Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului cu aversectină pentru pisici

Unguent Aversectin - beneficii și caracteristiciNiciun proprietar nu poate fi sigur că paraziții nu vor apărea pe pielea animalului său de companie. Chiar dacă ține o pisică care stă tot timpul în casă, este și ea expusă riscului - larvele pot ajunge pe ea din hainele și pantofii proprietarilor. Și dacă se întâmplă ca pisica să aibă mâncărime severă și alte simptome neplăcute, atunci puteți ajuta pisica cu ajutorul unguentului de aversectină..

Acest medicament combate în mod eficient căpușele, puricii și păduchii. Astăzi, este disponibil în kiturile multor iubitori de pisici, deoarece are o gamă largă de efecte, ușurință în utilizare și costuri reduse..

Compoziția și principiul acțiunii

Unguent Aversectin - medicament veterinar, și, prin urmare, este utilizat numai pentru a elimina consecințele leziunilor de căpușe la animale - câini, pisici, papagali. Acest preparat conține aversectină C, care oferă principalul efect terapeutic. De asemenea, este îmbunătățit de componentele auxiliare - glicerină distilată (glicerol), polietilenoxid-400 și polietilenoxid-1500.

Unguent Aversectin pentru pisici - tratament animalAversectina C reprezintă un grup de preparate insectoacaricide acțiune sistemică și de contact. Este conceput pentru căpușele mature și larvare din specia Demodex canis și căpușele sarcoptoide.

Principiul de funcționare

Acest medicament promovează vindecarea datorită prezenței în el a componentei active, aversectina C, care are capacitatea de a modifica concentrația ionilor de clor, care pătrund în membranele musculare și celulare nervoase ale paraziților. Este utilizat pentru a viza receptorii acidului gamma-aminobutiric și canalele de clor sensibile la glutamat. Ca urmare a expunerii la ioni de clor, conducerea impulsurilor nervoase este întreruptă, ceea ce determină paralizia parazitului și moartea ulterioară a acestuia.

Ca urmare a tratamentului pielii bolnave a unei pisici sau papagali cu medicamentul, începe să acționeze aversectina C, care stimulează activitatea pielii în locurile cu cea mai mare acumulare de paraziți, este absorbit și are un efect insectoacaricid general. Din momentul în care medicamentul este aplicat, durează aproximativ 3-5 zile pentru ca nivelul său de concentrație în plasma sanguină să ajungă la maximum. După 10-12 zile, aversectina C este complet excretată din organism, în principal cu fecale.

Unguent Aversectin pentru pisici - compoziție și proprietăți beneficeUnguent cu aversectină nu are un impact negativ asupra sănătății, prin urmare, nu pot fi de așteptat efecte iritante, teratogene, mutagene, sensibilizante, embriotoxice, care sunt caracteristice pentru o serie de alte medicamente similare. Chiar și în cazul utilizării prelungite, acest medicament nu provoacă reacții adverse la animalele care poartă blană, câini, pisici și iepuri. Cu toate acestea, nu este acceptabil să-l folosiți pentru oameni..

În farmacii, acest medicament este oferit sub formă de lichid cu compoziție uniformă în cutii de polimer cu un volum de 15, 20, 30, 60 sau 500 g. După o singură utilizare, medicamentul rămâne utilizabil timp de 2 ani.

Unguent Aversectin - instrucțiuni pentru pisici și dozare

Aversectina unguentul este ușor de utilizat, trebuie doar să citiți instrucțiunile care sunt incluse în fiecare pachet. Pentru ca medicamentul să funcționeze rapid, trebuie să respectați următoarea schemă:

 • Îndepărtați tot părul din zonele afectate.
 • Spălați bine pielea și apoi uscați-o, îndepărtând crustele și crustele..
 • Pune-ți botul.
 • Începeți să frecați medicamentul în zonele afectate folosind un tampon de bumbac sau o spatulă specială.
 • Unguent Aversectin în pachet - fotografieEfectuați această procedură de 2-5 ori pe zi și, după terminarea cursului, faceți o pauză timp de o săptămână.
 • Pentru a combate păduchii și puricii, este permisă tratarea zonelor inflamate ale pielii cu medicamentul fără a îndepărta părul, dacă pisica nu poate ajunge la el pentru a linge medicamentul.
 • Dacă se găsesc semne ale bolii în auricule, atunci înainte de a le trata cu medicamentul, este necesar să se maseze urechea și apoi să înceapă să se frece în piele..

