Instrucțiuni pentru utilizarea anandinului pentru pisici

Anandin este un medicament multifuncțional utilizat în practica veterinară pentru tratamentul câinilor și pisicilor. Instrucțiunile pentru utilizarea medicamentului Anandin pentru pisici vă permit să analizați situația actuală și să trageți concluzii utile. Deci, proprietarii de animale de companie pot decide pentru ce ar trebui să opteze. Acest medicament este în multe moduri universal și multifuncțional: combate eficient virușii și infecțiile, elimină bolile fungice, reacțiile alergice.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care puteți utiliza acest instrument versatil..

 • Efect de vindecare. Anandin combate eficient inflamația cauzată de infecție, asigură repararea rapidă a țesuturilor. Când este utilizat corect, îmbunătățirea vizibilă are loc după doar câteva aplicații. Pisica se calmează, nu mai dă semne de anxietate.
 • Consolidarea imunității. Dacă medicamentul este utilizat strict în scopul prevăzut, atunci întărește forțele interne ale corpului, ajută la eliberarea unei cantități uriașe de energie. Un sistem imunitar puternic, la rândul său, este o garanție a bunăstării externe și interne a pisicii. Imunitatea este un indicator al sănătății.
 • Prevenirea bolilor. Componentele medicamentului împiedică dezvoltarea bacteriilor, le distrug complet. Dacă pisica ar fi fost bolnavă de ceva grav și tratamentul a fost efectuat cu ajutorul lui Anandin, atunci nu va mai avea o astfel de boală. Corpul animalului dezvoltă un fel de imunitate împotriva bolii.

Tipuri de medicamente

Anandin în medicina veterinară este disponibil în mai multe versiuni. Toate sunt destinate să ajute pisica, dar sunt utilizate pentru diferite cazuri. Alegând o formă sau alta a unui medicament, ar trebui să se înțeleagă acest lucru efectul va depinde în mod direct de boala în curs de desfășurare, de gravitatea acesteia, de localizarea și de stadiul de dezvoltare.

 • Injecții. Cea mai populară și răspândită opțiune. Disponibil în fiole de sticlă. Un pachet conține de obicei trei bucăți. Injecțiile se administrează intramuscular, în principal o dată pe zi. În același timp, ar trebui să încercați să nu răniți pisica, să-l injectați cu atenție pe Anandin. În mod similar, infecțiile și bolile virale sunt tratate cu succes..
 • Picături. Această formă de Anandin provoacă de obicei mai puțină anxietate la animal. Medicamentul este utilizat pe scară largă pentru a trata conjunctivita, rinita și infecțiile respiratorii acute. Forma de picurare vă permite să nu risipiți drogul degeaba. Eficacitatea sa este destul de mare: se observă un rezultat pozitiv după una sau două aplicații. Picăturile pentru urechi vă permit, de asemenea, să scăpați rapid de paraziți.
 • Unguent pentru uz extern. Anandin, prezentat sub forma unui agent extern, va ajuta să scape de multe neoplasme. Unguentul promovează recuperarea rapidă a regenerării pielii și a țesuturilor. Nu provoacă iritații suplimentare, ci dimpotrivă, ajută pielea să se calmeze, haina capătă o nuanță sănătoasă.

Indicații de utilizare

Anandin pentru pisici este aprobat pentru utilizare în multe cazuri. Medicii veterinari îl recomandă adesea ca un remediu eficient. Care sunt indicațiile pentru utilizarea Anandin pentru pisici? Să ne oprim asupra lor mai detaliat.

 • Infecții virale. Acestea includ stafilococ, ciumă, diferite forme de ciuperci, hepatită. Infecțiile virale nu trebuie ignorate, deoarece pot costa viața animalului. Proprietarii iubitori și îngrijitori în astfel de cazuri depun toate eforturile pentru a găsi un medicament adecvat și eficient.
 • Procese inflamatorii. Dacă pisica are astfel de boli, atunci tratamentul ar trebui să fie cuprinzător. Anandin este perfect în acest scop. Îndepărtează perfect orice inflamație, promovează refacerea țesuturilor deteriorate.
 • Conjunctivită și rinită. Aceste boli ale ochilor și nasului sunt, de asemenea, printre inflamații, prin urmare, Anandin le face față perfect. Medicamentul elimină roșeața, îmbunătățește starea generală.

Mod de administrare și doză

Este important ca proprietarii de pisici să știe cum să utilizeze corect medicamentul. La urma urmei, doza este de o mare importanță. Utilizarea inexactă a Anandin poate dăuna unui prieten cu patru picioare și poate provoca o serie de afecțiuni semnificative. Există mai multe moduri de utilizare a medicamentului. Doar 2-3 picături ar trebui să fie picurate în auriculă și globul ocular. Picăturile de nas de pisică trebuie instilate timp de 5-7 zile. În cazurile avansate, durata tratamentului este de aproximativ 10-12 zile..

Utilizarea soluției de injectare Anandin contribuie la restabilirea rapidă a sănătății animalelor. Injecțiile trebuie administrate numai cu prescripția medicului veterinar. De obicei cursul nu depășește 6-7 zile. Unguentul Anandin pentru pisică este utilizat extern. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă lubrifierea zonelor cu probleme, după cum este necesar. Un rezultat pozitiv va apărea foarte curând.

Contraindicații

În ciuda siguranței relative a utilizării Anandin și are propriile sale contraindicații. Citiți-le cu atenție înainte de a da medicamente pisicii dvs..

 • Insuficiență renală. Orice tulburări în activitatea sistemului urinar reprezintă un obstacol serios în calea utilizării medicamentului. În acest caz, injecțiile cu Anandin nu pot fi făcute unei pisici. Pielonefrita sau nefrita agravată pot submina grav sănătatea unui animal de companie.
 • Intoleranță individuală. În unele cazuri, după utilizarea soluției Anandin, pisicile pot prezenta reacții negative. Apoi vorbesc despre intoleranța individuală a unor componente din compoziția medicamentului.

Efecte secundare

 • Iritație și uscăciune. Nu se poate renunța la utilizarea Anandin în monoterapie dacă pisica are vreo afecțiune. Cel mai bine este să utilizați orice medicament în combinație, atunci efectul terapeutic va fi mai mare. În unele cazuri, poate exista o deteriorare a aspectului hainei, mâncărime pronunțată a pielii. În acest caz, pisica este constant îngrijorată, nu își poate găsi un loc pentru ea însăși..
 • Intoxicarea corpului. Cu un exces semnificativ de o doză de câțiva ml. consecințele pot fi cu adevărat imprevizibile. Picăturile de Anandin pentru o pisică sunt puțin probabil să provoace intoxicație a corpului, cu toate acestea, injecțiile în cantități nelimitate se pot dovedi a fi toxice.

Astfel, Anandin este un remediu multifuncțional pentru pisici pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Medicamentul are un efect de vindecare și întărire excelent, care va permite animalului să se recupereze rapid după boală..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea anandinului pentru pisici