indică procentul de ingrediente.

Minusuri:

 • proteine ​​numai de origine vegetală;
 • calitatea materiilor prime nu este foarte bună;
 • compoziția completă nu este dezvăluită.

În plus, nu se știe ce se ascunde în spatele aromelor. Numele „somon” sau „pui” nu dezvăluie originea exactă a proteinei.

Concluzie

Merită să acordați atenție mâncării uscate Purina One, recenziile consumatorilor sunt în general bune. Dar asigurați-vă că țineți cont de starea de sănătate a pisicii. Furajele de clasă economică sunt complete, dar compoziția este slabă. Purina Wang este, de asemenea, prezentat ca o clasă premium.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Tot ce trebuie să știți despre hrana pentru pisici purina one