Înainte de fiecare procedură asigurați-vă că purtați mănuși, iar după terminare spălați-vă bine mâinile cu apă caldă și săpun.

Vă rugăm să rețineți că pentru a spori efectul terapeutic, acest unguent este utilizat cu crema DE - un medicament care are proprietăți de vindecare a rănilor.

Indicații de utilizare

Compilat de specialiști lista bolilor majore, la care este indicată utilizarea acestui medicament:

 • entomoza;
 • otodectoză;
 • notoedroză;
 • demodicoză;
 • mango sarcoptic.

Contraindicații pentru utilizare

La unele animale pot apărea reacții alergice asupra drogului. Prin urmare, înainte de ao utiliza, trebuie să fiți atenți la o serie de contraindicații:

 • Tratarea pisicilor cu diverse unguenteBoli infecțioase;
 • O stare de epuizare;
 • Perioada de convalescență;
 • Sarcina și perioada de alăptare;
 • Pisoi și pui de până la două luni;
 • Animale cu intoleranță individuală la aversectina C și alte componente ale medicamentului.

În majoritatea cazurilor, unguentul cu aversectină nu provoacă reacții secundare ale corpului, deși uneori unele animale cu un prag crescut de sensibilitate sunt alergice la componentele medicamentului. Acest lucru poate duce la apariția simptomelor, cum ar fi iritarea pielii, accese de vărsături, erupții cutanate, etc. Având în vedere acest lucru, acest medicament nu trebuie utilizat de o persoană.

Recenzii ale unguentului cu aversectină

Unguent Aversectin pentru o lungă perioadă de timp s-a impus ca un medicament extrem de eficient, ceea ce este confirmat de recenziile proprietarilor.

Am un papagal care are simptome neplăcute în jurul ciocului. Am tratat această zonă cu unguent cu aversectină timp de o săptămână. După un timp totul a trecut.

Marina

Pisica mea a prezentat semne de deteriorare în diferite locuri, inclusiv sub ochi. Am întotdeauna la îndemână o perie de ruj și un sfat Q pentru o astfel de ocazie. Le folosesc pentru a trata lâna cu unguent de aversectină. Nu m-a dezamăgit niciodată.

Olya

Acum câțiva ani, un medic mi-a pus diagnosticul cu Demodex. Am încercat multe medicamente, am decis să urmez sfaturile prietenului meu și să folosesc un produs pentru animale. La început am crezut că acest lucru va provoca doar disconfort, dar am decis să risc. Ca urmare a acestei încercări, boala a trecut și acum știu cum să fac față acestei boli data viitoare..

Dmitriy

Concluzie

Pisicile, în calitate de proprietari de păr gros, se comportă uneori neliniștit, iar acest lucru se întâmplă din cauza apariția paraziților în ele - purici, păduchi sau păduchi. Prins într-o situație similară, proprietarul trebuie să ia urgent măsuri pentru a scăpa animalul de companie de acești paraziți. În farmacii pentru acest caz, se oferă un remediu special - unguent de aversectină, care a ajutat deja mulți proprietari de pisici. Dar trebuie amintit că nu este de dorit ca o persoană să utilizeze acest medicament..

Acesta este un drog foarte eficient, deoarece, de obicei, după un curs de tratament, semnele bolii dispar. Cu toate acestea, înainte de a începe tratamentul cu acest medicament, este necesar să îi arătați animalul medicului pentru a vă asigura că paraziții enumerați mai sus sunt vinovații disconfortului pisicii..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului cu aversectină pentru pisici