Dozarea heptral pentru pisici

Dacă pisica dvs. are probleme cu ficatul, merită să încercați tratamentul Heptral. Folosind Heptral pentru pisici, puteți obține rezultate pozitive suficient de repede, în ciuda faptului că acest medicament este conceput în primul rând pentru oameni. Când alte medicamente eșuează, medicii veterinari prescriu adesea Heptral, care poate vindeca orice boală hepatică.

  • Hepatită;
  • Colestaza;
  • Colecistita;
  • Ciroză.

Medicamentul ajută în mod eficient în toate etapele bolii, chiar și în cele mai avansate. Geptral este potrivit pentru terapia complexă atunci când o pisică are nevoie de mai multe medicamente simultan.

Desigur, doza de Heptral pentru o pisică este diferită de norma pentru o persoană. Doar un medic veterinar ar trebui să prescrie doza exactă de medicament pentru o pisică. În multe feluri, cantitatea necesară de medicament depinde de greutatea animalului și de starea acestuia. Dacă animalul de companie este supraponderal și are probleme hepatice semnificative, este necesară o doză mai mare. Cu toate acestea, numai un specialist calificat va putea stabili când situația atinge un punct critic și este periculos să încărcați corpul cu o doză mare..

Dacă pisica cântărește 3 kg, de regulă, doza standard este de 0,5-0,7 ml de Heptral intramuscular de 2 ori pe zi. Dacă nu vă injectați singur pisica și puteți vizita medicul veterinar numai o dată pe zi, puteți pune 1 ml de medicament o dată pe zi. În plus față de soluția injectabilă, Heptral este disponibil în tablete, iar pentru un animal care cântărește 3 kg, este necesară 1/5 dintr-o tabletă de 2 ori pe zi.

Dacă aveți nevoie de instrucțiuni despre cum să utilizați Heptral pentru pisici și câini, este mai bine să contactați medicul veterinar care vă va explica totul în detaliu. În medie, cursul tratamentului cu acest medicament este de 7-10 zile, cu toate acestea, în funcție de evoluția bolii, poate dura o lună.

Caracteristici ale utilizării Heptral pentru pisici

Deoarece Heptral este disponibil comercial în tablete și în soluție injectabilă, proprietarii de animale de companie se întreabă ce formă este mai convenabilă pentru animale. Majoritatea medicilor veterinari recomandă administrarea de injecții, deoarece administrarea intramusculară sau intravenoasă a medicamentului este mult mai eficientă și ajută la îmbunătățirea mai rapidă a bunăstării animalului de companie. În plus, folosind injecții Heptral pentru o pisică, este mult mai ușor să calculați doza. Este demn de remarcat faptul că injecția are mai puțin efect asupra tractului gastro-intestinal decât tableta..

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că soluția finită poate fi păstrată la frigider doar 24 de ore, astfel încât o parte din medicament va trebui eliminată. Nu se recomandă utilizarea unei soluții pentru preparate injectabile care și-a schimbat culoarea într-una mai închisă. Tabletele deschise trebuie, de asemenea, depozitate corect, astfel încât să nu-și piardă proprietățile. Dacă tableta a fost deja despărțită, aceasta trebuie să fie înfășurată strâns în folie. Produsul nedeschis poate fi depozitat în ambalaj timp de 3 ani la temperatura camerei.

Printre medicamentele similare în compoziție, Heptral este cel mai sigur și nu are practic efecte secundare. Nu uitați, înainte de a administra Geptral pisicii, consultați un medic veterinar, dar trebuie avut în vedere faptul că există foarte puțini analogi ai acestui medicament. Medicament sigur și eficient Heptral a fost utilizat cu succes pentru tratarea bolilor hepatice la animalele de companie și puteți vedea primele rezultate după 2 zile de curs.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Dozarea heptral pentru pisici